Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van egy csomó zugoldal, gondoltam hátha valaki tud most egyet. Egyébként bocs, hogy ide írtam, csak próbálnám élvezni a meccset (sajnos nem tudom), és egyszerűbbnek tűnt ide írni, mint a másikat keresgetni.MichaaBee írta:Ha te se találsz ott, akkor mi se találunk.kyle írta:Tud Valaki adni egy normális, nem szaggató linket? Előre is köszönöm!
(és kérlek ne mondjátok, hogy rojadirecta, meg justin, ismerem őket, de nem találok egy normálisat :S)![]()
Egyébként a táv.kapcs. topicban kérdezd, mert egyrészt is ott a helye, másodrészt pedig nem veszik el a hszek között.
Ha te se találsz ott, akkor mi se találunk.kyle írta:Tud Valaki adni egy normális, nem szaggató linket? Előre is köszönöm!
(és kérlek ne mondjátok, hogy rojadirecta, meg justin, ismerem őket, de nem találok egy normálisat :S)
Pep nm nagyon szokott változtatnia szünetbenIlúvatar írta:nem tudom mit forgat Pep a fejében, de nem látok benne logikát... mintha azt akarná, hogy kikapjuk...![]()
mert eddig nem változott semmi, semmi csere.
gyerünk mááááá
Igen. Lehet h nem most lenne a legésszerűbb... De én még emlékszem hogy milyen bombaformában volt mikor lesérült... Tuti jól játszana. Ő legalább nem agyonpasszolni akarja a meccset, hanem gólra tör...ElBartimaeus írta:Gondoltam én is rá, de Bojan sérülésből jönne vissza, sztem nem egy Valencia elleni 45-30 perc lenne a legalkalmasabb "bemelegítés"... Amúgy én is őt hoznám be.maister6000cm3 írta:Jöjjön egy pedro-bojan csere... ha nem válik be, lejön keita, ini visszamegy eredeti helyére, és feljön előre ibra. Ezesetben bojan kikerülne szélre... van itt elég megoldás
Gondoltam én is rá, de Bojan sérülésből jönne vissza, sztem nem egy Valencia elleni 45-30 perc lenne a legalkalmasabb "bemelegítés"... Amúgy én is őt hoznám be.maister6000cm3 írta:Jöjjön egy pedro-bojan csere... ha nem válik be, lejön keita, ini visszamegy eredeti helyére, és feljön előre ibra. Ezesetben bojan kikerülne szélre... van itt elég megoldás
Pedro ma 0, sztem nézőszámtól függetlenül, bár Almeria ellen sem mutatott semmit a mezőnyben csak 1 bombával eldöntötte a 3 pont sorsát.menczel írta:ott a pont.szajko írta:Pedroval izéltek itt, pedig Messi se csinál többet.
Iniesta eddig mutatott valamit.
főleg az nagyon értelmes aki nem is látja a meccset és osztja...
de az nem iniesta?recrea írta:Nem igazán értem a kzpcsatár nélküli felállásunkat!
Azt én se. De hát alapból helyzetünk sem volt, akkor meg igazából kb mindegy...recrea írta:Nem igazán értem a kzpcsatár nélküli felállásunkat!