Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt hiszem h most már az lett a pirossal és a sérülésselZsobb írta:Most olvastam, hogy a tesoddal játszottam szerdán az MK-ban, oda pörköltem neki végül, de komolyan kellett venni, nincs rossz csapata!
bowlinggolyo írta:
Más:Brain Storming vezetőedzőjének üzenem h a testvéremmel fog játszani az MK-ban(pörkölj oda neki)
Én is 7:0-ra nyertem szintén 3ik vagyok és a játékosom vezeti a góllövő listát.gygerike írta:Én 7:0-ra nyertem otthonés maradtam a 3. A játékosom vezeti a góllővő listás is
Sikerült 41 csillagmatyi02 írta:Okés![]()
Am Bajnokikon az új csapatom: 38; 40,5; 39,5. csillagot ér el.
Remélem most túlszárnyalom a 40,5öt![]()
1.: a forma nagyon sokat számít, tehát azt mindenképpen vedd figyelembe, hogy egy gyenge formájú remek játékszervezésű játékos lehet gyengébb lesz, mint egy megfelelő játékszervezésű megfelelő formával.Ronaldinho&Barca írta:Korábban vettem egy játékost kp.-re de nem találom igazán a jó beállítást eddig rá. (Hozzátéve most kezdi visszanyerni a formáját.)
Szerintetek milyen beállítással küldjem ma játszani, amivel ütősebb lehetne a támadószekcióm?
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 7/20 jó
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 8/20 remek
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 7/20 jó
Másik középpályásom megfelelő szintű játékszervezése és átadása van, illetve a másiknak jó átadás és középszerű játékszervezése van. Labdabirtoklással nincs gond, de a támadások nem mennek igazán, pedig a szélső játékosok is mind "jó"-k. Mit javasoltok?
Hogy rontsa a teljesítményüket?matyi02 írta:Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek a védőket is felküldjem támadni?![]()
Az edzések alatt ki lehet választani az edzésformát is. Elképzelhető, hogy az akadályoz, hogy még menedzserképzőt nem végeztél.martyin írta:sziasztok!
nekem lenne egy olyan kérdésem hogy nem tudjátok hogy lehet egy játékos képességeit fejleszteni mert az edzés beállításoknál csak az erőnlétet tudom fejleszteni mást nem sajnos pedig én azokat szeretném fejleszteni
amúgy csapatom neve martyin fc bárkivel kiállok szivesen barátságos meccsre
és van pár eladnadó fiatal játékosom is![]()
Otthon fogod és lesz bevételed. Amit elkezdtél tatarozni stadion annak a férőszáma lesz akkor is a max addig az lesz amíg kész nem lesz a az új.Z.Chris írta:Belekezdtem a stadion átépitésébe, mielőtt befejeződne a stadion, előtte 2 nappal lenne 1 meccsem otthon. Azt szeretném megkérdezni, hogy azt akkor hol fogom játszani és, hogy akkor egyáltalán lesz a jegybevétel?