Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hej, kettőnk közül nem én vagyok tévedésben, hiszen még mindig itt van Henry, Milito, Abidal és TouréXavinho írta: A prémiumokat nem tudjuk részletesen... aham,akkor nagyon publikus volt.
Ennyi volt publikus: "Sajtóértesülések szerint..." meg XY lap információi szerint.Általában nem szoktak mindent nyilvánosságra hozni,pláne,ami rossz fényt vet a klubra.![]()
Milito nem téma,mert ő egyetlen meccset sem játszott, a többiek tekintetében pedig annyit,hogy Henry-t Laporta akarta(mint ahogy azt a kolléga leírta) Abidal szép lassan kiszorul, Touré pedig a posztján jelenleg a legjobb,szal nem tehet mást Pep ( de ugye nem rég az is felmerült,h őt is elpasszoljuk...). Meg persze Abidal és Henry nem azok az emberek,akiket Frank elsőként idehozott,akiket elsősorban az ő korszakához kötünk (mint mondjuk Eto'o-t Deco-t vagy R10-t).Szal tévedésben vagy,öreg,de nagyon.![]()
...ezeknek az infóknak csöppet ellentmond az a tény, hogy a többiek-élükön Xavival, Inivel-elsősorban Samut az embert(!) sajnálták, hogy távozik. Csak utána a góljait!ozsimiki írta:Xavinho, te vagy Eto'o vkingája![]()
Nem terveztem ide beírni,de tudok pár olyan dologról is, hogy edzéseken már-már nekiment volna Messinek is,csak mert nem passzolt, meg balhézott csomót. Lökdösődött ésatöbbi. /a Barca utánpótlás akadémiáján melózik az az egyén aki kapcsolatban van egy kedves ismerősömmel/ de most már nem érdekel, annyira elvakultan védik páran,hogy kész.
szegény eto'o mindjárt sírok érte...más játékosnál miért nincs ilyesmi? egyedül Valdesnél volt hasonló dolog, a keret többi tagja tud normálisan viselkedni? jobb is hogy elment, rájött,h Pepnél nem lehet janizni, aztán most meg hónapok eltelte után is be nem áll a kicsi szája, szimpatikus a srác.
alapból nem akartam beírni azokat az infókat amik a fülembe jutottak Eto'o-ról, még Frank alatt is, mert lenyugodni látszott a szitu vele kapcsolatban,de amikor megint elkezdi dobálni a sarat (megmondanád mi szükség van rá?) és azt látom,h Te szerinted teljesen egyértelmű,h igaza van, akkor már megemlítettem.Xavinho írta:
Miki te meg ne vonj le vakon következtetést és ne köss bele senkibe olyan témában ,amihez hozzá sem akartál szólni.
Na písz
Kábé ennyi a lényeg.Chino írta: Kedvelem még mindig, és szurkolok neki, de nem kéne már ennyit foglalkoznia a Barcelonával. Örüljön, hogy megkapta az álomfizuját és foglalkozzon a játékával és ne a volt csapatát ócsárólja.
Öregem, te tényleg nem látsz attól a sok nyáltól, amit Eto'o az arcodba flekkelt. Még meg is érteném, de Eto'o nyilatkozatai mindig attól függnek, hogy merről fúj a szél. Ha annyira, ,,ami a szívén az a száján" ember, akkor miért csak most tálal ki? Ha annyira a Barcában akart volna maradni, akkor a rosszabb szerződést is aláírja. Ő a pénzt választotta, akárhogy is nézed...Xavinho írta:...
A prémiumokat nem tudjuk részletesen... aham,akkor nagyon publikus volt.Mikaos írta:Az ajánlatot megkapták és ez publikus volt, maga Eto'o ügynöke ismerte be. Tehát tényleg le vagy maradvaUgyanazok a fizetési feltételek lettek volna. Olvasd el a cikket. (A prémiumokat nem tudjuk részletesen, de azt amúgy se nagyon tudnánk...elég csak a lényeg, hogy dekára ugyanannyi lett volna az alapfizuja)
Aha, értem...akkor tehát Henry-t, Milito-t, Abidalt, Tourét is el kellett volna küldenie. De úgy látom, hogy ők itt ragadtakDe várj, szólok Pepnek, hátha nem emlékszik erre, és akkor holnap őket is elküldi.
![]()
Konkrétan Henry-val Pep le is ült beszélgetni, s kérlelte, hogy maradjon - pedig ő tiszta Rijkaard-szerzemény, teljes mértékben az ő személyes kérése volt Henry leigazolása.
Nem is tudtam hogy az emberek ennyire tudják hogy mit csinál guardiola, talán arról is írnak hoyg mikor megy el WC-re? Senki nem tudja mi folyik az öltözőben vagy hogy kit hív el beszélgetni, ezek csak cikkek, amiről szivesen írnak, és ha nincs téma hááááátt... akkor ki kell találni!Mikaos írta:
Aha, értem...akkor tehát Henry-t, Milito-t, Abidalt, Tourét is el kellett volna küldenie. De úgy látom, hogy ők itt ragadtakDe várj, szólok Pepnek, hátha nem emlékszik erre, és akkor holnap őket is elküldi.
![]()
Konkrétan Henry-val Pep le is ült beszélgetni, s kérlelte, hogy maradjon - pedig ő tiszta Rijkaard-szerzemény, teljes mértékben az ő személyes kérése volt Henry leigazolása.
Az ajánlatot megkapták és ez publikus volt, maga Eto'o ügynöke ismerte be. Tehát tényleg le vagy maradvaXavinho írta:Bocs le vagyok maradva,ezek szerint egyedül az én asztalomra nem került oda az a szerződés,amit a kameruni kapott, itt pedig jópáran megkapták és tüzetesen átolvasták.
