2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A segédedzők az edzésnél fontosak!!CFirpo3 írta:Megéri csak azért felvenni pár segédezdőt, hogy növeljék a játékosok formáját? Ha felveszek mondjuk 5-öt, akkor néhány hét alatt meg fognak növekedni a formák, vagy ugyanúgy fog ingadozni, mint eddig?
lehetne vásárolni.bowlinggolyo írta:OLCSÓN!!!
Azta ilyen játékosokat eladni!bowlinggolyo írta:Ha valakit érdekelne nagy kiárusítást fogok tartani a jövőhéten egy két fincsibb falat 19 éves lenyűgöző kapus 2-3 edzésre a világklasszistól, 29 éves titáni csti jó átadással, varázsaltos szélső OLCSÓN!!! 5hét sérülés egy kicsit idős kpk de jó képességekkel mint pl földöntúli titáni termfeletti vk stb. valamint idősebb csatik viszonylag jó skillel vk, ragyogó remek átadással.
További információk: Bowlinggolyo Fc (1649584) vagy itt!
A kiárusítás jövőhét első napjaiban kezdődik.
Ez nagyon olyan vaterás reklámnak is beillő hsz volt!bowlinggolyo írta:Ha valakit érdekelne nagy kiárusítást fogok tartani a jövőhéten egy két fincsibb falat 19 éves lenyűgöző kapus 2-3 edzésre a világklasszistól, 29 éves titáni csti jó átadással, varázsaltos szélső OLCSÓN!!! 5hét sérülés egy kicsit idős kpk de jó képességekkel mint pl földöntúli titáni termfeletti vk stb. valamint idősebb csatik viszonylag jó skillel vk, ragyogó remek átadással.
További információk: Bowlinggolyo Fc (1649584) vagy itt!
A kiárusítás jövőhét első napjaiban kezdődik.
Én is az edzéstervnek megfelelően.matyi02 írta:
El is fogadtam. Az ifiket játszatom, kapus, 2csatár a kivétel. Sérülés mentes meccset
Érdekes csoportod, lehet, ha így a csoportelső. Ugyanis az ellentámadás a legkiszámíthatatlanabb taktika, és csak akkor érvényesül az "előnye" ha a védelmed és a támadásod erős a középpályád meg gyengébb! az ellenfélénél.Auron írta: most fog jönni a csoport első 3-5-2-vel játszik ellentámadásal mit ajánlotok ellene?
matyi02 írta:
Valaki egy bari meccs?
Nagytétény S.E (1647875)
ElBartimaeus írta:Hát nincs nagy szerencséd, az tény.levproff írta: Na meg van a 6. sérültem is!+még az utolsó csatárom "Lábadozik de már játszhat"-ba van, mert a mostani meccsen megrúgták.
Ezen már csak röhögni tudok.
Pont az i-re:3-0-ra vezetnek már.
Éééés ami a legidegesítőbb, hogy a vége 3-2 lett!
Én 0-7-re nyertem laza játékkal. Az érdekelne, hogy lehet-e azért gyöngébb a támadásom, mint amit a Hattrick organizer ír, mert a csapatom önbizalma teljességgel önelégült? Avagy azon hogy lehet olcsón csökkenteni?
Hát nincs nagy szerencséd, az tény.levproff írta: Na meg van a 6. sérültem is!+még az utolsó csatárom "Lábadozik de már játszhat"-ba van, mert a mostani meccsen megrúgták.
Ezen már csak röhögni tudok.
Pont az i-re:3-0-ra vezetnek már.
Éééés ami a legidegesítőbb, hogy a vége 3-2 lett!
Na meg van a 6. sérültem is!levproff írta:Hihetetlen, hogy akkor sérült 5(!!) kezdő játékosom amikor a szezon két legfontossab mérkőzését játszom.![]()
![]()
3. vagyok és a 2.-kal játszok.![]()
Eddig 38. perc és 2-0-ra vezet hazai pályán.![]()
Ez megpecsételte a továbbjutást..![]()