Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És mi történik,ha a continue(folytatás)gombra kattintasz?Ticsi 23 írta:ez a probléma!!!
Éppen próbálgatom a Safari böngészőt, és eddig nagyon tetszik. A 3.1et használom. A probléma az, hogy amikor az eurobarca.hu-t szeretném megnyitni, a képen látható hibajelzéssel szembesülök. Remélem valaki ismeri a problémát, és tud megoldást!
Tedd fel a 4.0.3.-as verziót.Ticsi 23 írta:ez a probléma!!!
Éppen próbálgatom a Safari böngészőt, és eddig nagyon tetszik. A 3.1et használom. A probléma az, hogy amikor az eurobarca.hu-t szeretném megnyitni, a képen látható hibajelzéssel szembesülök. Remélem valaki ismeri a problémát, és tud megoldást!
Hát ha azért írtad hogy felköszntsük holnap , ami elég nyilvánvalóbarca28 írta:Segitség kéne hogy tudom tudatni a modikkal hogy mikor van a születésnapom adtak az egyik topicba tanácsot hoigy kalendárium topic de oda nem tudok irni szval tanácstalan vagyok..
leirom idee jobbat nem tudok![]()
barca28 1992.10.28. János.
nincs. és a gépem sem vírusos, s a reinstall sem segít rajta.. nem értem mi a baj :/kennyke04 írta:hülye kérdés, de nincs Internet Security fent véletlen? egyik haveromnak is volt ilyesmi problémája, de miután leszedte az IS-t el is múlt, szóval, lehet csak véletlen egybeesés
hülye kérdés, de nincs Internet Security fent véletlen? egyik haveromnak is volt ilyesmi problémája, de miután leszedte az IS-t el is múlt, szóval, lehet csak véletlen egybeesésRajmó írta:Kellene egy kis segítség.
Meg szeretném nyitni winampot, de el se indul, rögtön leáll az exe és EZT a hibaüzenetet írja ki.
Nem volt még ilyen gondom, és ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném.
Titinho írta:Üdv az oldalon!barca28 írta:Sziasztok.Én még új vagyok itt és a segitségeteket szeretném kérni ,hogy láttam nektek a hozzászólásaitok allatt vannak ien képek és én ilyet hogy tudok csinálni?nagyon megköszönném ha segitenétek.![]()
amugy nagyon jó az oldal | forca barcelona
Ezt olvasd el: KATT IDE
További jó fórumozást!
Üdv az oldalon!barca28 írta:Sziasztok.Én még új vagyok itt és a segitségeteket szeretném kérni ,hogy láttam nektek a hozzászólásaitok allatt vannak ien képek és én ilyet hogy tudok csinálni?nagyon megköszönném ha segitenétek.![]()
amugy nagyon jó az oldal | forca barcelona
Töltsd le a VDownloader 1.10-et.Mindent ment le youtube-ról és nagyon könnyű kezelni.Jobb oldalt beállítod, h milyen formátumban mentsen és már jön is.Asys írta:Hello!Barcaforever írta:Egyszerűen el nem tudom képzelni mi van a Free Download Manageremmel.
Megadom a linket, amit le szeretnék tölteni youtuberól ez meg letölt vmi Watch akármit 127 Kb-ban.
Köszönöm a megoldást előre is.![]()
Nem a FDM-el van a baj, hanem a Youtube-al nekem a Mass Tube letöltő progi csinálja ugyanezt...
Hello!Barcaforever írta:Egyszerűen el nem tudom képzelni mi van a Free Download Manageremmel.
Megadom a linket, amit le szeretnék tölteni youtuberól ez meg letölt vmi Watch akármit 127 Kb-ban.
Köszönöm a megoldást előre is.![]()
Én a SketchUpot használom, de az AUTOCAD elismertebb, a műszaki karok körében a legelterjedtebb.Sanama írta:Sziasztok
Valaki tudna javasolni egy rajzprogramot? Nem photoshop vagy hasonló kell, tehát nem avatarokat akarok vele csinálni,hanem inkább műszaki téren legyen használható.
Köszi