2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Beállt és vágott 2-t!szajko írta:Keita sérült volt. Így érhető, hogy nem játszik...
ez igaz, és nem is értem miért tűnnek el neki az átlövései mint ami eltűnt Tourénak és Ibra-nak is.Mondjuk ebből a Barca -ból bárki lőhetne távolról kapura ami jó lenne betömörűlő ellenfél ellen. Néha túlcifrázzák a dolgokat.Andris írta:Fenntartva az általános, nagyjából jó véleményemet Keitáról és az ő hasznosságáról...
Iniestával sehogy se lehet összehasonlítani. Gólok terén is csak a statisztikák alapján. Iniesta 10szer annyi gólt 'okoz' a játékával, mint Keita. És ez számít, nem az, hogy konkrétan mennyi kerül be a nevük mellé.
Egyébként meg Keita sem ennyire gólerős, egyszer kijött neki a lépés egy hármassal, és most jól mutat a 6os a neve mellett. De azért isten igazából neki is max szögleteknél van a fejeseiben gól. Még az átlövései is eltűntek. Pontosabban az arra tett kísérletek.
Off: Légyszíves ne spam-eld a fórumot a gportalos oldallal, inkább rakd be aláírásnak, vagy valami, de így rohadt zavaró!haller95 írta:Keita kell a Barcelonába, ez nem kérdés, ha nincs ilyen típusú játékos egy csapatban, az nem jó, ráadásul jó formában is van, játszatni kell sokat!
VISCA EL BARCA!!!!!
www.visca-el-barca.gportal.hu
Álljunk meg...El fanático írta:
Nem bizony! Kellenek a "vízhordó" típusú játékosok is, mert ahol nincsenek, ott felüti fejét a "Real Madid" szindróma... Kellenek a háttérharcosok, akik bár nem feltűnően, de hasznosan teszi ka dolgukat.
Különben a mesterhármasánál még mindenki imádta most meg " jaj, de nemszeressük..." van
Nem bizony! Kellenek a "vízhordó" típusú játékosok is, mert ahol nincsenek, ott felüti fejét a "Real Madrid" szindróma... Kellenek a háttérharcosok, akik bár nem feltűnően, de hasznosan teszik a dolgukat.Mikaos írta:Tudod, a fociban nem csak kreatív középpályások kellenek...
Tudod, a fociban nem csak kreatív középpályások kellenek...Andris írta:Jajj de gyenge már megint.
Azért ő tényleg a nagybetűs csereember, labdába nem rúg a kreatív középpályásaink mellett.
Attól függ mit nevezünk alapembernek, legerősebb kezdő 11. be most mindenféleképp benne van, ha Henry hozza a tavalyit, akkor a legtökéletesebb 12. ember. (Ini rotálására nekem meg Benajun lenne a favoritomOvaMind írta:Keitát pedig nem adnám el, de semmiképpen sem számolnék vele alapemberként.
Maximálisan egyet tudok érteni! Talán én vagyok az egyik legnagyobb Keita-ellenes a fórumon, természetesen gratuálok a tegnapi játékához és a góljaihoz. Amiért nem kedvelem Keitát, az az, hogy előrejátékban nem mutat semmi kreativitást. Nagyon jó játékosnak tartom, csak szerintem a 4-3-3-as felállást nem neki találták ki.Cooltiszo írta:Gratulálok a mesterhármasához és a gólpasszához.
Viszont én játékban továbbra is kevésnek, sokszor alibizőnek tartom. Sajnos jelenleg Busira is ez jellemző. A fejjátéka kiváló, és jól érkezik a kapu elé, de keményebb meccseken számomra még semmilyen pluszt nem tudott hozzátenni, ha vmi nem megy.
Nyi
lván neki nem is ez a fő feladata. Az ő legnagyobb értéke a munkabírása, futómennyisége. Semmiképpen se adnám el, nem kell félreérteni. Igenis szükség van ilyen játékosokra. Viszont továbbra se látok alapból benne egy nagyon stabilan rotálás tárgyát képező játékosnál többet. Az, hogy idén az egyik legtöbb meccset játszotta szerintem egyértelműen a balszélső hiány vonzata (plusz Ini sérülés).