Ez nem szavakban jön le,hanem abban,hogy bármilyen helyzetben,a legkisebb vitatható szituációban a M.U.-val szembe helyezkedsz.
Az meg,hogy ,,Hogy te milyen egyszerűen gondolkozol?!" jellegű mondattal kezdesz mindent elmond rólad.
Mikaos írta:"aha, hülyeség". Nekem helyreállt az igazságérzetem azzal, hogy nyert a Chelsea. Annak ellenére,hogy a döntetlen lett volna a reális. Csak ennyit tudok mondani: nem szeretem a gusztustalan belépőket.
Helyreállt az igazságérzeted?
Tehát,igaz,hogy a döntetlen lett volna a reális,ezáltal az én olvasatomban az igazságos is (hozzáteszem nem láttam a meccset,csak az írásodból vonok le következtetéseket),ennek ellenére neked a cselzi győzelme által állt helyre az igazságérzeted.Érdekes igazságérzeted lehet.
A gusztustalan belépő elítélendő,de Drogbát már felvételi nélkül felvennék bármelyik színészképzőbe,sőt bármely drámai film főszereplőválogatásán eséllyel indulna az "engemmindigmindenkicsakbántszegenyszerencsetlent" karakter eljátszásáért.Emellett a meccset nem a gusztustalan belépők döntik el,hanem a gólok,tehát ha szerinted azért érdemelt a M.U. vereséget,mert Evans csúnyán lerúgta Elefántcsontpart legnagyobb színészét,s nem azért,mert a cselzi jobb volt,az is szintén érdekes.
Ennyit csak látatlanban arról,hogy mennyire is vagy te M.U. ellenes.
Csókoltatlak cimbora!