Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azt, hogy tarol a Pistons!Game90 írta:Mit vártok a szezontól?
Jaja, én nézem isKovi írta:0:30-tól adják is a szezon első meccsét, a Celtics - Cavs keleti rangadót.
Igazán nem akarok zavarni, de az élő közvetítés 01:30-kor veszi kezdetét!Master19 írta:Sport2 : 02:30
Monday Night Football
Washington-Philadelphia
Ism.: Sport2: Holnap 19:00 mindenkinek KÖTELEZŐ
Fly Eagles Fly
antiimperialista írta:Én tegnap megnéztem a Cowboys-Falcons-t, de még mindig nem hiszem el, hogy a Cowboys-t láttam...
Minden, amit eddig hiányoltam, megvolt:
- a D nem tud labdát szerezni2 INT, fumble után szerzett labda
- a special teams nem tud pontot csinálniCrayton punt return TD!!!!
- az offense képtelen "nagy játékokat" csinálniRomo és Austin is zseniális volt, én nem tudom, eddig hol bújtatták Austint, és miért nem kapott több lehetőséget, de az utóbbi két meccsen hihetetlen dolgokat művelt
Ráadásul nem az van, hogy elkapja a labdát, aztán földre viszik, kemény yardokat fut még a labdával. Most is volt két nagy elkapása flaggel együtt, az egyikből TD is lett. Romo végre megint 300 yd fölött passzolt, és adott 3 TD-passzt. (Roy Williams viszont továbbra is nagyon gyenge...)
Hát Te itt???
Üdvözletem Neked és a Csajoknak!
Vasárnap pedig irány a hétfő hajnal!
Sunday Night Football: Cowboys-Eagles!
Nem maradsz le Róluk!
Előre is kiváló szórakozást kíván az ESPN America-n a Te Krojfod.
Még mindig nem gondolom, hogy a Cowboys idén rájátszásba jut, eddig igencsak gyenge volt a mutatott teljesítmény, de ez a tegnapi játék biztató volt.
Hát ez tényleg eszméletlen volt.PEEtör írta:EZ VALAMI ELMEBETEG MECCS VOLT!!!A Delfinek eddig eléggé lerángatják a Szenteket a Mennyből
Az egyik legjobb amit láttam.Ez a SAints mire képes ismét, valami hihetetlen![]()
Mekkora CSAPAT tejóég, és milyen vezérrel
![]()
Brees,Shockey (ez egy állat),Bush,Porter![]()
Komolyan mondom eksztázisban vagyok.![]()
3-24 után,milyen offense,defense elképesztőő.
Superbowl, we're comin for you!
EZ VALAMI ELMEBETEG MECCS VOLT!!!A Delfinek eddig eléggé lerángatják a Szenteket a Mennyből
Köhömm,esetleg felfeslett a varrásodozsimiki írta:varrtam, véletlenül törölhetted hszedbőlmiihii írta:
Na,erre varrjál gombot![]()
![]()
szóval nem teljesen arra válaszoltál,mert te elvileg akkor Bradyt nem utálod, "csak" a csapatát az akkori menetéléseik miatt. én azokat nem értem akik Bradyt utálják, volt valami ügye? mint lentebb írtam, szerintem a sztárolásához képest teljesen korrekt tag.
varrtam, véletlenül törölhetted hszedbőlmiihii írta:
Na,erre varrjál gombot