Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is így látom a dolgokat a Milan-nal kapcsolatban...Mikaos írta:![]()
Mondom, a Milan szakosodott a 0-1-es állásbólEz a specialitásuk.
De örülök nekik. Nem csak Ronaldinho miatt, hanem azért is, mert rossz nézni egy nagy múltú csapat szenvedését, akinek minimum az első 4-ben a helye minden évben. Ráadásul szimpatikus játékkal játszanak évek óta. Bár most a szerencse alaposan mellettük áll.
Mikaos írta: Ráadásul szimpatikus játékkal játszanak évek óta. Bár most a szerencse alaposan mellettük áll.
A jobb felső sarokban a Calcio ajánlóban ott mondja Seedorf:abraka írta:
Hát be is jött, megint megcsinálták. 1-0ról megint nyertek 2-1re.
Hihetetlen ez a Milan.
Chievo - Milan (Nesta): 1-2
Nesta vert 2-őt
Hát be is jött, megint megcsinálták. 1-0ról megint nyertek 2-1re.Mikaos írta:Mind a Roma, mind a Madrid ellen 1-0-ás hátrányban voltak...úgyhogy én még nem mondanék semmit sem biztosralui1698 írta:Chievo - Milan 1-0, 53. perc.
Hétközben verik a Real a Bénabeuban, most meg szívnak Veronában. Érdekesek ezek is.Minden lehetséges, még 30 perc van nettó.
Mind a Roma, mind a Madrid ellen 1-0-ás hátrányban voltak...úgyhogy én még nem mondanék semmit sem biztosralui1698 írta:Chievo - Milan 1-0, 53. perc.
Hétközben verik a Real a Bénabeuban, most meg szívnak Veronában. Érdekesek ezek is.
Nálam még mindig max 6-ost játszik. Első félidőben értékelhetetlen volt.bali 15 írta:Jajaja. Csak alibizik.. megfordít egy meccset a Roma ellen de csak alibizik..jaja igazad van...gekkodan írta:Ronaldinho gondolom megint az Isten lesz az olasz sajtóban, mert az egész meccses alibizés ellenére belőtt egy tizit és volt 1 jó labdája.
Na most nézz oda!! Istenem ez a Pato
Jajaja. Csak alibizik.. megfordít egy meccset a Roma ellen de csak alibizik..jaja igazad van...gekkodan írta:Ronaldinho gondolom megint az Isten lesz az olasz sajtóban, mert az egész meccses alibizés ellenére belőtt egy tizit és volt 1 jó labdája.
Pontosan.gekkodan írta:Ronaldinho gondolom megint az Isten lesz az olasz sajtóban, mert az egész meccses alibizés ellenére belőtt egy tizit és volt 1 jó labdája.
Én meg azt mondom, hogy aki azt hiszi Leonardo a baki, az Vak. Nem Leo-val van itt a gond. Más se tudna ebből a kakiból palotát építeni.gekkodan írta:Leonardo ma este megfő. És én nagyon nem fogom sajnálni.
Mondjuk még akár fordíthatnak is, a Roma sem az a stbil csapat, de tény: Amit Leonardo véghezvitt eddig, arra bármelyikünk képes itt a fórumon.gekkodan írta:Leonardo ma este megfő. És én nagyon nem fogom sajnálni.
Storari-nak a meccs előtti órákban megemelkedett kicsit a láza.danikaa10 írta:Kicsit alázni fogja a Madrid ezt a Milant.
Amúgy hogy-hogy Dida véd? Most kapcsoltam oda, ezért nem tudom..