2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
BL-ben elszenvedett vereség.A Barcelona bajnoki vereségéről szólva Cruyff nem beszélt komolyabb problémákról...
Nem elviselhetetlen, mind1 azért. Ígyse fogok kevesebbet járni ide, max tovább maradokAndris írta:Néha bénázik a szerver.![]()
Megoldás természetesen nincs.
Illetve van, csak az sok pénzébe kerülne az olvasóknak,gondolomén.
Erről van egy hosszabb cikk az eheti Sztár Sportban, de szerintem is érdemes lenne belőle írni egy cikket.pokemon77 írta:Sziasztok!
Van itt egy tanulmány ami összehasonlítja a Barcelona és a Real Madrid gazdálkodását és elért eredményeiket az elmúlt 10 évre visszamenőleg. A szerző José mariá Gay de Liébana a barcelonai egyetemről.
Szerintem jó ötlet lenne egy összefoglalót feltenni belőle az eurobarca-ra.
A tanulmány elérhető itt: https://www.empresistes.org/adjuntos/5359_1.pdf
köszönjük, legközelebb óvatosabban"Pár kérdőjel tehát még van a mérkőzéssel kapcsolatban, a győztes kiléte azonban aligha ebbe a kategóriába sorolható…"
Nincs ilyen cucc az oldalon,bár kétségkívül elférne.mess2009 írta:szerettem volna áttekinteni, hogy kivel is játszottunk eddig, és ki van még hátra de nem találok olyan linket?! létezik, hogy nincs a honlapon egy ilyen táblázat??!!
messideco írta:Biztos h lehet. A googlebe ird be h eurobarca->raklikkels s felul v alul esz egy olyan h rrs.afulop írta:Sziasztok,
elérhető az oldalról olyan RSS, ami tartalmazza a főoldal 4 (éppen aktuális) cikkét is, nem csak a Hírarchívumot? Hasznos lenne, mert googlereader-ből és mobilról is használnám, és gondolom még sokan másoknak is jól jönne!
Köszi a segítséget! A.
Visca el Barca!
Ha jol emlekszem. Egy honapn keresztul nem volt netem, igy hasznaltam en is. A nemzetisporttal is mukodik
Biztos h lehet. A googlebe ird be h eurobarca->raklikkels s felul v alul esz egy olyan h rrs.afulop írta:Sziasztok,
elérhető az oldalról olyan RSS, ami tartalmazza a főoldal 4 (éppen aktuális) cikkét is, nem csak a Hírarchívumot? Hasznos lenne, mert googlereader-ből és mobilról is használnám, és gondolom még sokan másoknak is jól jönne!
Köszi a segítséget! A.
Visca el Barca!
Most néztem csak megközelebbről:D Hát szakadok xd , úgy nézz ki mintha Laporta nagyon lazán bemutattna a riporternek . Nem tedszett neki a kérdésBadi írta:parádés a kép a "Csak a saját dolgunkra figyeljünk" című cikkben:D
Tévedés a cikkek 99,99%-a felkerül még aznap a meccs után (este tizes meccseknél már természetesen a szó szoros értelmében másnap) bárki is írja azt. Iván,Tamás,Andris, vagy szükség esetén én.haze71 írta:Érdekes módon Iván másnap reggelre meg tudja írni a mérkőzésről a cikket, ő sohasem késik.