Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Áhhh, köszi!Rivaldo11 írta:Nem kell idegeskedni Argentináért. Chile 1:0-ra vezet Ecuador ellen, így a pótselejtező már minimum megvan. Ha meg az megvan, a kijutás is meglesz.
nekünk ezz most nem is rossz annnyiragekkodan írta:Ultra gyenge meccs, pont azon agyalok Krojf koma, hogy lefekszem aludni a szünetben. Mindenesetre az ágyazáson és a pizsama-vételen túl vagyok, ha 70-ig ez marad, lépek isKrojf írta:Sok foci nincs, az biztos!
Szedjétek össze magatokat fiúk!
Nem ezért maradtunk fent!
K.
És hozzá még egy 25 perces szünet is dukálKrojf írta:
Máskor ilyenkor szívettépő iram, kiváló technikai megoldások, fineszes trükkök, meg megőrülő közönség.
Csak nem ennyit tesz a sok idegenlégiós európai "kiképzése"?
Jó lenne ha megcáfolnának végre!
Egy gól nagyon jót tenne a második félidőnek!
Azért is kéne megafocit látnunk, mert elvileg mindketten győzni akarnak.
Nem sok látszik ebből...
K.
Máskor ilyenkor szívettépő iram, kiváló technikai megoldások, fineszes trükkök, meg megőrülő közönség.gekkodan írta:Ultra gyenge meccs, pont azon agyalok Krojf koma, hogy lefekszem aludni a szünetben. Mindenesetre az ágyazáson és a pizsama-vételen túl vagyok, ha 70-ig ez marad, lépek isKrojf írta:Sok foci nincs, az biztos!
K.
Ultra gyenge meccs, pont azon agyalok Krojf koma, hogy lefekszem aludni a szünetben. Mindenesetre az ágyazáson és a pizsama-vételen túl vagyok, ha 70-ig ez marad, lépek isKrojf írta:Sok foci nincs, az biztos!
K.
- If Argentina wins, Argentina qualifies directly to the WC - Argentina nyer! - ez a legjobb és ez fog történni, imádkozombarca99 írta:Viszont ha Forlanák ma nyernek, és Ecuador is győz, akkor Argentína ugye csak 6. lesz, ergo még pótselejtezni sem fog (de nem állítom 100%-ra).
A németeket, cseheket, oroszokat sejtettem. Az meglepett, hogy az olaszok szenvedtek, és a szlovákok győzelmére sem számítottam.gekkodan írta:Nekem az egyik kombom bejött ma, szerencsére éreztem, hogy a cseheken és a többi tutin rá tudok bukni (német, cseh, orosz, stb), ezért tettem 6 olyan meccsre is, ami nem oszt és nem szoroz már senkinek és a könnyed futball behozta a témát. Mivel ma ért ki a pénzem, különösen jó előjelnek tekintem, hogy első körre bejöttek
Remélem,hogy a VB-n mindenki jól elveri őket,hogy esélyük se legyen még csak pontot szerzni se!Rivaldo11 írta: Bosszant még, hogy a szlovákok kijutottak a vb-re. Nagyon bosszant.
Vicc hogy nem tudtak nyerni az észak-írek ellen. Ez már nem a régi Cseh válogatott. Ami a fogadást illeti, a hét végével nekem is hasonló terveim vannak, mert 3 szelvényem is úszott.caskbarca írta:vége a b.zi cseheknek, pedig nem tűnt észak-írország egy nagy csapatnak
nah, tanulság: SOHA SEM FOGOK A CSEHEKRE RAKNI
na de majd hétvégén visszaszerzem a pénzem![]()
![]()
Egy szóval sem mondtam,hogy kijutottak!ozsimiki írta:és? lehet 10-0 is, pótselejtezőnél előbbre nem végeznek
onnan ki lehet esni,remélem meg is történik.