Az első félidőről annyit, hogy én személy szerint örülök, hogy még mindig 0-0 áll a képernyő bal felső sarkában.... Ez azért sokat elárul a meccsről....
Ki kell bekkelni az 1. félidőt, aztán reménykedhetünk benne hogy Pep a szünetben tesz majd valami csodát. Mondjuk Ibra bejöhetne és a meccset ugyan nem látom de gondolom Pedro most is egy nagy semmi, szóval ő meg le. Messi és Ini a szélekről adhatna pár jó labdát Ibrának majd.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem.
Tudtam, hogy így a válogatott szünet után gyengék leszünk, de hogy ennyire? Egyszerűen hülyére verik a középpályánkat, irányítják a játékot, nincs összhang a kp és a csatársor között, sőt nagyon támadónk sincs. Ha nem változtatunk, akkor a pontszerzés is lehetetlennek tűnik.
Egyedül Iniestában látom a fényt, de egyedül marha kevés lesz.
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025