2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem is van érdekes gondom. Pl van, hogy rájön az 5 perc a gépre és egy pillre recenti a képet, utána viszont darabosan fut a játék és semmi más nem oldja meg, mint a rendszer restart, ha nincs a hiba addig tökéletesen futsjay írta:Nekem néha akad a játék, a grafikát igazság szerint bírja a gépem(a Shift is megy maxon) szóval nemtudom mi lehet a gond.Szerintetek?
Nekem is volt már ilyen,de nekem ilyen 'összevisszaszínűben' pompáztak a játékosok,komoly volt.faithnomore írta:http://kepfeltoltes.hu/091025/he_www.ke ... es.hu_.jpg
kicsit érdekes dolog történt velem egyik meccsen
Igen a 2010 el játszottam, meg elötte egy jó pár verzióval és játékélményben messze elmarad a többitől.Több felbontással próbáltam már és mindig ugynaz volt az eredmény. Lassú és körülményes a játék, pedig elhiheted nem vagyok kezdő játékos. :lol Most cseréltem benne videókártyát, és procit, úgyhogy akkor nem tudom hol a hiba. Én nem felejtettem el játszaniBarcaádám írta:úristen koma, te tuti a pes 2010-el játszottál?? mert hogy ilyen nincs az hótziher, egy csomót játszottam már vele és ilyen soha az életbe nem volt..szergoka írta:Kegyetlenül elszúrták a pes2010-et 1szerűen élvezhetetlen ajáték benne, hihetetlen lassan reagálnak a játékosok, az ellebfél játékosai szinte mindig odaérnek a labdára és megelőzik a játékosaimat. Képtelenség azt a szép 1érintős, rövid passzos játékot játszani mint a 2009-ben, nagyon lassú nehézkes minden és ezáltal idegesítö. Már profi módon is csak egy-két góllal tudok nyerni és azt se szép játékkal, holott a korábbi években top playeren nyomtam szép játékkal.
A szép grafikai újítások a játszhatóság rovására mentek. Pedig szép támadásszövési lehetőségek lennének benne, a játékosok jól helyezkednek, csak lassúak.
szóval hatalmas csalódás nekem ezidáig 10/6
Pedig mennyire vártam már a megjelenést.
Azt hallottam ps3-on élvezhetőbb és nem olyan lassú, már csak ebben reménykedem
úristen koma, te tuti a pes 2010-el játszottál?? mert hogy ilyen nincs az hótziher, egy csomót játszottam már vele és ilyen soha az életbe nem volt..szergoka írta:Kegyetlenül elszúrták a pes2010-et 1szerűen élvezhetetlen ajáték benne, hihetetlen lassan reagálnak a játékosok, az ellebfél játékosai szinte mindig odaérnek a labdára és megelőzik a játékosaimat. Képtelenség azt a szép 1érintős, rövid passzos játékot játszani mint a 2009-ben, nagyon lassú nehézkes minden és ezáltal idegesítö. Már profi módon is csak egy-két góllal tudok nyerni és azt se szép játékkal, holott a korábbi években top playeren nyomtam szép játékkal.
A szép grafikai újítások a játszhatóság rovására mentek. Pedig szép támadásszövési lehetőségek lennének benne, a játékosok jól helyezkednek, csak lassúak.
szóval hatalmas csalódás nekem ezidáig 10/6
Pedig mennyire vártam már a megjelenést.
Azt hallottam ps3-on élvezhetőbb és nem olyan lassú, már csak ebben reménykedem
Lehet benne albino valamiket igazolni??:D Am komoly kis hibafaithnomore írta:http://kepfeltoltes.hu/091025/he_www.ke ... es.hu_.jpg
az volt a baj h az interrel voltálxD na joó csak vicceltem ámxD télleg furiixDfaithnomore írta:http://kepfeltoltes.hu/091025/he_www.ke ... es.hu_.jpg
és mi akkor várjak egy hétig bekapcsolt géppel vagy most hogy tehát azért ezt nemá mert akkor az áramszámlából kijönne a játék ára kbCarles Puyol Saforcada írta:na igen nekem is pontosan ez a problémám!Mogyi írta:Hello!
lenne egy szerintem elég nagy problémám:
a torrentet leszedtem,uTorrentem is van csakhogy épp egy hetet ír a fájl kibontásához ráadásul eddig kb.:1 óra alatt 0.4 százalékot csinált meg
valaki segítsen h mit tegyek
ez így működik és kész vagy lehet valamit csinálni?