2009.11.11. 10:37:43
Nekem az volt a furcsa a Madridban, hogy a többi játékoshoz képest szerény képességekkel rendelkező van der Vaart és Lass voltak a Real legjobbjai. (VdV kb. átlag Bundesliga-szintű játékos, Lass meg nem fért be két elsőrangú angolcsapatba).
Én azt nem értem, hogy miért szidja mindenki Pellegrini-t a Real drukkereknél? Nem Pellegrini az, aki nem tud pontosan passzolni. Nem ő rúgja mellé a helyzeteket. Ennek a majdnem legerősebb csapatnak (C.Roni, Benz, Xabi nélkül) is simán kéne vernie egy 3.osztályú csapatot idegenben és otthon is.
Pellegrini talán ott követett el hibát, hogy idegenben nem játszatott elég fiatal gyereket, akik vélhetően motiváltabbak lettek volna. Viszont ezzel együtt megvédeném Pellegrinit, mert azért az idegenbeli meccsen számos olyan játékos játszott a Madridban, akiknek kaparniuk kellett volna, hogy bizonyítsák: bevethetők az első csapatban is. Azt hiszem, ez volt az elképzelése az edzőnek, végül ez kudarc lett, de nem feltétlenül csak miatta. És még egy dolog miatt megvédeném: lehet, hogy azt tervezte, hogy egy idegenbeli 2-0ás győzelem után, a Bernabeu-ban játszathatott volna csomó fiatal játékost, mert nem akart tehert rakni rájuk az első meccsen. (Elvégre a juniorok ugyanabban az osztályban szerepelnek, szintén III.osztály)