Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
na igen nekem is pontosan ez a problémám!Mogyi írta:Hello!
lenne egy szerintem elég nagy problémám:
a torrentet leszedtem,uTorrentem is van csakhogy épp egy hetet ír a fájl kibontásához ráadásul eddig kb.:1 óra alatt 0.4 százalékot csinált meg
valaki segítsen h mit tegyek
Köszi szépen sikerült!bowlinggolyo írta:Felrakod majd szimplán a program filesba.Ha így csináld akk: Program files->KONAMI->Pes 2010->settings.exe itt keyboard az y=hosszú passz,x=lövés,a=rövid passz,b=ívelés,rb=sprint,rt=csel,lt=ezzel lehet mondjuk taktikát állítani,lb=csel ez isvargaakos írta:A sok dicséret hatására én is elkezdtem ma tölteni a pes10et. Eddig csak fifa, most fogom először kipróbálni. Lehet már írtátok de honosítást semmikor se várjak? (angol tudásom nem túl magas szintű) Majd leírom az első tapasztalatokat, ja és vki majd leírhatná hogy hogy lehet "fifássá" csinálni az irányítást. Köszi!
Remélem sikerül majd megoldanod
Segítséget kérnék hogy miután ezt leszedtem, mit kell vele tennem? feltelepítés folyamatára gondolok.fcbarca0827 írta:Letöltöttem ezt a Patchet! A csapatlogókat, a csapatneveket át is állította! Viszont a mezeket minden angol csapatnál ugyanolyanná tette... Valamit elrontottam, vagy kihagytam? Akinél ez jelentkezett, de végül kiküszöbölte, az légyszi írja le mit toltam el! Köszi!
Köszönöm a segítséget! Sikerült!Barrano írta:Amit leszedtél abban van egy link, azt nyisd meg és ott van egy olyan h 0.3-as patch, azt szedd le, csak telepíteni kell és készfcbarca0827 írta:Letöltöttem ezt a Patchet! A csapatlogókat, a csapatneveket át is állította! Viszont a mezeket minden angol csapatnál ugyanolyanná tette... Valamit elrontottam, vagy kihagytam? Akinél ez jelentkezett, de végül kiküszöbölte, az légyszi írja le mit toltam el! Köszi!
sőt már úgy látom van la ligás is, szal a spanyolokhoz is lesznek mezek. http://pes2008editing.blogspot.com/
Amit leszedtél abban van egy link, azt nyisd meg és ott van egy olyan h 0.3-as patch, azt szedd le, csak telepíteni kell és készfcbarca0827 írta:Letöltöttem ezt a Patchet! A csapatlogókat, a csapatneveket át is állította! Viszont a mezeket minden angol csapatnál ugyanolyanná tette... Valamit elrontottam, vagy kihagytam? Akinél ez jelentkezett, de végül kiküszöbölte, az légyszi írja le mit toltam el! Köszi!
Felrakod majd szimplán a program filesba.Ha így csináld akk: Program files->KONAMI->Pes 2010->settings.exe itt keyboard az y=hosszú passz,x=lövés,a=rövid passz,b=ívelés,rb=sprint,rt=csel,lt=ezzel lehet mondjuk taktikát állítani,lb=csel ez isvargaakos írta:A sok dicséret hatására én is elkezdtem ma tölteni a pes10et. Eddig csak fifa, most fogom először kipróbálni. Lehet már írtátok de honosítást semmikor se várjak? (angol tudásom nem túl magas szintű) Majd leírom az első tapasztalatokat, ja és vki majd leírhatná hogy hogy lehet "fifássá" csinálni az irányítást. Köszi!
figy töltsd le hozzá a Premier League kits v1.0-át úgy jó lesz!fcbarca0827 írta:Letöltöttem ezt a Patchet! A csapatlogókat, a csapatneveket át is állította! Viszont a mezeket minden angol csapatnál ugyanolyanná tette... Valamit elrontottam, vagy kihagytam? Akinél ez jelentkezett, de végül kiküszöbölte, az légyszi írja le mit toltam el! Köszi!
Ezt most komolyan kérdezed?Marcell95 írta:Szerintetek melyik a jobb?
A PES 10 vagy a FIFA 10?
Úgy hogy ha csinálsz 1 játékost. Akkor ha nem akarsz az arcával bíbelődni berakhatsz 1 képet. azt a helyére illeszted és 1 kicsit formálgatod. Így lehet a mezeket is csinálniMogyi írta:ez hogy múködik??matyi02 írta:Ki próbálta innen ki az arc beolvasztást?
Én kipróbáltam, hát nem lett valami jó. Azt hittem, hogy más lesz.
UI: Webcamon keresztül csintem.
értem miről van szó és nagyon érdekelne
ez hogy múködik??matyi02 írta:Ki próbálta innen ki az arc beolvasztást?
Én kipróbáltam, hát nem lett valami jó. Azt hittem, hogy más lesz.
UI: Webcamon keresztül csintem.
Bedugtam a konzolom és máris sokkal jobb lett! Normálisan reagál mindenre! Nem kell várni a lövésre/passzra! Így mostmár 11/10!MessiFan írta:Nekem most [auto_cenzúra] fel az agyam az hogy már rég megnyomtam a lövést vagy a hosszú passzt de nem reagál. így tök nehéz gólt lőni. Egyébként grat a készítőknek ez 10/10!
Hát azért ezzel vitatkoznék, mert az előző részekhez képest mindegyik fokozat könnyebb lett. Nevetséges, hogy semmi kihivást nem jelent. Az MI hülyébb mint valaha.szergoka írta:A könnyű szintek nagyon könnyűek lettek, a nehezek meg nagyon nehezek.