Dmitro Csigrinszkij

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.11.07. 20:42:25

A vicc az egészben, hogy a Gijonnak kölcsönadott Botía meg remekel...Na mindegy.
Azt a 24 millát adták volna inkább nekem. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2009.11.07. 20:44:23-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
piton
Capitá del Barça

2009.11.07. 20:39:42

Rezi Torres írta:Ez egy vak!!förtelmesen [auto_cenzúra] ez az ember!!!Inkább Pepe mint ez!!
A gólról nem ő tehet...Piqué belecsúsztatott előtte a labdába.
Az egész csapat tudása alatt teljesít. :?
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
barcaME55i
Jugador d'estrella

2009.11.07. 20:38:49

Látsz a keretünkbe Pepe nevű tagot? :roll:
Barçelona-> 6 Copas !
Visca el Barça!
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2009.11.07. 20:34:25

Ez egy vak!!förtelmesen [auto_cenzúra] ez az ember!!!Inkább Pepe mint ez!!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.11.02. 12:10:45

Léfe írta:Az a baj, hogy a lényeget nem sokan nem értik. A szuperkupa döntön az oroszok falkában, vagyis sokan védekeztek. Vagyis biztositó emberként takaritott. Itt más a kép, mert a Barca ugy támad, hogy a védelmi sorunk sokszor a félpálya körül áll. Ha e sor mögé rugják a labdát /kontra/ és megindulnak többan a kapunk felé, na akkor futni kell. Ez Csigának nem megy, egyébbként Marqueznek is itt vannak gondjai. Az rosz duma, hogy be fog illeszkedni, meg majd jobb lesz. A gyorsaságot nehezen és kismértékben lehet fejleszteni. Ugy érzem befürödtunk vele, és nem sok sót fog megenni. Ennyi lehetőséggel Caseres jobb lett volna. Itt nincsen mire várni, ez ordit a játékán. Ez nem roszindulat hanem tény, ami nem fog válltozni sosem.
Szerintem egyik védőnk sem kiemelkedően gyors nemzetközi szinten, ezért teljesen mindegy, ha mögéjük berúgják a labdát, melyik ered a támadó nyomába! Piquét jó darabig nagyon "csigának" tartottam és néha a fejemet fogtam, mit keres itt. A gyorsasága nem sokat változott, de az ütemérzéke, a helyezkedése és az önbizalma rengeteget fejlődött. Emlékszem arra az időszakra, amikor hasonlóan "csigához" nem vállalt fel semmit, odatette a legközelebb álló embernek, nehogy hibázzon. Ma már ezt nem lehet felfedezni nála.
Nem ragozom tovább, én még nem írom le, mert balgaság lenne ennyi meccs után. :D
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.02. 11:57:37

Ha már annyira feljön mindig a Cáceres-téma...
Abba gondoljatok bele, hogy neki még a passzok sem mentek biztonságosan. Kész félelem volt, hogyha hozzá került a labda, mert még a mellette lévő bal/jobb hátvédnek is olyan bizonytalanul tolta oda a lasztit, hogy csak na!
Azt aláírom, hogy Cáceres gyorsabb, mint Csigri. De ha nem kapcsol hamar, akkor már hiába fut gyorsan. Márpedig ez általában így volt.

Tudom, hogy a pénz sok embert zavar. Így volt ez Ibránál is, meg Alvesnél is. De ehhez nekünk alig van közünk, nem tudhatjuk, hogy tulképpen mi kerül ennyibe. Ibránál mondjuk egy óriási reklámérték-különbözet volt, ami lehet, hogy valamikor megtérül (mezeladások, svéd turizmus fellendülése, stb). Csigrinél mondjuk fogalmam sincs, hogy mi lehet a háttérben, de attól még, hogy nem tudunk valamit: nem kell elítélni mindjárt.
Annyit azért hadd mondjak el, hogy a Barca gazdasági helyzete évről-évre jobb, tehát egyáltalán nem ostobák ülnek ott. (A jövő nyár egyébként eléggé esélyes arra, hogy 1-2 embertől több 10millióért megváljunk például).

