Csőváz!HAnonymus írta:További jó fórumolást mindenkinek, én most lelépek Németországba és csak aug. 20-án jövök. Remélem addigra az idei első trófea már zsebben lesz![]()
Minden jót nektek!

Visszajössz, heti 40 cikkig meg sem szabad majd állnod!

Csőváz!HAnonymus írta:További jó fórumolást mindenkinek, én most lelépek Németországba és csak aug. 20-án jövök. Remélem addigra az idei első trófea már zsebben lesz![]()
Minden jót nektek!
OKEnrique írta:Morminho, légyszíves vedd kicsit kisebbre az aláírásaid, meg az avatarod méretét.
130 magas legyen kb az aláírás.
Az Avatart meg max 150x180as.
Gracias.
Szívesen...HAnonymus írta:Hű ezt még nem is láttam nagyon köx a dicséretet.Majd igyekszem ezen a szinten folytatni!
Viszont jó hogy te is írsz Ákos, mert könnyebb leküzdeni a lustaságomat így.
Azám!Z. Iván írta:All-Star igazolás volt mi?Enrique írta:Gratu HAnonymus, nagyon jók ezek az idényösszefoglalós cikkek!![]()
Úgyhogy kapd össze magad Lucho
All-Star igazolás volt mi?Enrique írta:Gratu HAnonymus, nagyon jók ezek az idényösszefoglalós cikkek!
Nah, akkor lehet h megtérek Barcás hitemben...kralo írta:szerintem meg az lesz szép ha sárga mezben nyerjük a bl-döntőt!![]()
barcafan írta:nem zöldes sárga. egyszerüen gusztustalan!!!Maxi írta:Olyan zöldes-sárga!Kiváncsi leszek rá élőben!Badi írta:nem tudom milyen szemetek van, de ez citromsárga
és igenis szép![]()
Én is így írtam le először cs utána kijavítottam h ne bántsak meg senkit!Boixos írta:ezt mifelénk egyszerűen foszöldnek hívják.Maxi írta:
Olyan zöldes-sárga!Kiváncsi leszek rá élőben!
ezt mifelénk egyszerűen foszöldnek hívják.Maxi írta:Olyan zöldes-sárga!Kiváncsi leszek rá élőben!Badi írta:nem tudom milyen szemetek van, de ez citromsárga
és igenis szép![]()