Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.10.23. 13:41:18

barcafan0911 írta:Robinho kell ide. Ő tökéletesen képviseli a Barca támadójátékát. Jobban mint Henry. Kellenek az ilyen képességű játékosok előre, hogy megőrizzük ezt a játékstílust. Mellesleg úgy gondolom, hogy Ibra esetében a csapat inkább alkalmazkodik a svéd játékához, mint Ibra a csapatéhoz. Ez pedig negatívum, annak ellenére hogy milyen jól teljesít. Ezért kell ide Robinho, ő a szélen tudja azt játszani amit Messi a jobbon ( persze túlzásokba ne essünk).
Robinho valóban nagyon jó jobbszélső Barca szempontból. Nem vonalszélső, szerintem ez nálunk alap. Jobblábas, befelé cselez és lő, passzol. El is tudja vinni befele, és beadni ha meg az kell. Sőt, habár nem oszt Xavi szintű zsugákat, egypár jó ütempasszra ő is képes :wink: Erősödnénk vele szinte biztos vagyok benne. Magatartást meg Pep vagy a Klub légköre megoldja, ezt már láthattuk.

Az meg, hogy Ibrához alkalmazkodunk, ő nem hozzánk :lol: :lol: Nézd meg egy Interes meccsét. Ha 2 méterre volt tőle a védő labdával, akkor se támadta le. Mostmeg a félpáláyig is visszafut ha kell! Plusz ami sajna eltűnt belőle azok a távoli bombái. Mostmár inkább tökéletes paszokat ad akkoris, ha lőhetne... Ez nekem hiányzik, de ez van. :? Szóval Ibra nagyon sokat változott a Barca kedvéért. Az meg, hogy a klubnak is kell... Ez logikus. Eto'o tökre más stílus volt. Ő lehajtott fejjel lefutotta a védőket, és beverte egész sokszor a helyzeteit :D De Ibra más, ezt fel kell fogni, amint idomul a csapat tökéletesen Ibrához - meg remélem majd Robinhohoz - megint jönnek a gálák szerintem. De addigis "csak" győzni kell. De az a baj, hogy sosem játszunk gálacsapattal, mert vagy Pedro vagy Keita játszik, és habár a Mali egész jól tolja, Pedro viszont - egyenlőre - nem. Ezért kell Robinho, hogy Ini visszamehessen a középpályára, és ezt ne érezze meg a balszélső poszt... Én azt mondom, gyere kicsi Brazil!!!! Már télen!
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.10.23. 13:09:57

Robinho kell ide. Ő tökéletesen képviseli a Barca támadójátékát. Jobban mint Henry. Kellenek az ilyen képességű játékosok előre, hogy megőrizzük ezt a játékstílust. Mellesleg úgy gondolom, hogy Ibra esetében a csapat inkább alkalmazkodik a svéd játékához, mint Ibra a csapatéhoz. Ez pedig negatívum, annak ellenére hogy milyen jól teljesít. Ezért kell ide Robinho, ő a szélen tudja azt játszani amit Messi a jobbon ( persze túlzásokba ne essünk).
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.10.23. 13:08:41

miihii írta:
A kollega ajánlatait sokan nem szoktuk ismerni :P

Cáceres14!
Megkérdezhetem,h mi alapján szúrod ki ezeket a noname,nagy tehetségeket,akiket folyamatosan random módon bedobálsz?
Vmi játékosmegfigyelő vagy,v mi a szösz? :twisted:
Football managerezik biztos :twisted: .
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
lui1698
Llegenda del Barça

2009.10.23. 13:00:41

miihii írta:
Cáceres14!
Megkérdezhetem,h mi alapján szúrod ki ezeket a noname,nagy tehetségeket,akiket folyamatosan random módon bedobálsz?
De a jóember legalább leírni tudná a "csodagyerekei" nevét.
Az általa reklamált legény böcsös neve: Gregory van der Wiel

Az Ajaxban játszik.
http://en.wikipedia.org/wiki/Gregory_van_der_Wiel
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Andris
Adminisztrátor

2009.10.23. 12:59:26

Nincs semmiféle kamu. :)

A Valencia jó sok ideje hatalmas pácban van, csak valahogy mindig találnak megoldást, hogy nekelljen túladni a játékosaikon.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
szbalint88
Jugador del Barça

2009.10.23. 12:53:43

Fernando írta:A Valencia már nyár óta nincs csődközelben. Először tájékozódjunk már...
legalább olvasd el a cikket. Ez a jelenlegi helyzetet vázolja. Korábban, én is olvastam olyat, hogy már nincs gond, azért 500 M euro nekem gondnak tűnik.
Tájékozódjunk már...
szbalint88
Jugador del Barça

