Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ne túlozzunkbarca28 írta: teisvagyolyanjo mint Poldi
mind1 ki csináljaRataccess írta:Szívesen! Azt hittem ragaszkodsz Poldihoz (félkövérrel írtad a nevét), azért nem gyártottam még le... Most meccset nézek, de aztán megcsinálom majd!barca28 írta:Rataccess ha jol tom teis vágod ezt az ava meg sig témát akkor megcsinálnád nekem azt amit pár hszel lejjeb irtam??előre is kösz tesó
a Barca legyen veletek
Szívesen! Azt hittem ragaszkodsz Poldihoz (félkövérrel írtad a nevét), azért nem gyártottam még le... Most meccset nézek, de aztán megcsinálom majd!barca28 írta:Rataccess ha jol tom teis vágod ezt az ava meg sig témát akkor megcsinálnád nekem azt amit pár hszel lejjeb irtam??előre is kösz tesó
a Barca legyen veletek
Ezt bemásolod a profil menüpont aláírás "részlegébe":bati1989 írta:Ne nézzetek légyszíves nagyon hülyének, de sig képet h lehet betenni?
feltöltöm vhova, és [url].... vagy ˙[img]....
vagy teljesen másképp?
Kód: Egész kijelölése
[img]A kép címe[/img]
Én is épp most nézegettem, tipikus userbar-font, egy csomó userbaron találkoztam már vele... Kössz, megspóroltál pár perc keresgéléstBenjinho94 írta: mind3 tipp óriási távolságra van tőle.
srácok ezek még csak véletleül sem hasonlítanak rá.
am silkscreen.
mind3 tipp óriási távolságra van tőle.House írta:Hasonlít a Verdanára.MichaaBee írta:Valaki meg tudná mondani, hogy ezen a képen milyen betűstílus van?
Impactra vagy Arialra tippelek.
A Xavison van valami fekete maszat, a Messis meg olyan mintha leforrázta volna az állát meg a nyakátMessiFan írta: Ja és két ava:ezen semmit nem csináltam mert úgy szép ahogy van.
ez újféle.
Csak nyugodtan, azért van hogy használjákS.Agüero írta: Ezt ellopom ha nem baj![]()
..:Poldi:.. írta:
Messiről lemaradt a sharpen az előzőn