Capon írta:Egyébként tényleg rengetegszer állítják meg lesen... Inzaghi-t nem fújták le ennyiszer fénykorában mint most Ibrát

Igaz, de Inzaghi méterekkel előrébb volt mindig, Ibránál pedig csak centiken múlt szinte az összes. Az tetszett, hogy a második góljánál legalább két-három másodpercig nézte az asszisztenst, nehogy korán örüljön.
Amikor idekerült nem akartam túlságosan ajnározni (a világ egyik legjobb futballistájának tartom), de Neki mindig külön szurkolok kicsit a fanyalgók miatt!
Nagyon elégedett vagyok az eddigi produkciójával, félelmetes belegondolni mi lesz, amikor már becsukott szemmel érzik egymást a többiekkel.

Azt gondolom, egy csapat játékában a szervezettséget, a játékrendszert szem előtt tartva, az igazi varázslatot a futballisták improvizációs készsége határozza meg, és ebből hála a Barca játékosainak (köztük Ibrának is...) nem szűkölködik a CSAPAT. Sokszor láttam már játszani a Barcelonát, de még mindig meg tud lepni az a megoldás, ami az adott pillanatban születik meg és két-három váratlan húzás után, már csak a kapust kell megoldani a ziccerben.