Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem Gio elég jó de ha már valaki akkor Asley Cole.Szakacs írta:hat igen bal oldalra jo volna vki...
Mi a baj a bal oldallalVito írta:ha már szélső védőt akar venni a Barca, akkor inkább a bal oldalra kellene valaki!
a jobb oldal elég erős.
BeleférSzakacs írta:en is nagyon birom belletit... viszont van egy par durva (neha azthiszem szandekos) megmozdulasa
Nagyot játszott Damia a Levante és a Bilbao ellen.Subinho írta:hát, gabri nem biztos, soha nem jáccik, belletti gyors, de pontatlanok a beadásai, damia viszont nagyon jó lehet idén. 1-2 év és kitúrja bellettit...
nekem cicinho tetszett nagyon a kupán a jobb szélen...de ő úgyis megy a juvéba.
Szerintem semkell miguel mikor Ott van Belletti aki jó a posztonZsolti írta:nem kell miguel.Gabri ,és Damiá meg belletti is jobbbak nálla.
...engem is érdekelne hogy milyen program?!Morminho írta:a gépen van fordítóprogramodHAnonymus írta:Azt azért elmondom neked hogy egy büdös szót nem tudok spanyolul, csak ráküldtem a fordítógépet ráküldtem hogy ne okozzak csalódást.Az én profilom az angol meg a német.
megajéndokozhatnál vele
![]()
Ezt senki se tudja jelen pillanatbanKitfisto írta:
Hány % esély hogy jön Henry?
a gépen van fordítóprogramodHAnonymus írta:Azt azért elmondom neked hogy egy büdös szót nem tudok spanyolul, csak ráküldtem a fordítógépet ráküldtem hogy ne okozzak csalódást.Az én profilom az angol meg a német.