2009.10.23. 12:49:10

socio66 írta:Ez a 'Valencia csődben van' duma olyan unalmas,kb. 2 éve ez megy,mindig be van harangozva,hogy na,most eladják a kulcsjátékosaikat,aztán csak nem történik semmi.
Villához is foggal-körömmel ragaszkodtak a nagy 'válság' ellenére.
Kamu az egész.
adósságspirál...egyszer csak vége lesz a kölcsönöknek-lásd Leeds
miihii
KHAL

2009.10.23. 12:48:43

bali 15 írta:
Cáceres14 írta:dani alves cseréjének ellehetne hozni gregory van der wilet
Fúú róla még nem hallottam. :-k ő vmi új holland tehetség?
A kollega ajánlatait sokan nem szoktuk ismerni :P

Cáceres14!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
bali 15
Director del Fútbol

2009.10.23. 12:39:16

Cáceres14 írta:dani alves cseréjének ellehetne hozni gregory van der wilet
Fúú róla még nem hallottam. :-k ő vmi új holland tehetség?
Chino
Llegenda del Barça

2009.10.23. 12:37:41

hát nem tudom. Nem vagyok a Valencia szakmai és elnökségi stábjában, de ha 50 milláért nem akarták eladni Villát (sőt akkor még nagyobb sz@rban voltak -és lehet hogy már többször mondtam- de interjúban azt nyilatkozták, hogy jobban ragaszkodnak Silvához mint Villához. Szóval 50 misi alatt biztos nem adják el, főleg úgy hogy most a Valenciaának megindult a szekér és bőven esélyesek a Bl-be jutni -ami mint tudjuk hatalmas pénzeket hoz-. Silva sztem felejtős Riberyvel együtt. A legalkalmasabb és legelérhetőbb az Robinho. Ez a magaviseleti probléma pedig, hagyjuk már... Leírták előttem már az ezzel kapcsolatos dolgokat. Mikor volt legutóbb balhé vele? Rendben, Silva spanyol, de Robi is játszott itt és nem is akárhogyan szóval a liga nem ismeretlen számára. Személy szerint a magaviseleti problémái miatt aggódok a legkevésbé. Vele egy iszonyatosan erős támadósorunk lenne, mert lássuk be nincs megoldás egyelőre. A balszél olyan gyenge egyelőre mint a harmat és ezt Ibra és Messi is megsínylik rendesen.

Caseres14: nem kéne dobálózni olyan nevekkel akik még legcsekélyebb kacsaként sem röppentek fel, ráadásul elég nevesincs játékosok + most a jóval kisebb probléma Dani cseréje.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chino 2009.10.23. 12:40:32-kor.
Forca Barca!!!!
Cáceres14
Jugador del Barça

2009.10.23. 12:33:20

dani alves cseréjének ellehetne hozni gregory van der wilet
socio66

2009.10.23. 12:18:14

Fernando írta:A Valencia már nyár óta nincs csődközelben. Először tájékozódjunk már...
A Valencia-Barcán Horváth Feri(azt hiszem ő volt)mondta,hogy a gyorssegély,amit pumpáltak a klubba,még közel sem elég,így előbb-utóbb kénytelenek lesznek pénzt csinálni a klasszisaikból.
Nincs szükségem a kioktatásra,kösz.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.10.23. 12:07:25

A Valencia már nyár óta nincs csődközelben. Először tájékozódjunk már...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
socio66

2009.10.23. 12:04:41

Ez a 'Valencia csődben van' duma olyan unalmas,kb. 2 éve ez megy,mindig be van harangozva,hogy na,most eladják a kulcsjátékosaikat,aztán csak nem történik semmi.
Villához is foggal-körömmel ragaszkodtak a nagy 'válság' ellenére.
Kamu az egész.
szbalint88
Jugador del Barça

