Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez már végleges......Enrique írta:... Hisz letiltottuk mind2őjüket..Morminho írta:arra szerintem várhatsz...Kitfisto írta:én azért megvárnám hogy szödliget személyesen is ide jöjjön...
arra szerintem várhatsz...Kitfisto írta:én azért megvárnám hogy szödliget személyesen is ide jöjjön...
Ha ezt nekem írtad, arról ne is álmodj, ez szigorúan a modikra tartozik. Taibi pedig egyelöre örüljön annak, hogy nem kapott végleges banntRivaldinho írta:Z től azt szeretném kérni hogy had legyek ott a megbeszélésen, és talán jogosan kérem, én képviselném T érdekeit
Én megbocsátok Taibinek.Rivaldinho írta:Z től azt szeretném kérni hogy had legyek ott a megbeszélésen, és talán jogosan kérem, én képviselném T érdekeit
Kitfisto?Enrique írta: Gondolom érthető...
Azért ennyivel nem intézzük el, de a többit már a zártban beszéljük meg.Enrique írta:Amúgy T. tényleg nem vétett 'akkorát', mert a 'neméppenszépstílusú' hozzászólások a hoolé voltak. Meg az a hanuka, meg koncentrációs tábor....Na amiatt lettem k...a ideges.
![]()
Szvsz Taibi jöjjön majd, a másik gyerek nem.
Gondolom érthető...
Sajnálom h ez megtörtént, pláne h veled....Taibi írta:It vagyok.
A jelszót kitaláltam(Kitfisto kb a szájába adta az embernek...)
Írtam is pár hozzászólást...
Utolag elnézést kérek minden érintettől.
Kitfistotól és Rivaldinhotól külön, mert úgy látom, hogy vették ezt a legkomolyabban.(érthető módon)
Ha kitiltatok, megértem.......