zsoltman írta:Guardiola el ne [auto_cenzúra]!!! Nehogy Toure elmenjen mert éhségsztrájkaba kezdek!!!
és szerinted elérsz valamit vele??

szvsz Yaya nem megy sehova...osztom MichaaBee véleményét!
zsoltman írta:Guardiola el ne [auto_cenzúra]!!! Nehogy Toure elmenjen mert éhségsztrájkaba kezdek!!!
Többet szeretne játszani, nem azért hosszabbított, hogy a padon üljön. Az ügynöke meg a Cityvel meg a Chleseavel fenyegetőzik.zsoltman írta:Valaki értelmezze már YAYA interjut!!!!
Elmundo
sport
Lionel85 írta:Innen is jobbulást kívánok Tourénak és Abidalnak, remélem minél előbb felépülnek és ők már nyugodtan lehetnek utána, mert túl lesznek a dolgon, ők már nem kaphatják el.
Az Eurobarca is mostmárBányász írta:A madridista tényként közli,h Toure és Abidal is elkapták az új influenzát...
Mi igaz ebből a hírből?Még egy csapaton belüli influenza járvány jól jönne így az Inter meccs meg a klasszikus előtt...
Jah értelmes érvként, el is lehetne fogadni ha nem 25-30 millióértSanama írta:Jajjj...
Miért is akartunk nyáron VKP-t igazolni? Gondolkodjunk már, könyörgöm.
1. ANK!!!!!!
Mindenesetre nagyon sok pletyka kering körülötte City,Arsenal,Juve stb stb.barca99 írta:Ezeknek sajnos nem sok köze van az újságírókhoz, mivel ők csak annyit írtak le, amit Kolo és az ügynöke nyilatkozott.
Mellesleg nem foglalkoznék még vele, de nagyon csalódott lennék, ha a Rijkaard-éra alatt érkezett emberek távozása kicsit erőltetve lenne, és mindig lenne valami ok a szájhúzásra.
Nem tudom, sztem azért nem akkora tehetség Busquets, h ennyit játszon Touré kárára. Ami meg Mascherano-t illeti, hát nem tudom, lehet beválna, de olyan jó nem lenne szvsz mint Touré. Az elefántcsontparti egy zseni a szememben, azon kivül, h a védekező feladatait ált. hiba nélkül végzi, kibáló labdákat is tud adni, és ugye ott vannak a hires megindulásai, egyszerűen áttör 4-5 emberen simán, láttunk már gólt is ilyenből. Lőni is tud, kár, h nem próbálkozik többet. Egy szóval: a legjobb a posztján, tehát ostobaság lenne elherdálni, nem tudnánk senkivel 100 százalékosan pótolni, max olyan van, aki megközelítené.kabekabe írta:Na hát sztem most lehetséges, h távozik majd, de csak év végén.
Itt van nálunk egy hatalmas tehetség a posztjára(Sergi). Sokat mondják Masche-t, aki arra a posztra jönne, ahol Ő játszik, de Ő meg csak év végén jönne, mert nem játszhatna a BL-ben.
Ennek ellenére 70%-ot adok a maradására, de ez függ a csapat eredményességétől, meg, h oy mennyit játszik.
Én örülök, h Sergi sokat játszik, kell neki a lehetőség, nagyon tehetséges. Majd év végén játszik kevesebbet, nem kell most, így is játszik Yaya, nem keveset(nem is sokat).
Egyébként egyszer megnéznék egy Yaya, Sergi, Ini/Xavi kp.-t, mert mindketten tudnak előrejátszani.
Na remélem, hogy marad![]()
Sztem vszleg kacsa, de nem véletlen, h róla írnak ilyet és nem pl: Keitaról vagy Abidalról... Ne akarom védeni az újságírókat, de ennek lehet alapja. Reméljük nincs...Sanama írta:Azt az illetőt lőném fejbe, aki ír ilyen peltykát...
Touré már tavaly is a Juveban volt nem? meg mindenhol,csak Barcában nem... Hagyjuk már.
Itt megmarad a hátsóján, és még nagyon sokáig itt is marad Xaviékkal, ha tetszik ez az újságíróknak, ha nem...