2009.10.23. 11:59:17

Chino írta:Nem azt mondja itt mindenki, hogy Robinho a legjobb és leagalkalmasabb a posztra, de ő van jelenleg piacon, aki legjobban meg tudná oldani a problémákat. Mata sem biztos hogy eladó lenne, Silvára pedig biztos hogy esély sincs. (sztem) Ha Villa-t 50-ért nem engedték akkor Silvát se fogják az alatt.
Továbbra is Silva mellett állok, ha ráfeküdnénk a dologra, meg lehetne oldani.
Továbbra sem áll jól anyagilag a Valencia, az hogy nyáron nem engedték el a sztárjaikat, még nem jelenti azt, hogy a későbbiekben nem lesznek rákényszerülve erre.
http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... encia.html
Silva érettebb, intelligensebb, sokoldalúbb focista, aki ráadásul spanyol (egyre inkább előtérbe kerül a 6+5-ös szabály!).
Ettől függetlenül Robinho sem rossz opció persze.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.10.23. 11:58:16

jelwaz írta:Pfff... Számomra elképesztő a szavazás eredménye. Örülnétek Robinhonak? Szerintem az a ygerek a viselkedése alapján sem való a Barcába. Egy hisztis kis hülyegyerek,...
Eleinte én is úgy éreztem, hogy Robinho kevés lehet ide emberileg.
De aztán idővel rájöttem -ahogy az előttem szólók is mondják- Alves sem volt egy egyszerű eset sosem, Zlatan sem, és végülis Eto'o is egy kezesbárány lett tavaly Guardiola irányítása alatt.
Robinho tényleg egy kis hisztis kölök volt pár éve, de egyrészt a ManCity-ben már nem hallani róla balhékat, másrészt kezd valóban felnőni (most már ugye 25 éves, ilyenkor már ciki gyerekes hisztiket levágni).
Ha ManCity-ben nem tanulta meg a fegyelmet, és nem lett szerényebb a padozásoktól, akkor itt kap majd egy kis kezelést nálunk, Dr. Guardiola jóvoltából :)
bali 15
Director del Fútbol

2009.10.23. 11:56:04

jelwaz írta: Szerintem az a ygerek a viselkedése alapján sem való a Barcába. Egy hisztis kis hülyegyerek, állandóan úgy verte magát a Madridban, mint egy 4 éves dührohamos óvodás.

Kit érdekel? :D . Ibrával is voltak viselkedési problémák. És most nézd meg.
Szerintem simán gatyába tudná őt rázni Pep. És legalább Robinho nem jelenik meg részegen az edzéseken mint Adriano vagy nincs nála formahanyatlás a folyamatos éjszakázás miatt :D .
Ribery-t felejtsétek el már most azt ajánlom. Hosszabbított és már csak a Perez féle taktikával lehetne őt elhozni. Fabregas? Ugyanmár :D a nyáron sem fog működni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2009.10.23. 11:59:28-kor.
lui1698
Llegenda del Barça

2009.10.23. 11:20:20

jelwaz írta:Pfff... Számomra elképesztő a szavazás eredménye. Örülnétek Robinhonak? Szerintem az a ygerek a viselkedése alapján sem való a Barcába. Egy hisztis kis hülyegyerek, állandóan úgy verte magát a Madridban, mint egy 4 éves dührohamos óvodás. Aztán ki "gálázott" a legjobban, mikor a Barca a záró fordulóban bekapta a 90. percben az egyenlítő gólt az Espanyoltól? Ez kis hülyegyerek. Lehet, hogy jó játékos, de a spanyol bajnokságtól és a BL-től minél messzebb "villogjon"...
Ja, mert Alves nem szokott hisztizni?
Meg Zlatan is egy szent?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
jelwaz
Entrenador del Barça

2009.10.23. 11:15:39

Pfff... Számomra elképesztő a szavazás eredménye. Örülnétek Robinhonak? Szerintem az a ygerek a viselkedése alapján sem való a Barcába. Egy hisztis kis hülyegyerek, állandóan úgy verte magát a Madridban, mint egy 4 éves dührohamos óvodás. Aztán ki "gálázott" a legjobban, mikor a Barca a záró fordulóban bekapta a 90. percben az egyenlítő gólt az Espanyoltól? Ez kis hülyegyerek. Lehet, hogy jó játékos, de a spanyol bajnokságtól és a BL-től minél messzebb "villogjon"...
tudomka958
Jugador d'estrella

2009.10.23. 11:08:56

a benfica-s di maria valami egészen érett játékot nyujt húszévesen!
csak attól tartok jelenleg többe kerül,mint a brazil...
Chino
Llegenda del Barça

2009.10.21. 19:24:48

Nem azt mondja itt mindenki, hogy Robinho a legjobb és leagalkalmasabb a posztra, de ő van jelenleg piacon, aki legjobban meg tudná oldani a problémákat. Mata sem biztos hogy eladó lenne, Silvára pedig biztos hogy esély sincs. (sztem) Ha Villa-t 50-ért nem engedték akkor Silvát se fogják az alatt.
Forca Barca!!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.10.21. 16:55:22

