Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Melyik Snowgoon-ra gondolsz? A German Snow-ra? Vagy van idén nekik újabb is?Game90 írta:Új Swollen Members, Snowgoons, Tech N9ne albumot meg szedjétek, nagyon jó mindhárom.
hááát,van pár,igaz kevés...am nem tudsz segiteni??Slither írta:LOL, van olyan DMX szám ami nem ilyen?chonggy írta:valaki segitene??egy DMX-számot próbálok megtalálni...
annyira emlékszem,hogy az elején lövöldözés van,és elég hardcore..pls help..
![]()
LOL, van olyan DMX szám ami nem ilyen?chonggy írta:valaki segitene??egy DMX-számot próbálok megtalálni...
annyira emlékszem,hogy az elején lövöldözés van,és elég hardcore..pls help..
Köszi! Torrent oldalakon kerestem inkább, de ezt az oldalt is megtaláltam csak nem gondoltam hogy le is lehet tölteni de mostmár rájöttem! Köszi!Slither írta:Google 2. találata:vargaakos írta:Sziasztok! Yiruma nevű zongorista albumait szeretném letölteni de nem nagyon találtam sehol. Megköszönném ha vki adna egy használható linket.
http://music.alexdang.com/2007/10/yirum ... nload.html
Google 2. találata:vargaakos írta:Sziasztok! Yiruma nevű zongorista albumait szeretném letölteni de nem nagyon találtam sehol. Megköszönném ha vki adna egy használható linket.
Hi!albicelesteX írta:Üdv!Danka!Siska-XXX albuma mikorra várható?
Igen mind kellene...most olyan lehúzónak érzem magamSlither írta:NM. Összes Gent album kell? Majd talán hétvégén rájuk keresek, mert nekem is csak több eldugott helyről sikerült előbányásznom anno.G-Jay írta:Köszi Slither!
(Majd egy Gentleman hasonlóval is megdobhatnál ha időd engedi...)
NM. Összes Gent album kell? Majd talán hétvégén rájuk keresek, mert nekem is csak több eldugott helyről sikerült előbányásznom anno.G-Jay írta:Köszi Slither!
(Majd egy Gentleman hasonlóval is megdobhatnál ha időd engedi...)
Én is így vagyok vele,első hallásra egyik szám sem fogott meg igazán,közepes számok,legalábbis az ő szintjükön.bouba írta:Meghallgattam az új Tankcsapda albumot...
Szerintem rossz lett..., a szövegek nem tetszenek.. meg úgy egyáltalán nincs is olyan szám ami tetszene....![]()
Upsz lemaradt, bocsi.Game90 írta: Szerk.: Csak most vettem észre, hogy a Caramel - Újrahangolva albumhoz jelszót kér. Megtudod mondani?