Nem is csodálom, hogy így nézett ki Piqué a meccsen:
Nem láttam a meccset, mert kint voltam a Loki-Fio meccsen (aztarohadtbüdösmindenit mekkora meccs és hangulat volt), de az eredményjelzőn ugye mutatták a többi meccs alakulását és amikor láttam, hogy a 73. percben 1-2, akkor azt mondtam, hogy ekkora szégyent?!
Ez égés volt a jávából...de tényleg...ilyet, hogy a egy ruszki noname csapat megverjen minket otthon. Atyavilág...mert még ha a fél alapkezdő csapatunk hiányzott volna, de nem, Henry és Puyol kivételével a legerősebb csapatunk futott ki a pályára. 1-2. Nem akartam hinni a szememnek.
Egy kicsit túl nagy az arc...nem elég kifutni a pályára és azt hinni, hogy egy triplázó csapattól majd mindenki betojik. Rohadtul nem...
Milyen érdekes az is, hogy Márquez nélkül szinte tökéletes volt a védelmünk a Puyol-Piqué kettőssel. Erre beáll Márquez és már másfél perc után elkövet egy akkora hibát, hogy azt még Cáceres is megirigyelné.
Nagyon nem vagyok elégedett a csapattal. Ez baromi égő, így a BL 3. fordulójában. 3 meccs, 4 pont, 3 rúgott, 2 kapott gól.
Nagyon remélem, hogy csak úgy mint tavaly idén is egy ilyen kijózanító vereség jót tesz majd a csapatnak és ismét visszatalálunk a helyes útra. Elég sok mindenkinek kell javulnia.
A hétvégén Zaragoza, őket ütni kell otthon (szó szerint ütni), egy-két jó meccs visszazökkentheti a srácokat, de annak tényleg jónak kell lennie és szép játékkal, gólokkal kell nyerni.
Még szerencse, hogy az első vereség a BL-ben jött és nem a bajnoksgában. Alves is most 3 hét out, elsőszámú cseréje ugye Puyol, de jó még ide Csiga is, bár az ő gyorsaságával...
Na hajrá fiúk! Tessék megmutatni, hogy miért triplázott ez a csapat tavaly!