Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Érdekes... Én regisztráltam, felmentem freemailre és mr ott is volt egyből...bali 15 írta:Ez kva jó a digisport még mindig nem küldte el nekem a kódot:D
Nézd meg a spam-ok között. Nekem ott volt.bali 15 írta:Na akkor már tudom hogy nem vagyok egyedülLM10 írta:Nekem is később küldte el vagy 1 óra volt.Jayden írta:Nem akarja kiküldeni az aktiválós kódot![]()
![]()
Na akkor már tudom hogy nem vagyok egyedülLM10 írta:Nekem is később küldte el vagy 1 óra volt.Jayden írta:Nem akarja kiküldeni az aktiválós kódot![]()
![]()
Nekem kifogásolhatatlanLaci0820 írta:Ugy akad mint állat nekem nagyon nem jó a DigiSporton..:S
Igen hang is van minden van csak regelni kell és nagyon jó a minősége amúgy akinek van digisportja az szerintem tudja nézni.Ezt adja a http://www.digisport.huJayden írta:Hang is van hozzá????
persze, mondom, olyan mintha tv-t néznélJayden írta:Hang is van hozzá????
a digisport honlapján jobb a minőség
Ha majd aktuális megdobhatnál ezzel a linkel. Köszönöm!ElBartimaeus írta:Ha jól látom lesz Veetle-s link, ami nagyon jó, az adja a legjobb minőségben, ráadásul angol kommentárral, ami külön öröm a sok sopcastos japán után.Persze a Loki meccsen azt hiszem csak az marad.