Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Capon
Llegenda del Barça

2009.10.30. 12:56:56

Mascherano-t én jó játékosnak tartom de ezért semmi extrát nem látok benne. Viszont olyan ostoba, hogy az nem igaz.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Mikaos
Director del Fútbol

2009.10.30. 12:51:12

A mai elmundodeportivo.es azt hozta le, hogy Mascherano nem akar hosszabbítani a Liverpool-lal, és minden vágya,hogy a Barcába jöjjön. Továbbá ezt Messi is szeretné.

Nem tudom...Mascherano szerintem a világ egyik legjobb vkp-ja, de nem kéne. Azért nem kéne, mert szörnyen ostoba, gyakran kiállíttatja magát egyszerű dolgok miatt, gyakran elszakad nála a cérna, és a sárgalap gyakorlatilag minden meccsen jár neki -> ezek eltiltásokat eredményeznek. Márpedig Spanyolországban szerintem jobban osztogatják a lapokat, mint Angliában...

Én remélem, hogy marad Touré, Keita és Busquets is, mert ők tökéletesen végrehajtják a feladataikat. Persze Keita inkább normál kp-t játszik, nem is vkp-t.
Inkább egy megfelelő irányító középpályás-cserére lenne szükségünk, aki tudna kezelni egy esetleges Iniesta-, vagy Xavi-mentes időszakot, gondolok itt a sérülésekre. Ehhez viszont Mascherano kevés, nem annyira intelligens, hogy irányító lehessen.
bali 15
Director del Fútbol

2009.10.29. 21:06:59

LG írta: De azért nem semmi jobbházvédei vannak a braziloknak: Maicon, Alves, Rafinha...
A Braziloknak valahogy mindig is jólment ez a poszt. Olyan mozgékony szélső védőket nevelnek ki hogy azt hiszem rájuk néha hogy csatárok.
Maicon is eszméletlen hogy mit művel az Interben. :shock:
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.10.29. 21:02:55

barca0417 írta:Rafinha túlzás lenne a padra szerintem. Alves mögött nem sokat játszana.
Én is igy gondolom, + hasonló típusú is mint Alves, és Alves mögé inkább egy kevésbé támadó felfogású, stabilan, megbizhatóan védekező ember kell. Az utóbbi években a Barca szélső védői mindig kiegészítették egymást: Beletti-Oleguer, Sylvinho-Giovanni, Alves-Puyol, Abidal-Maxwell. Mindig van egy támadó, és egy védekező felfogású védő. Én Rafinhat akkor láttam volna szivesen ha Alvest nem sikerül megszerezni, de szerencsére itt van. De azért nem semmi jobbházvédei vannak a braziloknak: Maicon, Alves, Rafinha...
kyle
Barça B

2009.10.29. 20:41:44

Cáceres14: Nincs azzal semmi baj, ha valaki megosztja a véleményét, hiszen erre való a fórum, de nem gondolod, hogy te "kicsit" túlzásba vitted? A 100 hozzászólásodból 90 így kezdődik, hogy "Lehet, hogy hülyeség, de szerintem le lehetne igazolni xy-t".

Csak, hogy átlásd ilyen neveket említettél (nem voltam rest kiírni): Gomez, Berbatov, Bafetimbi Gomis, Malouda, Drogba, Trezeguet, Arshavin, Thiago Neves, Walcott, Clichy, Huntelaar, Santacroce, Samuel Inkoom, Mohamed Diamé, Bruno Alves, Gourcuff, Arda Turan, Ribery, RvP, Buffon, Aquilani, De Rossi, Ashley Cole, Sebastian Pocognoli, Emmanuelson, C. Ronaldo ( :shock: ), Benayoun, Mata, Frey, Eboué, Montolivo, Kagawa, Moutinho, Helton, Pirlo, Suárez, Henrique, Silva, Felipe Melo, Toni, Fernando Llorente, Lorik Cana, Jansen, Onyewu, Marcus Berg, Mounr El-Hamdaouit (pl nála komolyan érdekelne, hogy honnan vetted az ötletet...), Forlán, Gervinho, Özer Hurmaci, Dembelé, Djoru, Afellay, Lodeiro, Carlos Fernandez, Ortigozo, Ferdinand, Balotelli, Vargas, Gregory van der Wille, és legutóbb Pavlyuchenko.

Elég durva lista, és tényleg komolyan érdekelne, hogy ezeket honnan vetted? Nem kell hinni mindenféle szennylapoknak, ha meg igen, akkor meg nem kell teleszennyezni ezt a fórumot velük... Másrészt látszik, hogy csak dobálózol a nevekkel, balszélső posztra ajánlottál egy csomó játékost (pl. Ribery, RVP, Arshavin, Balotelli, Mata), de egyiknél se fejtetted ki, hogy miért.
barcaME55i
Jugador d'estrella