Csigri teljesítménye: mivel nem játszott rosszabbul, mint Márquez, szerintem nem kéne annyira kritizálni. Egyrészt 22 éves, másrészt alig játszott meccset nálunk, harmadrészt: sérült is volt!!!
szbalint88
Jugador del Barça

2009.11.02. 11:37:28

Nem Csiga tehet arról, hogy mennyibe került! Nagy rajta a nyomás pont emiatt. Én sem látom benne azt az elképesztő potenciált, de egy éve még Pique-ben sem láttam. Ő is ugyanilyen lassúnak és nehézkesnek tűnt, most meg már alapember. Szóval türelem kell, és még valami jó is kisülhet a dologból...ne 2 hónap alatt ítéljünk meg egy játékost!
Léfe
Entrenador del Barça

2009.11.02. 11:09:06

Az a baj, hogy a lényeget nem sokan nem értik. A szuperkupa döntön az oroszok falkában, vagyis sokan védekeztek. Vagyis biztositó emberként takaritott. Itt más a kép, mert a Barca ugy támad, hogy a védelmi sorunk sokszor a félpálya körül áll. Ha e sor mögé rugják a labdát /kontra/ és megindulnak többan a kapunk felé, na akkor futni kell. Ez Csigának nem megy, egyébbként Marqueznek is itt vannak gondjai. Az rosz duma, hogy be fog illeszkedni, meg majd jobb lesz. A gyorsaságot nehezen és kismértékben lehet fejleszteni. Ugy érzem befürödtunk vele, és nem sok sót fog megenni. Ennyi lehetőséggel Caseres jobb lett volna. Itt nincsen mire várni, ez ordit a játékán. Ez nem roszindulat hanem tény, ami nem fog válltozni sosem.
Fecó
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.11.02. 10:04:32

geridoss írta:Ne legyünk vele ilyen rossz indulatúak. Pep biztos látott benne valamit, hogy 25 milliót képesek voltak kiadni érte. Eddig nem igazolja nagyságát, de gondoljatok a Szuperkupa-döntőre, ahol szerintem a mezőny egyik legjobbja volt még a Shakhtarban. Jó, nem olyan gyors, mint Marquez (sérülése előtt), nem olyan magabiztos, mint Puyol, de valamiben csak jó, ha kellett Pepnek. Lassan kiderül, mi is az. Remélem...

25 milliót egy védő akkor sem ér, legyen az Pique, Puyol... Tudom, lejárt lemez, de -> adjunk neki időt...
Teljesen egyetértek, nem is értem ezt az "ostorozást", alig játszott még és sérült volt egy darabig. Miért nem lehet várni 15-20 meccset sérülés nélkül, közben már körvonalazódni fog, hogy sárba dobott pénz volt-e, vagy sem a 25 milka. Abban egyetértünk, hogy valószínűleg túlzás volt a vételár, de a Madrid lerendezte a piacot rendesen. Ha nem lett volna rá pénzünk, nem vesszük meg és, ha jól emlékszem az idő szorított már Minket. Amit látok "csiga" játékán az az önbizalomhiány, ami a váltás után nekem érthető, egyenlőre nem vagyok türelmetlen Vele. Ettől függetlenül igaza is lehet a kritikusoknak, de nem most. :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.11.02. 09:50:28

Xavinho írta:
geridoss írta:Ne legyünk vele ilyen rossz indulatúak. Pep biztos látott benne valamit, hogy 25 milliót képesek voltak kiadni érte. Eddig nem igazolja nagyságát, de gondoljatok a Szuperkupa-döntőre, ahol szerintem a mezőny egyik legjobbja volt még a Shakhtarban. Jó, nem olyan gyors, mint Marquez (sérülése előtt), nem olyan magabiztos, mint Puyol, de valamiben csak jó, ha kellett Pepnek. Lassan kiderül, mi is az. Remélem...
Az a baj,h Cáceresben is látott valamit,ki is ment érte 17 millió...aztán idén elpasszoltuk kölcsönbe. Ő sem érte meg az árát, Dmitro sem,sajnos a kettő együtt meg kidobott pénz. Ahelyett,hogy a csatársorba vettünk volna
egy hasznos embert,mondjuk a balszélre.
Én Caceresre se mondanám, h annyira rossz játékos. Vele az volt a baj, h Puyol, Márquez, és Pique mellett nem is nagyon kapott lehetőséget. De ő legalább itt volt egy évig. Az ukrán még csak két hőnapja van, és már most sokan leírják. Legalább nála is várjuk ki a szezon végét, h ítélkezzünk felette. Amúgy meg nem volt felesleges védő igazolása, ez most látszik. Milito még mindig sérült, és ő vele sajnos nagyon úgy néz ki, h már nem lehet számolni. Maradt Puyol, Pique, Marquez és Csiga a két posztra, annyi meg kell! Főleg, h Puyolnak sokszor a jobbhátvéd poszton kell játszania. + még Rafa is elég sérülékeny mostanában, meg nem is igen találja a formát. Szóval nem volt felesleges védőt igazolni, csak nem biztos, h jó embert találtunk.
Xavinho
Capitá del Barça

