Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Robinho valóban nagyon jó jobbszélső Barca szempontból. Nem vonalszélső, szerintem ez nálunk alap. Jobblábas, befelé cselez és lő, passzol. El is tudja vinni befele, és beadni ha meg az kell. Sőt, habár nem oszt Xavi szintű zsugákat, egypár jó ütempasszra ő is képesbarcafan0911 írta:Robinho kell ide. Ő tökéletesen képviseli a Barca támadójátékát. Jobban mint Henry. Kellenek az ilyen képességű játékosok előre, hogy megőrizzük ezt a játékstílust. Mellesleg úgy gondolom, hogy Ibra esetében a csapat inkább alkalmazkodik a svéd játékához, mint Ibra a csapatéhoz. Ez pedig negatívum, annak ellenére hogy milyen jól teljesít. Ezért kell ide Robinho, ő a szélen tudja azt játszani amit Messi a jobbon ( persze túlzásokba ne essünk).
Football managerezik biztosmiihii írta:
A kollega ajánlatait sokan nem szoktuk ismerni![]()
Cáceres14!
Megkérdezhetem,h mi alapján szúrod ki ezeket a noname,nagy tehetségeket,akiket folyamatosan random módon bedobálsz?
Vmi játékosmegfigyelő vagy,v mi a szösz?
De a jóember legalább leírni tudná a "csodagyerekei" nevét.miihii írta:
Cáceres14!
Megkérdezhetem,h mi alapján szúrod ki ezeket a noname,nagy tehetségeket,akiket folyamatosan random módon bedobálsz?
Vmi játékosmegfigyelő vagy,v mi a szösz?
legalább olvasd el a cikket. Ez a jelenlegi helyzetet vázolja. Korábban, én is olvastam olyat, hogy már nincs gond, azért 500 M euro nekem gondnak tűnik.Fernando írta:A Valencia már nyár óta nincs csődközelben. Először tájékozódjunk már...
adósságspirál...egyszer csak vége lesz a kölcsönöknek-lásd Leedssocio66 írta:Ez a 'Valencia csődben van' duma olyan unalmas,kb. 2 éve ez megy,mindig be van harangozva,hogy na,most eladják a kulcsjátékosaikat,aztán csak nem történik semmi.
Villához is foggal-körömmel ragaszkodtak a nagy 'válság' ellenére.
Kamu az egész.
A kollega ajánlatait sokan nem szoktuk ismernibali 15 írta:Fúú róla még nem hallottam.Cáceres14 írta:dani alves cseréjének ellehetne hozni gregory van der wilető vmi új holland tehetség?
Fúú róla még nem hallottam.Cáceres14 írta:dani alves cseréjének ellehetne hozni gregory van der wilet
A Valencia-Barcán Horváth Feri(azt hiszem ő volt)mondta,hogy a gyorssegély,amit pumpáltak a klubba,még közel sem elég,így előbb-utóbb kénytelenek lesznek pénzt csinálni a klasszisaikból.Fernando írta:A Valencia már nyár óta nincs csődközelben. Először tájékozódjunk már...
Továbbra is Silva mellett állok, ha ráfeküdnénk a dologra, meg lehetne oldani.Chino írta:Nem azt mondja itt mindenki, hogy Robinho a legjobb és leagalkalmasabb a posztra, de ő van jelenleg piacon, aki legjobban meg tudná oldani a problémákat. Mata sem biztos hogy eladó lenne, Silvára pedig biztos hogy esély sincs. (sztem) Ha Villa-t 50-ért nem engedték akkor Silvát se fogják az alatt.
Eleinte én is úgy éreztem, hogy Robinho kevés lehet ide emberileg.jelwaz írta:Pfff... Számomra elképesztő a szavazás eredménye. Örülnétek Robinhonak? Szerintem az a ygerek a viselkedése alapján sem való a Barcába. Egy hisztis kis hülyegyerek,...
jelwaz írta: Szerintem az a ygerek a viselkedése alapján sem való a Barcába. Egy hisztis kis hülyegyerek, állandóan úgy verte magát a Madridban, mint egy 4 éves dührohamos óvodás.
Ja, mert Alves nem szokott hisztizni?jelwaz írta:Pfff... Számomra elképesztő a szavazás eredménye. Örülnétek Robinhonak? Szerintem az a ygerek a viselkedése alapján sem való a Barcába. Egy hisztis kis hülyegyerek, állandóan úgy verte magát a Madridban, mint egy 4 éves dührohamos óvodás. Aztán ki "gálázott" a legjobban, mikor a Barca a záró fordulóban bekapta a 90. percben az egyenlítő gólt az Espanyoltól? Ez kis hülyegyerek. Lehet, hogy jó játékos, de a spanyol bajnokságtól és a BL-től minél messzebb "villogjon"...
Azt ne is hidd, szerintem nincs olyan csapat, aki a fő ellenlábas miatt a háta mögé dobna 20-30 millio eurót.Chino írta:Nem hiszem hogy csak a real miatt vennénk Robinhot. Főleg, hogy utána valszeg őszig egy meccsünk lenne velük.
Az biztos (kb. 90%) hogy valakit igazolnak bal oldara januárban, mert anélkül sajnos a rettegett támadósorunk lyukas. Talán Ini pótolta ott legjobban Henryt, de azt mindig a kp sínylette meg. Pedro sajna elégtelenre vizsgázott egy ilyen szintű csapatban egy nagyon fontos poszton. Legjobb megoldás sztem egy kölcsönszerződés lenne valamelyik kisebb csapatba. Most úgy néz ki Robinho a befutó, de ez még közel sem biztos, a nyári átigazolási időszakból kiindulva. De szerintem nagyon jól beleillene a Barca stílusába és sokáig megragadhatna itt. Az hogy egy kicsit önző nem hiszem hogy akkora gáz lenne. Pep képes lenne ezt kiküszöbölni. Kiváncsi vagyok tényleg jön-e valaki, mert anélkül piszok nehéz dolgunk lesz.
socio66 írta:Az egy dolog,hogy itt van,de meccset még nem nagyon játszott idénMessiFan írta:De Henry még itt van..![]()
Főleg nem értékelhetőt..
Kell mellé egy ember,ez nem is kérdés,hiszen a jelenlegi Titire nem lehet 60 tétmeccset bízni.
Robinho-val kapcsolatban egyébként azt nem is mondjátok,hogy mekkora pozitívum a Realos múltja. Ugye végülis haraggal vált el tőlük(ki nem..?),ezért hatalmas plusz motiváció lenne neki volt klubja ellen játszani,biztos vagyok benne,hogy 120%-ot adna ki magából ezeken a meccseken.
Támogatom az érkezését,mindenképp.