Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mióta ide jött Ibra voltak pletykák és híresztelések,hogy nem jön jól ki Titivel.Rivaldinho írta:Mi az a szöveg a Nap képe alatt, hogy : Állítólag nem jönnek ki jól egymással....
Én nem hallottam, hogy vmi tré lenne Ibra és Henry között, de ha létezik valami, akkor pliz valaki világosítson fel!
Köszi;)
ez kb. két hónappal ezelőtt jut eszébe és kint vagyunk a vb-n....barcaever írta:hallottátok hogy ibra vissza akar vonulni a válogatottságtó
én úgy gondolom hogy ez nemis hülyeség mert akkor kevesebb lesz a sérülése
szal én sztem nem lenne rossz
VISCA EL BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát ezen szó szerint lesz*patjaMikaos írta:Jó és vicces képek:
http://www.totalbarca.com/wp-content/up ... 610x-4.jpg
Uccsó két képen nem irigyeltem a Mallorca-s fazont
Detto. A Barcába mindig kell egy ilyen fenomén. Dinho óta nem tudom elképzelni a csapatot egy Joga Bonito-s nélkülMihu írta: én nagyon hiányoltam már ezeket a mozdulatokat (sarkazás, váratlanul bokából lekészítés lövésre, stb.)
OFFmiihii írta:Hasonlora mar volt pelda korabban.dnske írta:Azért a széndékos rúgásért biztosan kiállítottam volna a spori helyében
Par eve egy meccsen az egyik playa poenbol megpoccintette a masikat,aki tortenetesen az ellenfel csapataban jatszott.Nem bantasbol,hanem,mert naon jo spanok voltak es igy bohockodtak.Roppent is a piros,pedig mindket playa kerlelte a sporit,h ne.
Hasonlora mar volt pelda korabban.dnske írta:Azért a széndékos rúgásért biztosan kiállítottam volna a spori helyében
Majd ha utoleri magat a csapat es hasonlo format mutatunk,mint tavaly,akkor lesz olyan kiszolgalas.Na meg,ha meg jobban raerez majd a mozgasokra...csabimo írta: Picit haragszok hogy nem részesül olyan kiszolgálásban eddig mint etoo, akinek minden meccsen teremtettek jó pár ziccert xaviék. Folyamatosan ő osztja azokat a zsugákat amiket neki kellen kapniaTechnikailag veri etoot ezt eddig is tudtuk, várom az első mester3masát
Picit haragszok hogy nem részesül olyan kiszolgálásban eddig mint etoo, akinek minden meccsen teremtettek jó pár ziccert xaviék. Folyamatosan ő osztja azokat a zsugákat amiket neki kellen kapniaozsimiki írta:pici gólpassz![]()
semmit sem romlott elől a passzolási játékunk vele, sőt... az ilyen megoldásokat eddig nem a középcsatártól szoktuk meg,eddig