2009.11.01. 22:35:09

Az a baj,h Cáceresben is látott valamit,ki is ment érte 17 millió...aztán idén elpasszoltuk kölcsönbe. Ő sem érte meg az árát, Dmitro sem,sajnos a kettő együtt meg kidobott pénz. Ahelyett,hogy a csatársorba vettünk volna
egy hasznos embert,mondjuk a balszélre.
geridoss
Director del Fútbol

2009.11.01. 22:24:19

Ne legyünk vele ilyen rossz indulatúak. Pep biztos látott benne valamit, hogy 25 milliót képesek voltak kiadni érte. Eddig nem igazolja nagyságát, de gondoljatok a Szuperkupa-döntőre, ahol szerintem a mezőny egyik legjobbja volt még a Shakhtarban. Jó, nem olyan gyors, mint Marquez (sérülése előtt), nem olyan magabiztos, mint Puyol, de valamiben csak jó, ha kellett Pepnek. Lassan kiderül, mi is az. Remélem...

25 milliót egy védő akkor sem ér, legyen az Pique, Puyol... Tudom, lejárt lemez, de -> adjunk neki időt...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
kurdt
Megmentő :)

2009.10.31. 21:07:33

Most tényleg rosszul játszik, de szerintem bele fog jönni...
25 misit viszont valszeg soha nem fog érni......sajnos, pedig adnám :d
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.10.31. 20:59:49

Varatrix írta:
Kovi írta:Továbbra sem látom, hogy mi ér rajta 25 millió eurót. Lassú, bizonytalan, ezt Fontás is meg tudja szerintem csinálni.
Kissé rosszindulatúan vagy kritikus.
Rosszul nem játszik.
Csak közel nem 25 millás hátvéd.
Pedig rosszul játszik. Bizonytalan, lassú, és emiatt kerül a csapat elég sokszor galibába. Igen, nem 25 milliós védő, de ezt írtam is.
Andris
Adminisztrátor

2009.10.31. 20:56:49

Ez valami borzalom. Folyamatosan.

Lassú, lomha, körülményes. Szanaszét szivatják, nem egy gólhelyzet alakul ki miatta, és a felfele játéka, amiről híres volna, abból se látunk semmit, csak pontatlan felíveléseket.

Türelem persze tart, erre szükség van, ugyanakkor egyetlen bíztató mozdulata nincs, ami azért gáz.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varatrix
Director del Fútbol

2009.10.31. 20:55:36

Kovi írta:Továbbra sem látom, hogy mi ér rajta 25 millió eurót. Lassú, bizonytalan, ezt Fontás is meg tudja szerintem csinálni.
Kissé rosszindulatúan vagy kritikus.
Rosszul nem játszik.
Csak közel nem 25 millás hátvéd.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.10.31. 20:53:00

Továbbra sem látom, hogy mi ér rajta 25 millió eurót. Lassú, bizonytalan, ezt Fontás is meg tudja szerintem csinálni.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.10.29. 10:14:27

Szerintem sem volt rossz, legalábbis a csapat összteljesítményéhez képest abszolút nem lógott kifelé. OK, volt pár eladott labdája (kinek nem???), de párszor nagyon jól, okosan helyezkedve állította meg az ellenfelek szélsőit, amikor nagyon felfutottunk egy akcióhoz. Neki is volt pár előretörése, pontos előreívelése. Jó lesz az. Csodák nincsenek, nem várhatjuk el tőle, hogy 5 meccs után a hátán vigye a csapatot. Lehet, hogy kicsit lassú, de jó fizikumú védő, akinek elsősorban az állított pozícióknál vesszük nagy hasznát. Lehet, hogy nem látványos a játéka, viszont hasznos. Én elégedett vagyok az eddigi teljesítményével.
Léfe
Entrenador del Barça

