Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A gólról nem ő tehet...Piqué belecsúsztatott előtte a labdába.Rezi Torres írta:Ez egy vak!!förtelmesen [auto_cenzúra] ez az ember!!!Inkább Pepe mint ez!!
Szerintem egyik védőnk sem kiemelkedően gyors nemzetközi szinten, ezért teljesen mindegy, ha mögéjük berúgják a labdát, melyik ered a támadó nyomába! Piquét jó darabig nagyon "csigának" tartottam és néha a fejemet fogtam, mit keres itt. A gyorsasága nem sokat változott, de az ütemérzéke, a helyezkedése és az önbizalma rengeteget fejlődött. Emlékszem arra az időszakra, amikor hasonlóan "csigához" nem vállalt fel semmit, odatette a legközelebb álló embernek, nehogy hibázzon. Ma már ezt nem lehet felfedezni nála.Léfe írta:Az a baj, hogy a lényeget nem sokan nem értik. A szuperkupa döntön az oroszok falkában, vagyis sokan védekeztek. Vagyis biztositó emberként takaritott. Itt más a kép, mert a Barca ugy támad, hogy a védelmi sorunk sokszor a félpálya körül áll. Ha e sor mögé rugják a labdát /kontra/ és megindulnak többan a kapunk felé, na akkor futni kell. Ez Csigának nem megy, egyébbként Marqueznek is itt vannak gondjai. Az rosz duma, hogy be fog illeszkedni, meg majd jobb lesz. A gyorsaságot nehezen és kismértékben lehet fejleszteni. Ugy érzem befürödtunk vele, és nem sok sót fog megenni. Ennyi lehetőséggel Caseres jobb lett volna. Itt nincsen mire várni, ez ordit a játékán. Ez nem roszindulat hanem tény, ami nem fog válltozni sosem.
Teljesen egyetértek, nem is értem ezt az "ostorozást", alig játszott még és sérült volt egy darabig. Miért nem lehet várni 15-20 meccset sérülés nélkül, közben már körvonalazódni fog, hogy sárba dobott pénz volt-e, vagy sem a 25 milka. Abban egyetértünk, hogy valószínűleg túlzás volt a vételár, de a Madrid lerendezte a piacot rendesen. Ha nem lett volna rá pénzünk, nem vesszük meg és, ha jól emlékszem az idő szorított már Minket. Amit látok "csiga" játékán az az önbizalomhiány, ami a váltás után nekem érthető, egyenlőre nem vagyok türelmetlen Vele. Ettől függetlenül igaza is lehet a kritikusoknak, de nem most.geridoss írta:Ne legyünk vele ilyen rossz indulatúak. Pep biztos látott benne valamit, hogy 25 milliót képesek voltak kiadni érte. Eddig nem igazolja nagyságát, de gondoljatok a Szuperkupa-döntőre, ahol szerintem a mezőny egyik legjobbja volt még a Shakhtarban. Jó, nem olyan gyors, mint Marquez (sérülése előtt), nem olyan magabiztos, mint Puyol, de valamiben csak jó, ha kellett Pepnek. Lassan kiderül, mi is az. Remélem...
25 milliót egy védő akkor sem ér, legyen az Pique, Puyol... Tudom, lejárt lemez, de -> adjunk neki időt...
Én Caceresre se mondanám, h annyira rossz játékos. Vele az volt a baj, h Puyol, Márquez, és Pique mellett nem is nagyon kapott lehetőséget. De ő legalább itt volt egy évig. Az ukrán még csak két hőnapja van, és már most sokan leírják. Legalább nála is várjuk ki a szezon végét, h ítélkezzünk felette. Amúgy meg nem volt felesleges védő igazolása, ez most látszik. Milito még mindig sérült, és ő vele sajnos nagyon úgy néz ki, h már nem lehet számolni. Maradt Puyol, Pique, Marquez és Csiga a két posztra, annyi meg kell! Főleg, h Puyolnak sokszor a jobbhátvéd poszton kell játszania. + még Rafa is elég sérülékeny mostanában, meg nem is igen találja a formát. Szóval nem volt felesleges védőt igazolni, csak nem biztos, h jó embert találtunk.Xavinho írta:Az a baj,h Cáceresben is látott valamit,ki is ment érte 17 millió...aztán idén elpasszoltuk kölcsönbe. Ő sem érte meg az árát, Dmitro sem,sajnos a kettő együtt meg kidobott pénz. Ahelyett,hogy a csatársorba vettünk volnageridoss írta:Ne legyünk vele ilyen rossz indulatúak. Pep biztos látott benne valamit, hogy 25 milliót képesek voltak kiadni érte. Eddig nem igazolja nagyságát, de gondoljatok a Szuperkupa-döntőre, ahol szerintem a mezőny egyik legjobbja volt még a Shakhtarban. Jó, nem olyan gyors, mint Marquez (sérülése előtt), nem olyan magabiztos, mint Puyol, de valamiben csak jó, ha kellett Pepnek. Lassan kiderül, mi is az. Remélem...
egy hasznos embert,mondjuk a balszélre.
Az a baj,h Cáceresben is látott valamit,ki is ment érte 17 millió...aztán idén elpasszoltuk kölcsönbe. Ő sem érte meg az árát, Dmitro sem,sajnos a kettő együtt meg kidobott pénz. Ahelyett,hogy a csatársorba vettünk volnageridoss írta:Ne legyünk vele ilyen rossz indulatúak. Pep biztos látott benne valamit, hogy 25 milliót képesek voltak kiadni érte. Eddig nem igazolja nagyságát, de gondoljatok a Szuperkupa-döntőre, ahol szerintem a mezőny egyik legjobbja volt még a Shakhtarban. Jó, nem olyan gyors, mint Marquez (sérülése előtt), nem olyan magabiztos, mint Puyol, de valamiben csak jó, ha kellett Pepnek. Lassan kiderül, mi is az. Remélem...
Pedig rosszul játszik. Bizonytalan, lassú, és emiatt kerül a csapat elég sokszor galibába. Igen, nem 25 milliós védő, de ezt írtam is.Varatrix írta:Kissé rosszindulatúan vagy kritikus.Kovi írta:Továbbra sem látom, hogy mi ér rajta 25 millió eurót. Lassú, bizonytalan, ezt Fontás is meg tudja szerintem csinálni.
Rosszul nem játszik.
Csak közel nem 25 millás hátvéd.
Kissé rosszindulatúan vagy kritikus.Kovi írta:Továbbra sem látom, hogy mi ér rajta 25 millió eurót. Lassú, bizonytalan, ezt Fontás is meg tudja szerintem csinálni.
Nincs még egy Piqué-szintű védő. Nincs párja, ő egy egyedülállóan zseniális fickó, hogy 23 éves létére tökéletes magabiztossággal végzi a feladatát a világ legjobb csapatában.Ronaldinho&Barca írta: de ha védő akkor egy Piqué szintű jöhetett volna, akár ennyi pénzért.
Osztom a véleményed. Ami egy lehetőség illetve előny, hogy fiatal még, képes a fejlődésre, persze nem radikálisra. Nekem az ára horribilis, de nagyon.. a hőn áhított balszélsőbe lehetett volna fektetni..Fecooo írta:lehet, h velem van a baj, de semmit sem látok ebben a srácban...
gyakorlatilag a játéka kimerül abban, h vagy gyorsan elpasszolja a mellette levőnek, vagy előrebikázza....
adok neki időt, de egy Barca-védőtől többet várna az ember... mert ha legalább nem lenne darabos a mozgása...