Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszönöm. Pont egy 5 perce voltam ott és akkor még nem volt infó.Ticsi 23 írta:A hivatalos honlap szerint: Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Abidal, Xavi, Touré, Keita, Messi, Ibra, Iniesta.
A hivatalos honlap szerint: Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Abidal, Xavi, Touré, Keita, Messi, Ibra, Iniesta.Mikaos írta:Kezdőcsapatot mikor tudjuk meg? Ugyanúgy, mint PD-ben: 1 órával a meccs előtt? Már tűkön ülők...
Csak hadd lássam Danit a kezdőben
Barca győzelmet várok és szeretnék is...nagyon.
A Kiev-Interen meg nagyon jó lenne egy Kiev-győzelem, vagy akár egy döntetlen.
Ha mi lőjük az elsőt,(remélem rúgunk gólt!) nem lesz gáz, ha nem, vért kell izzadjunk! Kíváncsian várom a meccset! Jó, hogy végre élőben lehet "szurkerolni"!Chino írta:
Ezzel egyetértek. A védőktől rengeteget ment a hátrpassz egészen Valdesig, ha letámadtak vagy az lett a vége, vagy pedig egy ívelés a mezőnybe. Csigától nem kevés ilyet láttunk. Azért jegyezzük meg, hogy amit a Chelsae csinált azt nem minden csapat csinálja meg úgy. Ez a betömörülős, minden-ellenfél-a-tizenhatosán játék sem egyszerű. A kis tiliu-tolikkal nagyon nehéz feltörni a védelmet, ki lehet fárasztani fejben is az ellenfelet meg hát ott vannak az átlővések, amikből ha kicsit is, de idén talán többet látok.
A Rubin ellen nem hiszem hogy gálaelőadás lesz, szerintem egy küzdős, hajtós, megizzadós egy vagy 2 gólos győzelem születik.
én azért olyan fél millio euroért havonta kibirnám ezt az évenkénti 1 alkalmat minusz 10behogy lehetne már focizni MÍNUSZ 10 fokon bazze? én is fociztam már télen, de hosszú nadrágban + pulóverben, s meg kesztyűben.
Na de ezek a srácok meg rövid gatyában fognak labdázni pulóver nélkül... :S
Ismerős szitu. Tavaly Novemberben (3 fokban) én is rövid gatyában és pólóban fociztam (reggel 8-kor), hát iszonyatosan rossz. Belegondolni is rossz hogy a fiúk mínuszokban teszik majd ezt.Ilúvatar írta:hogy lehetne már focizni MÍNUSZ 10 fokon bazze?![]()
én is fociztam már télen, de hosszú nadrágban + pulóverben, s meg kesztyűben.
Na de ezek a srácok meg rövid gatyában fognak labdázni pulóver nélkül... :S
Ezzel egyetértek. A védőktől rengeteget ment a hátrpassz egészen Valdesig, ha letámadtak vagy az lett a vége, vagy pedig egy ívelés a mezőnybe. Csigától nem kevés ilyet láttunk. Azért jegyezzük meg, hogy amit a Chelsae csinált azt nem minden csapat csinálja meg úgy. Ez a betömörülős, minden-ellenfél-a-tizenhatosán játék sem egyszerű. A kis tiliu-tolikkal nagyon nehéz feltörni a védelmet, ki lehet fárasztani fejben is az ellenfelet meg hát ott vannak az átlővések, amikből ha kicsit is, de idén talán többet látok.bojankrkic27 írta:az agresszív letámadást én annak értettem meg sztem kanty is hogy nem hagyják kihozni a labdát... ha nem emlékszel az elég baj.. ugyanis az osasuna elleni meccs is ilyen volt.. (lásd még ini is megjegyezte a blogjában..) persze a felállt védelem is gondot jelent de sztem ez több veszélyt hordoz magában. persze ez csak az én véleményemBányász írta:
Sztem az agresszív letámadás a technikailag képzetlenebb csapat ellen működhet jól.
Igazából nem is nagyon emlékszem most olyan meccsre ahol úgy kezdett ellenünk valaki,h nekünk rontott.
Bányász írta:kanty!
Sztem nincs olyan,h nincs nálunk a labda.A labda szinte végig nálunk van.
Bányász írta: Azt meg remélem,h Rivaldo11nek igaza lesz.
az agresszív letámadást én annak értettem meg sztem kanty is hogy nem hagyják kihozni a labdát... ha nem emlékszel az elég baj.. ugyanis az osasuna elleni meccs is ilyen volt.. (lásd még ini is megjegyezte a blogjában..) persze a felállt védelem is gondot jelent de sztem ez több veszélyt hordoz magában. persze ez csak az én véleményemBányász írta:
Sztem az agresszív letámadás a technikailag képzetlenebb csapat ellen működhet jól.
Igazából nem is nagyon emlékszem most olyan meccsre ahol úgy kezdett ellenünk valaki,h nekünk rontott.