Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne olvasd el, ha nem érdekel - nem te fogod megszabni, hogy ki-miről mond itt véleményt!!!Skeraj írta:Kit érdekel az h ki milyen mezbe van!Azon kell izgulni h ha most nem nyerünk a nagy bajba kerülhetünk!
A karja nem fázik csak a füle azért van a fején az a fülmelegítő vagy mi a francEl fanático írta:Dani Alves van rövid ujjas mezbenfcgigi írta:Jól láttam Iniesta rövidujjú mezben van?? ugye rosszul láttam???nem semmi a srác
Iniesta.... vááá tényleg rövidujjúban van... és Keita is... megvannak őrülve...El fanático írta:Dani Alves van rövid ujjas mezbenfcgigi írta:Jól láttam Iniesta rövidujjú mezben van?? ugye rosszul láttam???nem semmi a srác
Dani Alves van rövid ujjas mezbenfcgigi írta:Jól láttam Iniesta rövidujjú mezben van?? ugye rosszul láttam???
úgy látszik nem tetszik a fiúknak a májszínüs rózsaszínes idegenbeli mez, és inkább a sárgában nyomjákFecooo írta:Keita is rövidben nyomjavargaakos írta:Azért Puyol és Dani kemények.fcgigi írta:a Barcásokon majdnem mindegyiken "harisnya" van.. a kazanyiak közül egyesek rövidujjú mezben van ... azért nagy különbség![]()
![]()
egyébként nektek is bejön ez a sárga mez? a tavalyi idegenbeli mezünk volt, most 3.-számú lett, de zsinórban másodszor játszanak ebben a fiúk, nem bánnám, ha ez maradna a hivatalos idegenbeli szerelés is
Ez a fulladozó arab borzalom...jethrotull írta:Ez a Kristóf, aki közvetít, egy borzalom!