2009.10.29. 19:27:05

House írta:
barca28 írta:"Ha esetleg Robinho nem jönne össze amit sajnálnék mert nekem Ő a kedvenc játékosom..."
Nekem ez valahogy nem jön össze. Külön helyen a kedvenc játékosod és a kedvenc csapatod? Divatszurkoló gyanús. :roll:
Robinho jó játékos, de szerintem nem lenne jó a Barcában.
Attól még, hogy neked nem jön össze ez igen könnyen összejöhet.
X éve vagyok barca szurkoló, de mindig is rajongtam Roberto Carlos lövéseiért. Főleg akkor amikor nem nekünk lőtte :D Úgy gondolom, hogy nálad van valami probléma.. Nekünk is a Barca a kedvenc klubbunk,(gondolom neked is) de ettől függetlenül a más csapatokban futballozó játékosokért is lehet rajongani. Nem mondom, hogy baj ha a kedvenc játékosod a kedvenc klubbodban van de a szűklátókörüséged miatt ne ítélj senkit el. Ezalatt azt értem, hogy kedvenc játékos csak a kedvenc csapatodban lehet. (Nem szoktam sokat írogatni csak ez picit kicsapta a biztosítékot :D ) OFF vége, Robinho remek igazolás lenne. igazi barca játékos szerintem :)
barca0417
Entrenador del Barça

2009.10.29. 19:06:37

Rafinha túlzás lenne a padra szerintem. Alves mögött nem sokat játszana.
Kép
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.29. 19:04:04

Most mondták a Schalke meccsen hogy a Schalkénak elég nagy adósága van és hogy megfelelő ajánlat ellenében eladják pár játékosukat. Szerintem majd télen meglehetne probálni Rafinhát. Ugy is volt róla szó, ha vmikor meglehetne probálni az szerintem most van
Visca El Barca
Kép
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.10.29. 18:42:38

Cáceres14 írta:rendben semikor soha többet nem írok ilyen neveket ha így jó lesz nektek :(
Sztem nincs ertelme olyan neveket irni,akirol meg egy arva hir se roppent fel...Visszaolvastam nahany hsz-edet es olyanokat lattam hogy "Mi lenne ha megprobalnank leigazolni C.Ronaldot" meg hogy "igazan megprobalhatjuk megszerezni Van persiet". :roll:
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Cáceres14
Jugador del Barça

2009.10.29. 18:37:38

rendben semikor soha többet nem írok ilyen neveket ha így jó lesz nektek :(
dmar
Barça B

2009.10.29. 17:09:20

Cáceres14 írta:meglehetne probálkozni Pavlyuchenko leigazolásával
Az eddigi hozzáoszlásaid 90% egy "tökéletes" név volt kit meg lehetne próbálni.
Mi maradunk a való világban és majd Ők eldöntik kit igazolnak.
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.10.29. 17:02:42

House írta:Nekem ez valahogy nem jön össze. Külön helyen a kedvenc játékosod és a kedvenc csapatod? Divatszurkoló gyanús. :roll:
Ez szerintem is hülyeség :roll: Én például rajongtam és még mindig rajongok R.Carlos játékáért pedig a Madridban játszott. Ettől még nem szurkoltam a Madridnak de nekem az egyik kedvenc játékosom marad mindörökké!

Amúgy Robinho egyre többször kerül szóba, úgyhogy szerintem több mint valószínű hogy megpróbáljuk megszerezni a télen. Ami szvsz jó húzás lenne. Továbbra is tartom, hogy világklasszis játékos a brazil. Más kérdés hogy eddig nem a tehetségéhez képest teljesít, de Pep keze alatt ez a probléma is megoldódna ez tuti. :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
MatyiG
Adminisztrátor

2009.10.29. 16:38:01

Cáceres14 Nemtudom h hanyadjára irkálsz ide olyan neveket akikkel még szó sem volt le szokhatnál már erről nemtom Fm-ből vagy csak úgy hasadra ütsz és úgy írod be ezeket a neveket de semmi értelme :evil: :x
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.29. 16:35:01

És mit akkarsz vele csinálni?? Ha a Spours-ben nem tudott alapemberré válni nekünk mért kénne?
Visca El Barca
Kép
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.10.29. 16:33:37

Szerintem meg vegyuk meg Inzaghit :lol: :lol: !Nem erdemes dobalozni a nevekkel... :oops:
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Cáceres14
Jugador del Barça

2009.10.29. 16:30:59

meglehetne probálkozni Pavlyuchenko leigazolásával
levproff
Director del Fútbol

2009.10.28. 16:29:25

House írta:
barca28 írta:"Ha esetleg Robinho nem jönne össze amit sajnálnék mert nekem Ő a kedvenc játékosom..."
Nekem ez valahogy nem jön össze. Külön helyen a kedvenc játékosod és a kedvenc csapatod? Divatszurkoló gyanús. :roll:
Ez nagy hülyeség szerintem is!
Pl.:Nekem Fabregas,Torres is a kedvenceim közé tartozik!Messi mellet.

