Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
emesene a program neve, a linuxon belül kell feltelepiteni az alkalmazásoknálcsababarca írta:Egy gyors kérdés.
Linuxos gépre lehet telepíteni msn messengert?
gondolom nem,de azért jó biztosra tudni
én nem tudok nagyon róla, de van egy parallel nevű program amivel párhuzamosan fuhat két op-rendszer és akk ugye a windowson MSNeznél. (bár lehet h ez Mac-re van csak)csababarca írta:Egy gyors kérdés.
Nem tudom, de ha nem lehet, akkor használj e-buddy webmessengert. Ugyanolyan jó, csak nem kell letölteni és a régi msnedet használhatod rajta.csababarca írta:Egy gyors kérdés.
Ez csak egy msn vírus ez csak az msned rongálja magát a gépet nem.Amúgy csak annyit kell csinálni hogy teljesen letörlöd az msnt és leszeded az általad jobbnak titulált verziót és felrakod. ENNYII!!!! Mindenkinek akinek ilyen van ajánlom. MSN-t teljesen törölje az összes mappáját mindent amit lehet.(nem csak uninstall)danikaa10 írta:Kétlem, hogy becsapott volna.Amúgy egy vírus mért ne rongálhatná a gép belsejét? Na mind1. Már lényegtelen.
danikaa10!! téged kicsit átvertek! még hogy 3000.. én először tömködtem volna le azt a pént a csávó torkán! Nagyon sok embernek van ilyen de senkinek nem megy tönkre a gépe tőle. Ja mielőtt megkérdezed igen nekem is volt!danikaa10 írta:Én elvittem szervízbe a leptopom, 3000ft-ért megcsinálták..messi1918 írta:Hello!
Az MSN-em megfertőzödött, azzal a vírussal, ami mindig kijelentkeztet, és linkeket küldözget, a többieknek...
Mit tudok neki csinálni?
Javaslom neked is, mivel aki megcsinálta azt is hozzá tette, hogy szerencse hogy hamar behoztuk mert ez folyamatosan rongálja a gépet, ezért amíg nem tünteted el a vírust nem is javasolt bekapcsolni a gépet.
Én elvittem szervízbe a leptopom, 3000ft-ért megcsinálták..messi1918 írta:Hello!
Az MSN-em megfertőzödött, azzal a vírussal, ami mindig kijelentkeztet, és linkeket küldözget, a többieknek...
Mit tudok neki csinálni?
Olvass vissza pár hsz-t és rájössz!messi1918 írta:Hello!
Mit tudok neki csinálni?
Szia!merx írta:háj mindenki!
rendelni szeretnék a barca store-ból de nem tudom pontosan mi ennek a menete illetve, hogy mire számítsak, a szállítási költség kb mennyi lenne, gondolom megéri egyszerre többet rendelni.(?)
szóval valaki egy rövidebb összefoglalót tudna erről írni nekem?
Feltörték a fiókodat.Jelszócserét javasolnék..Illetve a biztonság kedvéért,futtass még le pár keresést más vírusírtókkal is.Fernando írta:Valaki help, nagyon fontos!
MSN bajom van. Állítólag küldözgetek mindenféle dolgot mikor nem vagyok bejelentkezve:
*αηιтα. ツ (a.nita.92@hotmail.com)
Rocka Billy (punk.panic.hero@hotmail.com)
(12:47) Rocka Billy: omg :S Michael Jackson was murderedi cant belive that ... *puffff*
check out these few photos but they are abit blurry .. im confused....
http://Come-Face-The-Truth.com/?search=michael
Beszélgetés kezdete: 2009. október 17.
αηιтα. ツ (a.nita.92@hotmail.com)
(17:40) Rocka Billy: damn, im sure you did not upload these photos??? :S
http://Come-Face-The-Truth.com/?pic=punk.panic.hero.jpg
brb ok?
Zoltán (punk.panic.hero@hotmail.com)
(19:04) Zoltán: <:o) http://punk.panic.hero.Come-Face-The-Truth.com/
awesome site!! im there now.. (H)
(20:21) Rocka Billy: huhuhahahah thats YOU?!? LOL!:D:D
http://punk.panic.hero.Come-Face-The-Tr ... C07819.JPG
Elv. ezt küldöm. Mit kéne tennem? Újraraktam a gépet, a vírusírtó semmit nem talált, MSN is új. Valaki help!
blaugrana1201 írta:Sziasztok!Nem tudtok egy olyan weboldalt ahonnan hosszujjú barca mezt tudnák rendelni?én a lionsportról szoktam de ott nem nagyon láttam ilyet.Ha valaki tudna segiteni irjon már.elöre is köszi
A csökkentett módos megoldással sikerült leszedni.El fanático írta:Valószínűleg két memóriarezidens vírusirtó lehet fent neki egyszerre - vagy indítsa el a gépet csökkentett módban és szedje le valamelyiket vagy telepítse újra az op.renszert.