2009.10.29. 07:00:12

Ha már itt van persze én is szurkolok neki. De eladott ladája nem 1-2 volt, hanem jóval több. Ha Caseres ennyi lehetősget kapott volna, Csiga árárn már lenne egy plusz jó csatárunk.
Fecó
atek
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.10.29. 00:46:01

Figyeltem ma a játékát, nálam közepes osztályzatot kap. Volt pár eladott labdája (kb 5-6) amire felfigyeltem. Viszont előrefelé egész jó passzokat adott. Szerintem jó lesz ez, csak én úgy vettem észre, hogy nem találja a helyét, talán kicsit félénk is. Keveset játszott még, fiatal, hirtelen jött "siker" a világ legjobb csapatába került. Én szeretném, ha jó lenne, számomra szimpatikus fickó!
different day, same wasted!
live fast, skate faster!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.10.29. 00:01:19

Ronaldinho&Barca írta: de ha védő akkor egy Piqué szintű jöhetett volna, akár ennyi pénzért.
Nincs még egy Piqué-szintű védő. Nincs párja, ő egy egyedülállóan zseniális fickó, hogy 23 éves létére tökéletes magabiztossággal végzi a feladatát a világ legjobb csapatában.

Mai meccsen én gratulálnék Csigának.
2 db veszélyes eladott labdája volt (ilyet azért produkálni szokott Márquez is), de ezt leszámítva a passzok és főleg az ívelések pontosak voltak. Legalább 2-3 helyzetben mentett utolsó emberként (ha máshogy nem, akkor úgy, hogy blokkolt egy lövést), és a levegő ura is volt.
Persze nem mondom, hogy kiemelkedő volt, de hozta a Copa Del Rey-szintet, és még mindig fejlődni fog. Ne feledjük, hogy ez volt az 5.meccse, ha jól számolom, és azt se feledjük, hogy 22 éves. Középhátvédek nagyon ritkán játszanak jól 25-26 év alatt, kivéve Piqué.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.10.28. 23:53:45

Fecooo írta:lehet, h velem van a baj, de semmit sem látok ebben a srácban...
gyakorlatilag a játéka kimerül abban, h vagy gyorsan elpasszolja a mellette levőnek, vagy előrebikázza....
adok neki időt, de egy Barca-védőtől többet várna az ember... mert ha legalább nem lenne darabos a mozgása...
Osztom a véleményed. Ami egy lehetőség illetve előny, hogy fiatal még, képes a fejlődésre, persze nem radikálisra. Nekem az ára horribilis, de nagyon.. a hőn áhított balszélsőbe lehetett volna fektetni.. :? Persze jól jön a védő mindig, főleg ilyen szezonban, de ha védő akkor egy Piqué szintű jöhetett volna, akár ennyi pénzért. De adjunk még időt neki, Pep látott valamit benne, és ő a maxot fogja kihozni belőle. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.10.28. 23:46:15

lehet, h velem van a baj, de semmit sem látok ebben a srácban...
gyakorlatilag a játéka kimerül abban, h vagy gyorsan elpasszolja a mellette levőnek, vagy előrebikázza....
adok neki időt, de egy Barca-védőtől többet várna az ember... mert ha legalább nem lenne darabos a mozgása...
Léfe
Entrenador del Barça

2009.10.26. 14:56:54

Azon nem csodálkozom,hogy "NE TEMESSÜK" Valóban ne , neki is alkalmazkodni, szokni kell. De sajnos most már többször látni, hogy lefutják, és ez aggasztó.
Fecó
barca99
Llegenda del Barça

2009.10.26. 14:50:01

Szerintem 22 évesen nem gáz ez a teljesítmény. Szépen, fokozatosan fejlődik.

Cáceressel szerintem felesleges összehasonlítani, bőven magabiztosabb az ukrán srác. Ahhoz képest, hogy szélen is tud játszani, és a Juvének egy normális szélsővédője sincs, nem sokat játszik. Már a második edző, aki kevésbé bízik benne.

Szóval én azt mondom, simán belefér, hogy a kisebb csapatok elleni meccseken ő kezdjen Piqué vagy Puyol mellett. Bár ha Rafa is magára talál (nem először tenné), akkor az a páros sem lenne gyenge. Viszont egy komoly meccsen azért nem kell játszatni, ha nem muszáj. :)
Lezárt