Hát srácok...
Én nagyon, de nagyon csalódott vagyok a tegnap esti eredmény és a mutatott játék miatt.

És nekem senki ne mondja, hogy jól játszottunk mert k*rva rosszul játszottunk. De csak is saját magunknak köszönhetjük ezt a kialakult helyzetet. Ebben a csoportban 4 forduló után a 3. helyen állni...az kimondva és kimondatatlanul is: GÁZ! FIKA! LÓSZ*R! NULLA!
Az Inter elleni idegenbeli döntetlennel elégedett voltam, mert ott inkább mi érdemeltük volna meg mind a 3 pontot, jól játszottunk. A Dinamo ellen otthon egy szintén sima meccs, ami kis szerencsével 5-6 is lehetett volna a vége, de csak 2-0 lett. Aztán jött ugye egy Rubin Kazány és szépen szájb*szexuált minket a Camp Nouban. Nembaj...mondta mindenki, majd idegenben ütjük őket.

Ehhez képest a tegnap esti teljesítményünk után, egy szót nem szólhattunk volna ha a Rubin kihasználja legalább az egyik kontráját és 1-0-ra kikapunk. Egy szót sem! Ez a nagy büdös helyzet!
Az, hogy egy rohadt ruszki csapatot 2 meccsen nem tudunk legyőzni, sőt továbbmegyek egy 14. nemzetközi meccsét játszó ruszki csapatnak 2 meccs alatt 1 gólt sikerül rúgni, azt is otthon, sőt plussz még rátesz az is, hogy a ruszkik ellenünk 4!!! pontot szereznek mi pedig ellenük 1!!! pontot, az nálam nem csak, hogy elfogadhatatlan de egy büdös nagy szégyen is!!! Ez egy óriási blama, remélem miután kiolvadt mind a 10 lábujjuk a srácoknak Pep egy kicsit felrázza a bagázst, mert az utóbbi hetek teljesítménye hagy némi kíánni valót maga után...
Nagyon nem tetszett a két ruszki meccsen nyújtott teljesítményünk, minimum (de nagyon minimum) 4 ponttal kellett volna zárni ezt a párharcot, ehelyett 1 pontot szereztünk (de még ezért is hálát mondhatunk

). Az ideális és a reális a 6 pont lett volna, de azért Valdés lenyilatkozza a tegnapi meccs után, hogy: Jól játszott a Barca!

Még is melyik csatornán volt az a meccs? Én nem láttam...ha jól játszottunk volna akkor ez lett volna az eredmény: Rubin - Barca: 0-3.
Az utolsó 5 meccs mérlege: 1 győzelem (Zaragoza), 3 döntetlen (Valencia, Osasuna, Rubin), 1 vereség (Rubin).
Remélem Pep felrázza a srácokat, mert most nagyon, de nagyon jó formába kell, hogy lendüljünk, a most következő meccseken nem elég egy félidőt játszani, vagy döntetlennel megelégedni, mert most nagyon fontosak lesznek!
A következő 5 meccsünk:
Barca - Mallorca
Barca - Cult.Leonesa
Bilbao -
Barca
Barca - Inter
Barca - Real Madrid
Ezzel zárul a november.
Ezeket nincs mese, nincs kifogás MEG...KELL...NYERNI! Aztán még december 9-én egy ukrán kirándulás Kijevbe, ahol burjánzik a H1N1 és akkor már ott is -10 körül lesz a hőmérséklet. Na az lesz még finom.
Bízom Pepben, hogy sikerül felráznia a fiúkat és ezt a kisiklást követően sikerül majd legyőzni az Intert hazai pályán és élre állni a csoportban. (mekkora meccs lesz pedig a Camp Nouba és pont nem fogom látni, mivel jegyem van a Loki-Liverpoolra és ugye pont egy napon játszanak

)