Köszi szépen, pedig azt hiszem ennél a cégnél is jártam. No mindegy, thx.Master19 írta: Ha jól emlékszem én INNEN szedtem le hozzá a feliratot.
Szerk.: kösz lui.
Ha jól emlékszem én INNEN szedtem le hozzá a feliratot.rszergej írta:A wire első évadjához tud nekem vki feltölteni feliratot? Nézegettem pár feliratos oldalt de az első évadhoz csak pár részhez van felirat. Előre is köszi.
Egyébként a "medieval" cégtől vettem meg az első évadot.
Jah,néha az az érzése az embernek,h vmi Greenpeace-s kampányfilm,annyit beszélnek benne a fákróllui1698 írta:
Meg amikor McNulty és Bunk elmennek az egyik helyszínre, és vagy 5 percig csak a 'fák'-ról beszélgetnek. De csak arról!![]()
Bezony.Ahogy elnéztem a jelenlegi felhozatalt,igen kaki a minősége.Mivel elég darkos a cucc,sokat nem fogsz látni a dologbol,így meg élvezhetetlen a filmkennyke04 írta:csak olyan szinten élvezhetetlen lesz a minősége meglásd, hogy ezért nem fog tetszeni a filmchonggy írta: a Fűrészt én már töltöm...![]()
Igen,én is ott láttam csak.kurdt írta:Magyar feliratot én két nap keresés után sem találtam, ugyhogy én angollal néztem (ez az a doloog amit szerintem csak az amerikaiak tudnak bármilyen felirat nélkül nézni)...miihii írta: Tudsz esetleg vmi linket magyar feliratról The Corner ügyben?Mert az az én Achilles sarkam,h sajna nem találok sehol...![]()
Mondjuk a sorozatra sem találtam túl sok opciót,de az még meg is lenne.Csak azt nem tudom,h melyik formátumhoz lenne fordítás.
Ha esetleg van rá több helyről (nem csak tőled) igény, akkor mittomén dec. végére lefordíthatom.
Ha másnak nem kell, akkor is! =)
Amugymeg torrent vann fenn az isohunt.com-on
csak olyan szinten élvezhetetlen lesz a minősége meglásd, hogy ezért nem fog tetszeni a filmchonggy írta:a Fűrészt én már töltöm...miihii írta: Ahogy szórakoznak pölö a Fűrésszel is most
http://www.pirateclub.hu/ Ez egy warez oldal. Innen ingyen szedheted.socio66 írta:Szökés 1-4 évad valahonnan?
Magyar feliratot én két nap keresés után sem találtam, ugyhogy én angollal néztem (ez az a doloog amit szerintem csak az amerikaiak tudnak bármilyen felirat nélkül nézni)...miihii írta: Tudsz esetleg vmi linket magyar feliratról The Corner ügyben?Mert az az én Achilles sarkam,h sajna nem találok sehol...![]()
Mondjuk a sorozatra sem találtam túl sok opciót,de az még meg is lenne.Csak azt nem tudom,h melyik formátumhoz lenne fordítás.
Nézzük a jó oldalát: egy nagynevű nemzetközi oldalon népszerűsítik Magyarországot ( egyébként nyáron már észrevettem, csak kiment azóta a fejemből)Szandi írta:
Kicsit off, nademilyen már, ez: http://us.imdb.com/title/tt1309000/
Láttatok már olyan filmet, ami 1,2-őt kapott IMDB-n?Kicsit oltás csak.
Jajjdejó végre valaki írt valamit egy hszmre!miihii írta: Főnökasszony!
Elismerésem az ajánlóidért!Igencsak mutatós darabokat reklámozol be.Ez is remeknek tűnik,így elsőre.
A forgalmazók meg teljesen meg vannak barmulva újabban,nemtom mi találta őket...Jópár ígéretes filmnek se híre-se hamva.Szégyen!
Ahogy szórakoznak pölö a Fűrésszel is mostnc.
Főnökasszony!Szandi írta:http://www.youtube.com/watch?v=OFxqw0jbC2Y
Na szóval igen már mindenki hallott róla, csak még nemvolt itt trailer. Megint elkezdtem nézegetni és gondoltam beteszem ide. Gilliam úr nem semmit dobott össze már megint, mindfucknak ígérkezik. Nem tudom pontosan hogy oldják meg ezt a több szereplős dolgot.
Ezen kívül meg minden filmforgalmazó ássa el magát amiatt, hogy se 9, se Serious man bemutató, a The man who stare at goats-ról nemis beszélve, meg még ezer másik darab. Fujmár. Miazhogy új Cohen film, és semmi hír róla? Elfogadhatatlan.
Megmentő Kollega!kurdt írta:Na látom itt télleg nem csak én vagyok Wire függő! Zsír!![]()
Akinek bejött a Wire, az feltétlen szánjon pár napot a mindössze 6 részes The Corner nevezetű sorozatot.
Igaz történetek a 90es évek Baltimore-i drogosaitól...ugyanazok a készítők (David Simon, Ed Burns, stb), és akit maga sztori (ami btw enyhén dokumentarista tálalású) nem fog meg, annak ott van az a tény, hogy legalább 20-25 olyan szereplője van a sorozatnak, aki később a Wire-ben is tiszteletét teszi kisebb-nagyobb szerepben (Cedric Danielstől kezdve Odell Watkinson át mindkét Jay Landsmanig)...
Ugye múltkor kudarcba fulladt a vállalkozás,azóta meg nem tudtam felvenni a napirendre.Bányász írta: Azt amúgy mi újság Jesse Jamessel mihii?
Én nagyon szeretem, kiváló sorozat. Bár valaki írta, hogy "aki szereti az amerikai focit..."! Nos, én nem csak nekik ajánlanám, hanem mindenkinek, aki szereti a drámát, a kiváló történetet és szereplőket. a foci az csak körítés, nem arról szól a sorozat.Van innen aki nézi a Friday Night Light-ot?Talált hozzá feliratot?Egyeltalán elkészítették hozzá a feliratot csak én vagyok ilyen homár?
Jajaja itt (is)néztem, van bőven viszont nekem a legújabbhoz kéne, igaz azt kifelejtettem
www.hosszupuskasub.comMaster19 írta:Van innen aki nézi a Friday Night Light-ot?Talált hozzá feliratot?Egyeltalán elkészítették hozzá a feliratot csak én vagyok ilyen homár?