Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondasz valamit, nem is beszélve Dani AlvesrőlMichaaBee írta:Sőt ha az exbarcásokat is vesszük, akkor 30-ból 7.![]()
Egyébként csak Piquét hiányolom belőle, ha Vidics és Terry bekerültek, akkor ő miért nem? Eredmények alapján is jobb és ha csak a 2009-es évet vesszük, akkor rossz meccse nem volt. Lövi a gólokat, mindig megbízható, egymaga levette a pályáról az egész manchesteri csatársort... (És Vidiccsel ellentétben nem ment el rajta BL-döntő...)
Arról nem is beszélve, hogy itt mégiscsak vb-éremről volt szó, nem pedig egy tiziről a Dejtár-Patak megye III-as rangadón!Bányász írta:És mégis miért gáz?LG írta:Amugy hihetetlen, h a mai két büntetőpátbajban mennyire pocsék 11-ek voltak. Ok, h fiatalok, de akkor is, ez azért gáz.
Egyébként én még mindig azt mondom,h nem lehet azt mondani egy büntetőre,h jó volt vagy rossz...vagyis a végkimenetele dönti el,h miylen volt az a tizi...
Itt van példának Varga és Koman.Szerintem Varga iszonyat rosszul rúgta de bement.Innentől nincs miről beszélni.Koman meg frankón rúgta...jobban mint Varga csak éppen kipattant a kapufáról.
Szóval sztem elég necces dolog kijelenteni egy tiziről,h sz*r volt.
És mégis miért gáz?LG írta:Amugy hihetetlen, h a mai két büntetőpátbajban mennyire pocsék 11-ek voltak. Ok, h fiatalok, de akkor is, ez azért gáz.
Ugyan ezt irtam én is!Kalap1988 írta:Azért a 2006-2007-es szezonban ti néztétek egész az utolsó meccsig a hátunkat és csak egymás elleni jobb eredmény miatt letettetek bajnokok, úh kérem ne túlozzunk. A 2007-2008-as idény rendben van, kritikán aluli barcelona volt, sajnos mondhatjuk abban az évben azt, hogy ti vakok közt, mint félszemű lettetek bajnokok, mert a bl jól megmutatta, hogy hol tartotok. Középszar, sehol sem... Nem volt semmi játék, trágya focit mutattatok, akár csak mi... Csak ti eredményesebben, mert a csapategység és a küzdeni akarás meg volt.
Azért a 2006-2007-es szezonban ti néztétek egész az utolsó meccsig a hátunkat és csak egymás elleni jobb eredmény miatt letettetek bajnokok, úh kérem ne túlozzunk. A 2007-2008-as idény rendben van, kritikán aluli barcelona volt, sajnos mondhatjuk abban az évben azt, hogy ti vakok közt, mint félszemű lettetek bajnokok, mert a bl jól megmutatta, hogy hol tartotok. Középszar, sehol sem... Nem volt semmi játék, trágya focit mutattatok, akár csak mi... Csak ti eredményesebben, mert a csapategység és a küzdeni akarás meg volt.Realista24 írta:Annak a középszar túlsztárolt rm-nek a hátát néztétek két évig a bajnokságban az elmúlt években (hacsak az elmúlt 3at nézzük)...Olyan, mint a rm volt az elmúlt években, nem csoda, hisz az is teli volt középszar hollandusokkal.
Annak a középszar túlsztárolt rm-nek a hátát néztétek két évig a bajnokságban az elmúlt években (hacsak az elmúlt 3at nézzük)...Olyan, mint a rm volt az elmúlt években, nem csoda, hisz az is teli volt középszar hollandusokkal.
Persze igazad van szenvednek egy ideje, de mégis szívesebben nézem őket, mint a másik kettőt. Mert a játékosok adottak, csak az összhang nem sajnos.LG írta:A portugálok játszó csapat? Ne haragudj, de te láttad őket mostanában játszani? Mert én ezt a szenvedés nem nevezném annak, és kb. 2004-s EB óta csinálják ezt. A VBn mondjuk ott voltak a 4ben, de ott sem szép játékkal, hanem inkább 1-0s győzelmekkel meneteltek.Mást nem érzek ezen a négy csapaton kívül favoritnak, de persze ne legyen igazam és a németeket meg az angolokat váltsa fel inkább egy játszó csapat, mondjuk a portugálok:)
Persze papíron Portugália szépen játszik, a németek angolok meg csúnya erőfocit, csak a valóságban ez máshogy nyilvánul meg.