Én úgy gondoltam, nyáron ráéeünk szélső után nézni, de eddig nincs olyan játékos, aki maradandót nyújtott a bal szélen. Ha az továbbra is igy megy, akkor télen bizony szélső után kell nézni.
Robinhot én nem támogatom, de ő is jobb mint a semmi. De Matának jobban örülnék. Legjobban persze Riberynek, de rá nincs nagy esély.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.10.21. 15:14:28

Chino írta:Nem hiszem hogy csak a real miatt vennénk Robinhot. Főleg, hogy utána valszeg őszig egy meccsünk lenne velük.
Az biztos (kb. 90%) hogy valakit igazolnak bal oldara januárban, mert anélkül sajnos a rettegett támadósorunk lyukas. Talán Ini pótolta ott legjobban Henryt, de azt mindig a kp sínylette meg. Pedro sajna elégtelenre vizsgázott egy ilyen szintű csapatban egy nagyon fontos poszton. Legjobb megoldás sztem egy kölcsönszerződés lenne valamelyik kisebb csapatba. Most úgy néz ki Robinho a befutó, de ez még közel sem biztos, a nyári átigazolási időszakból kiindulva. De szerintem nagyon jól beleillene a Barca stílusába és sokáig megragadhatna itt. Az hogy egy kicsit önző nem hiszem hogy akkora gáz lenne. Pep képes lenne ezt kiküszöbölni. Kiváncsi vagyok tényleg jön-e valaki, mert anélkül piszok nehéz dolgunk lesz.
Azt ne is hidd, szerintem nincs olyan csapat, aki a fő ellenlábas miatt a háta mögé dobna 20-30 millio eurót. :D Ha megalkuszunk érte a piacon, azt saját magunk miatt tesszük. Még mindig vívódok azon, Őt kell-e megvennünk!? Mata jelen pillanatban nekem jobban bejön, de csak hajszállal előzi meg ezt a brazil "hülyegyereket"! :D Bocsi, de mindig ez a jelző jut róla eszembe, pedig jó focistának tartom. Más nem lehet a pakliban, esetleg a Realból C. Ronaldo? :D :lol:
Chino
Llegenda del Barça

2009.10.21. 14:31:28

Nem hiszem hogy csak a real miatt vennénk Robinhot. Főleg, hogy utána valszeg őszig egy meccsünk lenne velük.
Az biztos (kb. 90%) hogy valakit igazolnak bal oldara januárban, mert anélkül sajnos a rettegett támadósorunk lyukas. Talán Ini pótolta ott legjobban Henryt, de azt mindig a kp sínylette meg. Pedro sajna elégtelenre vizsgázott egy ilyen szintű csapatban egy nagyon fontos poszton. Legjobb megoldás sztem egy kölcsönszerződés lenne valamelyik kisebb csapatba. Most úgy néz ki Robinho a befutó, de ez még közel sem biztos, a nyári átigazolási időszakból kiindulva. De szerintem nagyon jól beleillene a Barca stílusába és sokáig megragadhatna itt. Az hogy egy kicsit önző nem hiszem hogy akkora gáz lenne. Pep képes lenne ezt kiküszöbölni. Kiváncsi vagyok tényleg jön-e valaki, mert anélkül piszok nehéz dolgunk lesz.
Forca Barca!!!!
chonggy
Capitá del Barça

2009.10.20. 16:40:40

socio66 írta:
MessiFan írta:De Henry még itt van..
Az egy dolog,hogy itt van,de meccset még nem nagyon játszott idén :)
Főleg nem értékelhetőt..
Kell mellé egy ember,ez nem is kérdés,hiszen a jelenlegi Titire nem lehet 60 tétmeccset bízni.
Robinho-val kapcsolatban egyébként azt nem is mondjátok,hogy mekkora pozitívum a Realos múltja. Ugye végülis haraggal vált el tőlük(ki nem..? :lol: ),ezért hatalmas plusz motiváció lenne neki volt klubja ellen játszani,biztos vagyok benne,hogy 120%-ot adna ki magából ezeken a meccseken.
Támogatom az érkezését,mindenképp.

azért ne vegyük már meg,hogy a madrid ellen 120-at nyújt...ha a többi meccsen meg f*s...inkább vegyünk egy olyat,aki a madrid és az Almeria ellen is 100%-ot ad...

félreértés ne essék,én támogatnám Robinhot,sztem ő illene ide,nagyon is...meg am is hiányzik egy brazil mágus a csapatból,már 2,5-3 éve.. :cry:
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Lezárt