2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nem vállalja senki?Fecooo írta:vki megtenné nekem, h a sig-emet újra elkészíti frissebb képekből?
az eredetit CFirpo kolléga készítette
esetleg, ha vki más stílusban készíti el, annak is örülnék természetesen.
a lényeg a 3 címer és a 3 játékos(Totti, Messi, van Persie)
köszönöm előre!
Parancsolj, egy változat tőlem:barca28 írta:Hello mindenki.azt szeretném kérdezni,hogy valaki esetleg nem-e tudna nekem csinálni egy frankóó Ibrás avatarképet?![]()
előre is köszönöm szépen!!
nem hittem hogy arról is meg kell kérdezni a készítőt hogy használhatom-e egy fórumon....nem az a lényeg h sajátodként akarod postolni, hanem az h nem kérdezed meg a készítőt. ezt kéne felfogni sokaknak.
nem az a lényeg h sajátodként akarod postolni, hanem az h nem kérdezed meg a készítőt. ezt kéne felfogni sokaknak.ferninho írta:úgy tűnik csaNii írt valami szépséget...Köszünjök csaNii , am senki nem mondta hogy az övé a álitólagos siged, és ha valahol fent van neten ahol hozzá lehet férni akk meg nincs miröl beszélni
Na béke
igen, a legfelső sig az az övé a sportgfx.com-ról... sőt, még amit Shark kiválasztott az is a sportgfx-ről van...
de nem hiszem hogy azt hitte egyáltalán valaki hogy hipphopp csináltam 3 bradys siget és az alattam lévő fórumozó meg nem tudom hányat...
Sztem is zsír!ferninho írta:itt vanmiihii írta:Skacok!
Vki atalakitana a mostani alairaskepemet ugy,h beleszerkeszti 2009-et is a kepbe?Mivel ma lett meg ROSSInak a 9. VB,ennek oromere![]()
Megoldhato lenne?
Elore is koszonom!![]()
![]()
szerintem jól sikerült![]()
amúgy a jövő évi is még belefér majd![]()
Köszi,de már beelőzött Ferninho kollegaMichaaBee írta:
@miihii: még ma próbálkozok majd.![]()
itt vanmiihii írta:Skacok!
Vki atalakitana a mostani alairaskepemet ugy,h beleszerkeszti 2009-et is a kepbe?Mivel ma lett meg ROSSInak a 9. VB,ennek oromere![]()
Megoldhato lenne?
Elore is koszonom!
úgy tűnik csaNii írt valami szépséget...Köszünjök csaNii , am senki nem mondta hogy az övé a álitólagos siged, és ha valahol fent van neten ahol hozzá lehet férni akk meg nincs miröl beszélni
Na béke
Köszünjök csaNii , am senki nem mondta hogy az övé a álitólagos siged, és ha valahol fent van neten ahol hozzá lehet férni akk meg nincs miröl beszélnicsaNii' írta:...
Sztem szabad, csak sajátként "eladni" nem ajánlott.Rataccess írta:Nemtom szabad-e ilyet linkelnem... Ha nem akkor sorry, töröljétek a hsz.-t!