Kezdhették volna az utolsó 20-30 perccel a meccset,a többi elég hergya volt.
Naon vágom ezt a kérdést,bejött,amit írtam
Apróság döntött a 3 pontról,mégpedig az,h nem húzták be a lest...Ezt azért jó mélyen raktározzuk el kérem az emlékezetekben.Mert ez is jelzi,h nem csak a MU kedvére tudnak tévedni,meg nem csak a vörösök tudnak "megsegített","csaló" gólokat lőni
Evans-Drogba eseténél ismét bebizonyosodott,h mekkora színész Bob az elefánt.Ha valakit hasba rúgnak annyira,amennyire azt előadta a lábrángatózásával,akkor kábé 100ból 100an inkább összegörnyednek sztem,mintsem hanyatt feküdjön.Lefelé menet már kicsit meg volt hajolva a nagybeteg,aki azért halálnak küszöbén is képes volt veszekedni egy jóízűt a sporival...Cccc.
Amennyire látszott a lassításokból,a mozdulat pirosat ért.De azért ha jól láttam,valahol magát is védte a védő.Mivel felment elfejelni a labdát,amikor is a feka elég értelmetlenül rárontott.A levegőben meg csúnyát kaphatott volna (mert azért nem kell félteni Didiert sem...),plusz a fördre huppanva.
Aláírom,h ki lehetett volna szórni a MU playát,mint ahogy az "összteljesítményéért" Carvalhot is!
Na,mindegy ez már így fog maradni,3 pont a cselszijnél...