Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
R.I.P. Mikor tegnap lefekvés előtt megtudtam ezt a hírt ledöbbentett. Megnéztem ezt a videót...ezt nem is lehetett kibírni épp ésszel.Boixos írta:van itt egy cikk arról, h kb mi történhetett ezzel a szerencsétlen emberrel
http://sportgeza.hu/futball/2009/11/11/ ... _halalara/
van benne egy kis emlék a kislányáról...
b+ a szívem szakad meg.
H1N1? MI van? Nem nem.Kalap1988 írta:Hát ha erről van szó,akkor biztos nem H1N1, abból simán ki lehet gyóyulni, nem sokkal komolyabb, mint egy sima influenza..Fecooo írta:olyan hírek láttak napvilágot, h egy rejtélyes vírus támadta meg a szervezetét, és emiatt lett öngyilkos....néhányan a H1N1-re gondolnak... a következő napokban többet fogunk sztem megtudni, de ha igaz, lehet, h így akarta megvédeni a feleségét(egyébként lehet, h a lánya miatt tette, de akkor felmerülne a kérdés, h miért most...)
Hát ha erről van szó,akkor biztos nem H1N1, abból simán ki lehet gyóyulni, nem sokkal komolyabb, mint egy sima influenza..Fecooo írta:olyan hírek láttak napvilágot, h egy rejtélyes vírus támadta meg a szervezetét, és emiatt lett öngyilkos....néhányan a H1N1-re gondolnak... a következő napokban többet fogunk sztem megtudni, de ha igaz, lehet, h így akarta megvédeni a feleségét(egyébként lehet, h a lánya miatt tette, de akkor felmerülne a kérdés, h miért most...)
Bizony ez a szörnyű, idáig eljutni, mikor már ez tűnik ez egyetlen megoldásnak. Nagyon sajnálom!Leomessi14 írta:neeeeeee!![]()
de miert????Hihetetlen,hogy juthaat ilyen egy 32 eves ember eszebe?
![]()
R.I.P!
Értem...így érthető, ilyen dolgot nem könnyű feldolgozni, és sajna most ez lett az végecsóró kislánya 2 évesen meghalt vmi szívprobémában asszem, azt nem nagyon tudta kiheverni... ez nagyon kemény. Crying or Very sad Crying or Very sad
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... a-2006353/19Messi19 írta:Gyászol a futballvilág: harminckét éves korában elhunyt Robert Enke, a német labdarúgó-válogatott kapusa.
kapus halálhíréről Martin Kind, a Hannover elnöke számolt be a Bild című lapnak. A sportvezetőt 19.35-kor hívta fel a rendőrség a hírrel.
Kind nem tudott bővebb információt adni a kapus halálának körülményeiről.
A rendőrség később olyan közleményt adott ki, hogy a futballista öngyilkos lett.
Basszus, ő volt a Barcában is19Messi19 írta:Gyászol a futballvilág: harminckét éves korában elhunyt Robert Enke, a német labdarúgó-válogatott kapusa.
kapus halálhíréről Martin Kind, a Hannover elnöke számolt be a Bild című lapnak. A sportvezetőt 19.35-kor hívta fel a rendőrség a hírrel.
Kind nem tudott bővebb információt adni a kapus halálának körülményeiről.
A rendőrség később olyan közleményt adott ki, hogy a futballista öngyilkos lett.