Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valamit nagyon elnéztél... A Real Madrid kapott ki 4-0ra!Shirocco írta:Villarreal-Puertollano Hsocio66 írta:Villarreal-Puertollano H
-az első meccs döntetlen lett,otthon be kell húznia az egyre jobb formában játszó Villarreal-nak.
Málaga-Zaragoza H
-első meccs szintén döntetlen,igaz,a Málaga gyenge a bajnokságban,de talán pont ezért adnak bele mindent a kupában.
Real-Alcorcón H (0-1)
-a Realnak ez a meccs becsületbeli ügy,kettővel minimum nyerni fognak,de nagy valószínűséggel többel is.
Bilbao-Rayo Vallecano H
-az odavágón kikapott a Bilbao,otthon mindenképp nyerniük kell,mert egy esetleges kiesés azért elég ciki lenne.
Racing-Salamanca H
-ugyanaz az eset,mint az előző meccsnél,hozni kell a meccset a jobb csapatnak.
Mallorca-Valladolid H
-első meccsen a Valladolid nyert eggyel,otthon visszavág a Mallorca.
Ezek a tippek holnapra,reménykedem.
-az első meccs döntetlen lett,otthon be kell húznia az egyre jobb formában játszó Villarreal-nak. villarreal 4:0ra kapott ki első fordulóban...
Villarreal-Puertollano Hsocio66 írta:Villarreal-Puertollano H
-az első meccs döntetlen lett,otthon be kell húznia az egyre jobb formában játszó Villarreal-nak.
Málaga-Zaragoza H
-első meccs szintén döntetlen,igaz,a Málaga gyenge a bajnokságban,de talán pont ezért adnak bele mindent a kupában.
Real-Alcorcón H (0-1)
-a Realnak ez a meccs becsületbeli ügy,kettővel minimum nyerni fognak,de nagy valószínűséggel többel is.
Bilbao-Rayo Vallecano H
-az odavágón kikapott a Bilbao,otthon mindenképp nyerniük kell,mert egy esetleges kiesés azért elég ciki lenne.
Racing-Salamanca H
-ugyanaz az eset,mint az előző meccsnél,hozni kell a meccset a jobb csapatnak.
Mallorca-Valladolid H
-első meccsen a Valladolid nyert eggyel,otthon visszavág a Mallorca.
Ezek a tippek holnapra,reménykedem.
nekem is 1 hamburg meccsen ment el de még régebbenelbandi írta:Háát sajnos ez az 1 ment elbarcaME55i írta:[Hamburg-Celtic
A Hamburggal én már X alkalommal befürödtem. remélem te nem fogsz
szombat, 07:20 - Carlos Queiroz: "Nevezni fogom Cristianót, és remélem, hogy néhány perc erejéig segíteni fog minket a pályán." Mindezt azután mondta el a szövetségi kapitány, hogy a játékos tegnap ismét futóedzésen vett részt. A portugál lapok szerint a Real Madrid nyeri az egyelőre teljesen átláthatatlan "háborút".Fecooo írta:ezt mire alapozod?Shirocco írta:
CR fog játszani mindenképpen,csak nem lesz kezdőcsapatban,megjavult a bokája
sztem az Atletico ma kivételesen pontot/pontokat fog szerezni. (egyben a reményem is kifejeztem)
ezt mire alapozod?Shirocco írta:
CR fog játszani mindenképpen,csak nem lesz kezdőcsapatban,megjavult a bokája
CR fog játszani mindenképpen,csak nem lesz kezdőcsapatban,megjavult a bokájamarci. írta:CR köztudott,Albiol meg eltiltott.Lehet,hogy cinkes lesz,az Atma mindig felszivja magát erre a meccsre..
Őszintén én nem mertem megrakni,de hogy mindenki jól járjon,nyerjen a Real.
Háát sajnos ez az 1 ment elbarcaME55i írta:[Hamburg-Celtic
A Hamburggal én már X alkalommal befürödtem. remélem te nem fogsz
mondjuk tedd meg 5k-val a Barca győzelmét, sztem ezt tuti behúzzuk, és 5 ezer körül lesz a nyereményLaci0820 írta:Nekem kéne 1-2 szelvény lehet 3 meccses is nekem nyolc csak 5 ezer körüli nyeremény legyen,
És tuti jöjjön valaki aki sokat játszik és többnyire nyer, please!
Lottó számokat ne mondjam meg ?Laci0820 írta:Nekem kéne 1-2 szelvény lehet 3 meccses is nekem nyolc csak 5 ezer körüli nyeremény legyen,
És tuti jöjjön valaki aki sokat játszik és többnyire nyer, please!
Szerintem az első teljesen jó. A másodikban a Lyon és a hollandok meccse sztem x lesz.Barcaman14 írta:2 szelvényem a hétvégére:
1.szelvény
Twente-Ajax V 2,55
Chelsea-MU H 2,09
Lazio-Milan V 2,20
Inter-Roma H 1,63
500ft9560ft
2.szelvény
Lille-Bordeaux V 2,58
Lyon-Marseille H 1,97
Udinese-Fiorentina V 2,80
Aalkmar-Feyenord H 2,03
500ft14440ft
Várom a véleményeketBár nyilván mindenki esélytelennek tartja de már előttem is írta valamelyikőtök pár hsz-el lejjebb: Bátraké a szerencse