Akkor megfogalmazom másképpen, mert sokan vádaskodnak a kijelentésem iránt: eddig Barcelona
soha nem nyerte meg a Klubvilágbajnokságot. Ez így megfelel?
barca99 írta:Szóval egy MU, Chelsea (...) gyengébb, mint egy afrikai, ázsiai vagy dél-európai "BL"-győztes?
Azért ne becsüld le őket. Mert szerintem nem nézed a más kontinensek meccseit (csak az európaiakét), így nem tudod, hogy ők milyenek. Ázsia? Ázsia akkora kontinens, hogy csak na... És abból a kontinensből a legerősebb csapat, ami megnyerte a "BL" -t, az elképzelhetően simán kifingatja az általad felsorolt klubokat (Mondjuk MU megnyerte már a KVB -t anno, de most?)...
Mintha a játékokban a Nightmare módon játszunk, a Boss -ok ellen.
Nem olyan egyszerű buli lesz, mint hinnétek... Ufff, én szóltam.
gergo9 írta:.
Nekem a bajnokság,bl,kupa ezer mérföldekre a klubvb előtt van.
Hát nem vagy észnél szerintem. Először is gondolkodj el azon, hogy hogyan indulhatsz el egy ilyen bajnokságon? CSAK ÚGY, ha megnyerted a BL -t. Ha megvan a BL, indulhatsz a KVB -on. Kezd már zenélni a fejedben, hogy mennyire fontos ez a Klubvilágbajnokság? Mert ha elsz*rjuk ezt a klubvilágbajnokságot, úgy oda az egész lehetőség, hacsak újra meg nem nyeri a BL -t a Barca, ami ez nem olyan könnyű, ugyebár... Ez egy Luxus lehetőség. Ennél jobb nincsen.
Ráadásul Barcelona képviseli Európát a Klubvilágbajnokságon, ami igazán nemes dolog.
Uff, én szóltam.
szerk: és még hogy szépítsem a dolgot, hiányzik egy kupa a banneremen
Barca, szerezzétek meg!