Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja igen és ott volt még a bíró is. Hát ha nem fújt semmit , akkor elvileg sárga Zlatannak szinészkedésért nem?? Milyen csúnyán elnézte ... szeritem őt is eltiltják 1-2 meccstőltibor1158 írta:Ez benne van a fociban. Sajnálatos. Tovább kell lépni. A bíró 1 pontot hozott az Osasunának.
Szerintem meg ha a pletkya iagz akkor nem kell majd olyan sokat tárgyalni decemberbe. Mert ha igy novemberbe azt mondja hogy jól van , de csak nyáron , akkor decemberbe 1 kis "gyözkődés" után szerintem bele menne.Xavinho írta:Ez pedig elég nagy probléma,mert így sajnos Iniestának kellene Henry első számú alternatívájaként játszani baloldalt.Zlatan Boy írta:Hamár egypárran itt megemlitették Hughest és Robinhót,akkor azt is elehet mondani ehez a hirhez,hogy a Sport és az Elmundo szerint Hughes végre belegyzett a Robinho transzferbe állitólag.Csak az a kár, hogy ő nyárron gondolja ezt a transfert a hirek szerint.És nem pedig télen az a baj.
Márpedig véleményem szerint addig akadozni fog a támadójáték,ameddig a kp nincs rendben. Touré (ha játszik) ugyanúgy végzi a munkáját,mint tavaly,ezzel nincs gond,megszerzi a labdákat és előre juttatja.DE! Xavi egyedül kevés a támadások indításához, Keitával(legyen akármilyen jó formában a Mali kp.) közel sem tudja olyan szinten irányítani a Barcát,mint Iniestával. Így pedig az összjáték már a kp-án akadozik,ebből pedig következik,hogy Messi és Ibra kevesebb jó labdát kap,amiből kevesebb a helyzet és így kevesebb a gól is. Iniesta nem balszélső,ezt jó lenne észrevenni.Jó,tud ott játszani,de akkor sem olyan szinten,mint mondjuk Henry (pedig ő sem balszélső) vagy Robinho.
Ezzel pedig 2 helyen is gyengül a csapat,kp-án és baloldalt is. Így pedig sajnos nem lesz jobb a játékunk. Én azt mondom,ha nem érkezik egy vérbeli támadó baloldalra, és egy jó képességű csere kp.,akkor idén jó lesz,ha az előző szezonban megszerzett 3ból egy címet meg tudunk védeni.
Ez pedig elég nagy probléma,mert így sajnos Iniestának kellene Henry első számú alternatívájaként játszani baloldalt.Zlatan Boy írta:Hamár egypárran itt megemlitették Hughest és Robinhót,akkor azt is elehet mondani ehez a hirhez,hogy a Sport és az Elmundo szerint Hughes végre belegyzett a Robinho transzferbe állitólag.Csak az a kár, hogy ő nyárron gondolja ezt a transfert a hirek szerint.És nem pedig télen az a baj.
Laporta sem Ibra miatt találkozott anno Morattival...Igaz, jött Maxwell is, de kétlem hogy akkor ne került volna szóba egyéb üzlet is...fcbarca0827 írta:Meg van a válasz az alább feltett kérdésre (Mit csinált Mark Hughes a Barca meccsen?):
Hát nem Robinho miatt jött...
1. amit fontos megjegyezni, hogy nem tudok ebben az esetben teljesen objektív véleményt alkotni, lévén eléggé elleneztem Ibra leigazolását, de azért megpróbálom.Mikaos írta: Az idézett első bekezdésben írtad, hogy Xavi nem tudott passzolni, mert nem mozogtak elől.
Majd az idézett második bekezdésben azt írod, hogy Ibra nem passzolt SZINTÉN.
Ibránál mégis ezt negatívumként hozod fel, Xavit meg dicséred. Hogy is van akkor ez?Amikor Ibránál van a labda, akkor nem számít a többiek mozgása??
Egyébként egyetértünk, csak ezek a gondolatok ütik egymást, ezért szóltam. Ibra is passzolt volna, ha lett volna megjátszható, szabad ember. Mint Xavi.
Az idézett első bekezdésben írtad, hogy Xavi nem tudott passzolni, mert nem mozogtak elől.ElBartimaeus írta: A középpályával nekem nem volt semmi bajom, teljesen jól járatták a labdát, sokszor sikerült labdát szerezni. Viszont Xavi nem tudott jó labdákat adni, amit nem varrnék teljesen a nyakába, nagyban közrejátszik az a tény, hogy Messi harmatgyenge volt ma is és Ibra sem mozgott annyit.