Miki! A 2000-s holland csapatot még én is nagyon bírtam, ők EB győzelmet érdemeltek volna. De azóta meg sem tudják közelíteni azt a szintet, meg a keretük, most sztem max egy erős közepes, akkor meg teli voltak világklasszisokkal, elég hacsak a Barcában játszó hollandokra gondolunk.
A portugálok játszó csapat? Ne haragudj, de te láttad őket mostanában játszani? Mert én ezt a szenvedés nem nevezném annak, és kb. 2004-s EB óta csinálják ezt. A VBn mondjuk ott voltak a 4ben, de ott sem szép játékkal, hanem inkább 1-0s győzelmekkel meneteltek.Mást nem érzek ezen a négy csapaton kívül favoritnak, de persze ne legyen igazam és a németeket meg az angolokat váltsa fel inkább egy játszó csapat, mondjuk a portugálok:)
A spanyolok mellett én is a brazilokat érzem a legesélyesebbnek, míg mondjuk a németeket utánuk rögtön, harmadikként számítom az esélyesek közé. Anglia szereplése sztem most meglepetés lesz, mégpedig Capello miatt. Németesen, vagy inkább olaszosan fognak előremenni. Olyan meccseket is megnyernek majd, ahol közük sincs kis túlzással meccshez. Legalábbis én ezt érzem. Rooney pedig húzóember lesz, ez talán kijelenthető. Spanyolok nálam az abszolút favoritok, keretben és technikai tudásban a legjobb csapat. simán össze lehet állítani két olyan középpályát is a keretből, amely bármely más csapatban kezdő lenne. Hihetetlen milyen erős a keret és milyen formában vannak a játékosok. Azonban a brazilok most csapatszellemben és összerakottságban ( hogy csúnyán fejezzem ki magamat) bőven felveszik a versenyt. Sőt az embernek az az érzése, hogy bármikor bárki elő tud lépni vezéregyéniséggé és megnyeri meccset (játsszon bárhol, gondoljuk őt bármilyen gyengébb képességű játékosnak). Ez az ami a spanyoloknál szvsz talán nincs meg. Legalábbis a konföderációs kupa ezt mutatta. Sokkal jobban játszottak az USA-nál, mégsem volt olyan ember, aki előlépett volna eldönteni a meccset. Remélem ez a vb-re megváltozik. Mást nem érzek ezen a négy csapaton kívül favoritnak, de persze ne legyen igazam és a németeket meg az angolokat váltsa fel inkább egy játszó csapat, mondjuk a portugálok:)ozsimiki írta:Hollandokat én is bírom, rég óta, tény,hogy pl a 2000es EB-s válogatottba jóval több olyan playa volt,akit kifejezetten szerettem,de magát a csapatot is szeretem,szóval a Brazilok,Spanyolok,Portugálokkal egyetemben, nekik is fogok drukkolni.
az ebén a csoportban nagyon jók voltak, viszont sajnos tényleg összezuhantak az egyenes kieséses szakaszban,remélem vébén tudják tartani a szintet, persze legyen is szint, azaz mutassanak megint vmi szépet a csoportban is.
Brazilokkal szemben részemről egyáltalán nincs olyan elvárás,mint lett volna 2006ban, de szerintem bármire képesek lehetnek,de annyira én nem érzem,h mindenki őket tartaná esélyesnek, ezért fogják megnyerniSpanyolok bivalyok,remélem hogy ez a két válogatott játsza a döntőt.
ilyen elődöntő lenne számomra az álom (persze nem ilyen lesz,ez biztos)
Brazília-Hollandia
Spanyolország-Portugália
aztán Spanyol-Brazil döntő... ott meg röpködnének a re raisek...
A németeknél van vezér (Ballack), ezen kívül hihetetlen győztes tipusok játszanak abban a csapatban. Csak akkor szenvednek vereséget, ha náluk egyértelműen jobb csapat le tudja őket játszani a pályáról. Egyetlen esetre emlékszem, amikor olyan meccset vesztettek, ahol a játék képe alapján nyerhettek volna: A vb elődöntőt az olaszok ellen.VictorValdes19 írta:Abban igazad van, hogy nincs egy igazi húzóember a csapatban, aki meccseket tudna eldönteni a fontos pillanatokban, de akkor pölö a németeknél van ilyen játékosLG írta:Megmondom neked: a hollandok nagyon jók lesznek a csoportban, aztán az egyenes kieséses szakaszban is eljuthatnak addig, amig nem kapnak egy igazán komoly ellenfelet, aztán elfogy a tudomány, mert túlsztárolt középszar csapat. Olyan, mint a rm volt az elmúlt években, nem csoda, hisz az is teli volt középszar hollandusokkal.![]()