Meg pl. hogy ha valakinek nagyon tetszik egy játékos de nem a Barcában játszik akkor nem szeretheti nem lehet a kedvence mert nem a Barcában játszik.Szerintem nem ez a divatszurkoló.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
barca28
Jugador d'estrella

2009.10.28. 16:24:04

House írta:
Boooocs de ezt kikérem magamnak hogy divatdrukker...ez egyáltalán hogy jut eszedbe cöh...attol hogy robinho nem a barcába jétszik(még) attol még lehet a kedvenc játékosom....vagy ezt olyan nehéz számodra felfogni??..meglehet....na píííííííííííísz
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2009.10.28. 16:23:52

House írta:
ez lol.... :lol: :lol: én pl,ha bojan nem a barcában játszana akkor kb rühellném.......ráadásul Riquelme a kedvencem...de divat vagyok..megyek énis összeszedem magam...
Varatrix
Director del Fútbol

2009.10.28. 16:22:56

House írta:
Hülyeség.
Lehet több kedvence.
Nekem Villa és Fabregas is a kedvenceim közé tartozik.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
House
Entrenador del Barça

2009.10.28. 16:19:00

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Xavinho
Capitá del Barça

2009.10.28. 16:10:44

barca0417 írta:Nekem azért nem tetszene annyira a Fabregasos verzió, mert Iniesta egy jó balszélső, de világklasszis középpályás. És ő maga is ott érzi jobban magát, és ott tud jobban játszani.
Én ővele várnék még pár évet, majd ha Xavi annyi idős lesz, hogy gyakrabban kell pihentetni, akkor elég lesz szerintem Cesc.
Robinhot viszont nagyon várom, ő még adhat plusszt ennek a csapatnak, a Realos múltja pedig zavarrja a madridistákat, ne minket.
Fabregas-t úgyis nehéz lenne elhozni, mert tényleg jól érzi ott magát, és a legfontosabb láncszeme egy fiatal, jó Arsenalnak. Irreálisan sok pénzt meg ne adjunk érte. (se)
Fabregas 100%,hogy nem fog érkezni télen. Nyári átigazolási célpontok között biztosan ott lesz,de télen próbálkoznunk sem kell.Az alapcsapatba nehezen férne be,cserének meg úgy,hogy a BL-ben sem játszhatna biztos nem jönne és a klubnak sem kellene egyelőre.
Helyette Robinho mellett kölcsönbe hozhatnánk egy vérbeli kp-t. Ha beválik maradhatna,ha nem akkor nyáron menne vissza a klubjába.
Ez a kb lehetne akár Hernanes/Moutinho/A. Young - csakhogy olyanokat írjak,akikről már nyáron volt szó a fórumon is. Mondjuk én szívesen látnám Barca-mezben Cazorla-t / Marcos Senna-t vagy akár De Rossi-t is.
A lényeg,hogy kölcsönbe jönne és ha beválna,nem kellene őrült összegeket kiadni Fabregasért a nyáron.
barca28
Jugador d'estrella

2009.10.28. 15:29:36

Ha esetleg Robinho nem jönne össze amit sajnálnék mert nekem Ő a kedvenc játékosom akkor esetleg megprobálhatnánk a Valencitáól elhozni Matát.fiatal tehetséges és van benne lehetőség..nem mellesleg spanyol....

nha de majd meglátjuk kár firtatni kijön mert lehet hogy senki...bumm...

forcabarca :!: :!: :!:
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
barca0417
Entrenador del Barça

2009.10.28. 14:30:37

Nekem azért nem tetszene annyira a Fabregasos verzió, mert Iniesta egy jó balszélső, de világklasszis középpályás. És ő maga is ott érzi jobban magát, és ott tud jobban játszani.
Én ővele várnék még pár évet, majd ha Xavi annyi idős lesz, hogy gyakrabban kell pihentetni, akkor elég lesz szerintem Cesc.
Robinhot viszont nagyon várom, ő még adhat plusszt ennek a csapatnak, a Realos múltja pedig zavarrja a madridistákat, ne minket.
Fabregas-t úgyis nehéz lenne elhozni, mert tényleg jól érzi ott magát, és a legfontosabb láncszeme egy fiatal, jó Arsenalnak. Irreálisan sok pénzt meg ne adjunk érte. (se)
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2009.10.28. 14:21:57

Cáceres14 írta:a télen kell majd egy védekező középpályás,jobbszélső vagy jobbhátvéd
és mégegy balszélső
Vkp nem kell arra a posztra van 3 emberünk.
Busquets, Touré, Keita.
Végszükség esetén Márquez is tud ott játszani.
Feleslegesen ne költsünk pénzt.
Jobb védő tényleg kéne.
Nehogy megsérüljön Puyol is meg Alves is.

Ami pedig a nagyobb átigazolási pletykákat illeti, én sokat gondolkoztam rajtuk.
Fabregas meg Robinho egyszerre szerintem nem fog jönni.
Elvégre mindketten Henry pótlására jönnének.
Mert ügye Fabregas esetében, Iniesta lépne előre.
Robinho meg simán ott játszhatna a bal oldalon.
Szóval ha választani kellene, én inkább Cesc mellet voksolok.
Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy mindkettő jön.
Fabregassal viszont várni kell nyárig.
Robinhot pedig nagyon mondogatják már most.
És az ő esetében egy kicsit zavar a madridista múlt is.
De ez legyen a legkisebb gond.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Lezárt