Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Braziloknak valahogy mindig is jólment ez a poszt. Olyan mozgékony szélső védőket nevelnek ki hogy azt hiszem rájuk néha hogy csatárok.LG írta: De azért nem semmi jobbházvédei vannak a braziloknak: Maicon, Alves, Rafinha...
Én is igy gondolom, + hasonló típusú is mint Alves, és Alves mögé inkább egy kevésbé támadó felfogású, stabilan, megbizhatóan védekező ember kell. Az utóbbi években a Barca szélső védői mindig kiegészítették egymást: Beletti-Oleguer, Sylvinho-Giovanni, Alves-Puyol, Abidal-Maxwell. Mindig van egy támadó, és egy védekező felfogású védő. Én Rafinhat akkor láttam volna szivesen ha Alvest nem sikerül megszerezni, de szerencsére itt van. De azért nem semmi jobbházvédei vannak a braziloknak: Maicon, Alves, Rafinha...barca0417 írta:Rafinha túlzás lenne a padra szerintem. Alves mögött nem sokat játszana.
Attól még, hogy neked nem jön össze ez igen könnyen összejöhet.House írta:Nekem ez valahogy nem jön össze. Külön helyen a kedvenc játékosod és a kedvenc csapatod? Divatszurkoló gyanús.barca28 írta:"Ha esetleg Robinho nem jönne össze amit sajnálnék mert nekem Ő a kedvenc játékosom..."![]()
Robinho jó játékos, de szerintem nem lenne jó a Barcában.
Sztem nincs ertelme olyan neveket irni,akirol meg egy arva hir se roppent fel...Visszaolvastam nahany hsz-edet es olyanokat lattam hogy "Mi lenne ha megprobalnank leigazolni C.Ronaldot" meg hogy "igazan megprobalhatjuk megszerezni Van persiet".Cáceres14 írta:rendben semikor soha többet nem írok ilyen neveket ha így jó lesz nektek
Az eddigi hozzáoszlásaid 90% egy "tökéletes" név volt kit meg lehetne próbálni.Cáceres14 írta:meglehetne probálkozni Pavlyuchenko leigazolásával
Ez szerintem is hülyeségHouse írta:Nekem ez valahogy nem jön össze. Külön helyen a kedvenc játékosod és a kedvenc csapatod? Divatszurkoló gyanús.![]()
Cáceres14 Nemtudom h hanyadjára irkálsz ide olyan neveket akikkel még szó sem volt le szokhatnál már erről nemtom Fm-ből vagy csak úgy hasadra ütsz és úgy írod be ezeket a neveket de semmi értelmeCáceres14 írta:meglehetne probálkozni Pavlyuchenko leigazolásával
Szerintem meg vegyuk meg InzaghitCáceres14 írta:meglehetne probálkozni Pavlyuchenko leigazolásával
Ez nagy hülyeség szerintem is!House írta:Nekem ez valahogy nem jön össze. Külön helyen a kedvenc játékosod és a kedvenc csapatod? Divatszurkoló gyanús.barca28 írta:"Ha esetleg Robinho nem jönne össze amit sajnálnék mert nekem Ő a kedvenc játékosom..."![]()
Boooocs de ezt kikérem magamnak hogy divatdrukker...ez egyáltalán hogy jut eszedbe cöh...attol hogy robinho nem a barcába jétszik(még) attol még lehet a kedvenc játékosom....vagy ezt olyan nehéz számodra felfogni??..meglehet....na pííííííííííííszHouse írta:Nekem ez valahogy nem jön össze. Külön helyen a kedvenc játékosod és a kedvenc csapatod? Divatszurkoló gyanús.barca28 írta:"Ha esetleg Robinho nem jönne össze amit sajnálnék mert nekem Ő a kedvenc játékosom..."![]()
ez lol....House írta:Nekem ez valahogy nem jön össze. Külön helyen a kedvenc játékosod és a kedvenc csapatod? Divatszurkoló gyanús.barca28 írta:"Ha esetleg Robinho nem jönne össze amit sajnálnék mert nekem Ő a kedvenc játékosom..."![]()
Hülyeség.House írta:Nekem ez valahogy nem jön össze. Külön helyen a kedvenc játékosod és a kedvenc csapatod? Divatszurkoló gyanús.barca28 írta:"Ha esetleg Robinho nem jönne össze amit sajnálnék mert nekem Ő a kedvenc játékosom..."![]()
Nekem ez valahogy nem jön össze. Külön helyen a kedvenc játékosod és a kedvenc csapatod? Divatszurkoló gyanús.barca28 írta:"Ha esetleg Robinho nem jönne össze amit sajnálnék mert nekem Ő a kedvenc játékosom..."
Fabregas 100%,hogy nem fog érkezni télen. Nyári átigazolási célpontok között biztosan ott lesz,de télen próbálkoznunk sem kell.Az alapcsapatba nehezen férne be,cserének meg úgy,hogy a BL-ben sem játszhatna biztos nem jönne és a klubnak sem kellene egyelőre.barca0417 írta:Nekem azért nem tetszene annyira a Fabregasos verzió, mert Iniesta egy jó balszélső, de világklasszis középpályás. És ő maga is ott érzi jobban magát, és ott tud jobban játszani.
Én ővele várnék még pár évet, majd ha Xavi annyi idős lesz, hogy gyakrabban kell pihentetni, akkor elég lesz szerintem Cesc.
Robinhot viszont nagyon várom, ő még adhat plusszt ennek a csapatnak, a Realos múltja pedig zavarrja a madridistákat, ne minket.
Fabregas-t úgyis nehéz lenne elhozni, mert tényleg jól érzi ott magát, és a legfontosabb láncszeme egy fiatal, jó Arsenalnak. Irreálisan sok pénzt meg ne adjunk érte. (se)
Vkp nem kell arra a posztra van 3 emberünk.Cáceres14 írta:a télen kell majd egy védekező középpályás,jobbszélső vagy jobbhátvéd
és mégegy balszélső