kudu írta:
de abszolút nem játszattam erősebb csapatot, mint a hétvégi bajnokikon, csak egyszerűen nagyon gyenge csapatok vannak a VII. osztályban, jobb ellenfél ellen úgy látszik jobban csillognak
de köszi a meccset.
Nálam is az van, hogy barátságoson erősebbnek tűnik bizonyos posztokon a csapatom (csatár) és rájöttem, hogy miért: a bajnokságban beleszámít az önbizalom is, ami nálam teljességgel önelégült, ami kb 0,6-es romlást jelent, míg ez nem mutatkozik barátságos meccseken, ott olyan mintha kiváló lenne, legalábbis szerintem, mert az alapból gyöngébb támadó szekcióra nagyobb értéket ír a mérkőzés értékelésben.
Gondolom te is hasonlóképpen járhattál.
Szerk.: most vettem egy 30 éves csatárt 11000-ért pocsék formával, de ha felmegy megfelelőre, akkor egy 3,5-4 csillagos játékos válik belőle. Az árbecslésen kb átlagos volt ez az összeg. (Úgy gondoltam, hogy szünetben igazolok egy hasonló képességűt fiatalabban 30-50 ezer között, csak a jobbakat néztem, de most megakadt a szemem rajta) Szerintetek megérte megvennem, mert most kicsit kétes érzések vannak bennem vele kapcsolatban. (Most megnéztem, remek gólszerzéssel már 60+ért jönnek, az meg sok lenne nekem és azok 4,5-5 csillagosok, tehát a kategória tuti nem változna.)