Aha, értem...akkor tehát Henry-t, Milito-t, Abidalt, Tourét is el kellett volna küldenie. De úgy látom, hogy ők itt ragadtakXavinho írta: Az,hogy Pepnek az volt az érzése az meg egyszerűen nem indok. Nem tetszett neki az,hogy Rijkaard-érából maradt sztár és nem az ő szerzeménye valamint nem saját nevelés.
nem gyanús kicsit sem, mivel te is ismered talán a barátaidat annyira,h megbízz bennük. ezért kár volt reagálnod.Xavinho írta:Ismerősöm ismerőse? Nem gyanús ez egy kicsit ?![]()
Ha verekedett volna edzésen,nem nyilatkoztak volna róla pozitívan a játékostársai és Guardiola sem.
Nem csak Eto'-t védem,hanem minden olyan játékost,aki ellen sokan elvakultan dobálóznak mindenféle hülyeséggel.Ezért kár volt írnod.
A médiáról annyit,h egy hete azt nyilatkozta,h Semmit nem kérek a Barcelónától meg egy hónapja az Inter meccs kapcsán elismerően nyilatkozott a Barcáról. Most meg szidja az egész klubot ? Ez sem gyanús senkinek? Komolyan mondom itt jópáran túl hiszékenyek és buták. A sajtó elferdíti a legtöbb esetben a tényeket, főleg a bulvárlapok és műsorok.Erre lassan jó lenne rájönni. Fogadni mernék,h 1-2 hét múlva meg majd megint az lesz,h orrba-szájba dícséri egy nyilatkozatában a Barcát... madj meg lehet nézni. Részemről ennyi.
Azért ne vigyük már túlzásba. ronaldinho meg nem szólalhatott, mert az utolsó évében már azt is kb meg kellett neki köszönni, ha futni méltóztatott őméltósága. Ellenben Eto'o szívét lelkét kitette a pályára. Azt mondom innen Mo-ról,h sem a klub, sem Eto'o feje felett nem szeretnék pálcát törni, mert egészu egyszerűen nem tudhatjuk,hogy mi történt. Okoskodhatunk,de semmi értelme. Azt meg hogy Eto'o ilyen nyíltan kimondja az az ő dolga, ha úgy érezném,h igazam, van akkor én is megtenném, Eto'o-ról pedig mindig is tudtuk, hogy ami a szívén az a száján.Sanama írta:Én tisztelem Eto'o-t, és minden Inter meccsen drukkolok,hogy betaláljon, nagyon örültem a tegnapi duplájának, de....
Ezzel azért már túllőtt a célon. Mi az,hogy Ő Milánóból mutogat emberekre?
Az egyetlen ember, akire mutathatna az Pep. Ő mondta,hogy nem kell neki Eto'o, viszont tartom annyira inteligens embernek Pepet,hogy ezt el is mondta Samunak, legalábbos a miértre a választ.
De hogy itt Laportát, illetve a játékostársait bírálja az felháborító !
Mi a baja ?? Az,hogy rájött,hogy az Interrel max Olasz bajnokságot fog nyerni, az életben nem lesz olyan sikeres,mint a Barcával.
A másik meg, minek háborog? Megkapta a 12misit fizuját, amire itt verte magát hónapokig, akkor most ne dumáljon már,hogy Őt mindenki csak bántotta,mert nem hiszem el.
Nekem nagy kedvencem volt Eto'o, még most is az, de ha így folytatja hamarosan nem lesz az...
Ronaldinho miért tudta lezárni a Barcelonából való távozását? Jó,óké az ő teljesítménye 0 alatti volt, de nem háborgott akkor sem.
Figyelj kiindulhatunk ebből is hogy a vezetőség hazudott és más feltételek szerepeltek a szerződéshosszabbításában. Csak ez nem vezet sehova. Ebből kiindulva egyetlen egy nyilatkozatot sem lenne szabad komolyan vennünk mert nem voltunk ott nem nekünk mondták azt.Xavinho írta:Bocs le vagyok maradva,ezek szerint egyedül az én asztalomra nem került oda az a szerződés,amit a kameruni kapott, itt pedig jópáran megkapták és tüzetesen átolvasták.
Az,hogy Pepnek az volt az érzése az meg egyszerűen nem indok. Nem tetszett neki az,hogy Rijkaard-érából maradt sztár és nem az ő szerzeménye valamint nem saját nevelés.
A nyilatkozatokkal kapcsolatban már elmondtam a véleményem. Ha elsőre nem volt érthető,olvassátok el megint.
Dekára ugyanaz a szerződés lett volna, ami eddig is volt neki - ha ez előnytelen, akkor meg van róla a véleményemXavinho írta:Eto'o valószínűleg azért nem írta alá az elé tett szerződést,mert előnytelen volt.
Azért ez nem ilyen egyszerű. Volt oka rá, és egyértelműen meg is mondta: neki ez az érzése, hogy Eto'o-nak mennie kell. Hogy mit gondol pontosan, azt meg találja ki mindenki.Xavinho írta:Azért volt előnytelen,hogy távozzon.Pep megmondta,hogy ő akarta Eto'o távozását, ráadásul ok nélkül,csak mert neki így esett jól.
Ezt szerintem senki sem firtatja, firtatta. Ezek tények. Az embereket a viselkedése zavarja, és nem a teljesítménye.Xavinho írta:Eto'o-val kapcsolatban a legfontosabb 2 gondolat,hogy a klub 3. leggólerősebb játékosa volt és 2 BL-döntőt fordított Barcelona javára. Aki szidja az gondoljon erre és ne írogasson hülyeségeket.