Ibra elöl lassú. Leginkább talán agyban, mert technikailag biztos képes kivitelezni egy kis kényszerítőt a 16-os előterében, biztos képes egyből passzolni, de sokszor csak megáll a védővel szemben és vár 5-6 másodpercet, ennyi idő alatt visszazár a védelem és ugrott a ziccer kialakításának esélye, kezdhetjük elölről.
Alves sérült a Rubiny elleni meccs óta...bali 15 írta:Ellentmondásos meccs volt. Ibra küzdött talán a legjobban. Igen Ibra![]()
. Ha én mégegyszer meglátom Puyolt a szélen én
![]()
.
Puyol center. Ezt miért erőlteti Pep?
Remélem Mark Huges ottléte üzleti érdekű volt.
Amúgy lehet hogy már válaszoltak rá csak rengeteg hsz lett azóta:
Hol is volt Alves?
Ennek idén sajna nemigen lehet örülniMennek az Atleticohoz Wink
1.A Valencia ellen ott volt Ibra a cserék között,ha nem hiszed,nézd meg a hivatalos oldaltlionel10M írta: 1. Valencia ellen nem játdzott Ibra, mert még sérült volt.
2. Nem mondhatod, hogy a fiúk nem probálkoztak.
3. Messi görcsös a befejezéseknél. Nagy a teher rajta, és az argentin kritikák sajnos megviselték. Miért játna messi úgy?
Mennek az AtleticohozRivaldo11 írta:Ezt a meccset meg kellett volna nyerni. nem csak azért, mert már a kezünkben volt, hanem azért is, mert számtalan sanszunk volt arra, hogy bőven, gólokkal hozzuk ezt a derbit. Az első félidőben nem voltunk elég rámenősek, az ilyen meccseken pedig nem szabad veszni hagyni 45 percet. a másodikban már jóval aktívabbak voltunk, megérdemeltük volna a győzelmet. Az osasuna megint hozta azt, amit ellenünk általában, ezt megszokhattuk már. Nem bánnám, ha kizúgnának a szezon végén. Na mindegy. A játékvezető teljesítménye egy nulla volt, egyetlen jó ítélete a sárga lap a kopasz gyereknek színészkedésért. Pontokat vesztettünk, de sebaj, majd behozzuk a jövő héten. A madrid meg kikap idegenben, bárhol is nyomja.
1. Valencia ellen nem játdzott Ibra, mert még sérült volt.Xavinho írta:Sajnos ez a csapat engem egyre jobban emlékeztet a 2006-2007-es csapatra. Nagy sikerek után a kulcsfigurák visszavesznek,akadozik a játék, tele vagyunk sérüléssel és olyan meccseken hullajtunk pontokat,amiket simán megnyerhetnénk,ha lenne vér a csapat pucájában... kezdve Guardiolával: Minek volt Ibra a kispadon a Valencia ellen,ha 20 percre nem lehetett beküldeni ? Mi a jó büdös ...-nak van Henry a kispadon,ha nem lehet pályára küldeni 10 percre,negyed órára... 3 csere lehetősége van egy edzőnek ... 3! nem kettő,nem egy ,hanem 3! Miért nem lehet kihasználni?! Már csak időhúzás végett is az utolsó percekben... érthetetlen.
Igaz,hogy még csak szezon eleje van,de sajnos az az érzésem,hogy hasonló vége lesz ennek a csodának is,mint a Rijkaard-félének. Egyelőre még csak a játékban van visszalépés,eredmények úgy,ahogy ,de jönnek,aztán majd ha nem lesz nagy változás,akkor egy idő után már azok sem. csak Messi nehogy úgy járjon,mint Ronaldinho..
Remélem igazolunk 1-2 játékost a télen és ez megváltozik majd.
Én is látni véltem. Csodálkoztam is.Rivaldo11 írta:Lehet hogy képzelődtem, de mintha a 2. félidő elején mutatták volna a lelátón MARK HUGHEST, a City edzőjét. Lehet hogy esetleg valami tárgyalásfélét bonyolítanak errefelé?
Ha csak képzelődtem, és egy derék pamplonai polgárral keverem az edzőt, akkor sorry.