2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért, mert nekünk nem volt rá szükségünk, a Real meg megvette, de mellényúlt nagyon.barca0417 írta:Én személy szerint el tudnám képzelni itt Gourcuff-öt, jó cseréje lehetne Xavinak és Iniestának.
Csak nehogy az legyen mint Van der Vaart-al, neki is a Barca volt a kedvence aztán a Realba ment, mert mi nem hívtuk. (nem pont azért, de szerintem minket választott volna)
Itt van magyarulZlatan Boy írta:http://goal.com/en-us/news/465/france/2 ... -best-team
Ebben a cikkben Gourcuff agyon dicsér minket, és elárulja hogy szivesen játszana itt, mert a barca a kedvenc csapata.Őszintén szólva,nálam már a kezdetektől fogva ő N1. a középályás posztra,ezért remélem hogy Pepék tesznek majd érte ajánlatott.Nagy tehetség a gyerek, igazi (Zidane) útódnak tartják.
Jajaja,ma ezt irja sok "forras",holnap majd az ellenkezojet,majd egy koztes megoldast,aztan kezdodik ujra a tanc...bali 15 írta: Forrást ne kérdezzetek mert sok helyen írják.
Link:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... en-2006420LG írta:Azért a forrásra is kíváncsi lennék, mert nem hiszem, h sok valóságalapja lenne. Amúgy meg Csiga eddigi formáját tekintve, nem biztos, h megint innen kéne erősíteni. Nem mondom, h nem tehetségesek ezek a gyerekek, de nagy ugrás ez így. Először szvsz egy spanyol középcsapatba kéne menniük, és ha ott bizonyítanak, akkor jöhet egy Barca szintű csapat. De nemcsak az ukránokról gondolom ezt, hanem a többi gyengébb bajnokságról is. Persze vannak ellenpéldák, h vki egyből topcsapatba megy egy szerényebb bajnokságból, és bizonyít, de ez inkább a ritkább eset.Robcsyy írta:"Az ukrán Doneck felé tekintget a spanyol Barcelona labdarúgócsapata, amelynek Robinho ugyan az első számú célpontja a következő átigazolási időszakban, ám abban az esetben, ha nem sikerülne megállapodásra jutniuk a Manchester Cityvel, januárban a Sahtar Doneck légiósát, Williant szerződtetnék 20 millió euróért"
azé' nehogymá... Ennyi pénzünk van, h csak így dobáljuk az ukránoknak?
Ennyi pénzből már simán lehetne a minőségibb játékost is venni, ha meg nem akkor pótoljunk rá és vegyünk egy értelmeset... nem ilyen willian, suaréz féléket. szvsz
Hát ennek semmi alapja szerintembali 15 írta:Valszeg Robinho marad a City-ben. Valszeg csak a szezon végén engedik el.
Forrást ne kérdezzetek mert sok helyen írják.
http://www.totalbarca.com/2009/news/hug ... ster-city/
http://msn.foxsports.com/soccer/story/1 ... ay-at-City
Capel szvsz nem lenne jó, mert vonalszélső. Perottira én is felfigyeltem. Hatalmas zsugás.Adam Philip írta:Tőlem jöhetne Robinho, csak sokkallom az árát.
Az én jelöltem Diego Capel lenne.
Jóval olcsóbb, nagyon fiatal, nagyon tehetséges.
Ráadasul a Sevillába csak csere, mert az edző Perottit játszatja, aki megint egy figyelemre méltó tehetség.
Szóval ha van pénz jöhetne Robinho, de szerintem a balszélső posztra inkább lassan-lassan bekéne építeni Bojant......
Azért a forrásra is kíváncsi lennék, mert nem hiszem, h sok valóságalapja lenne. Amúgy meg Csiga eddigi formáját tekintve, nem biztos, h megint innen kéne erősíteni. Nem mondom, h nem tehetségesek ezek a gyerekek, de nagy ugrás ez így. Először szvsz egy spanyol középcsapatba kéne menniük, és ha ott bizonyítanak, akkor jöhet egy Barca szintű csapat. De nemcsak az ukránokról gondolom ezt, hanem a többi gyengébb bajnokságról is. Persze vannak ellenpéldák, h vki egyből topcsapatba megy egy szerényebb bajnokságból, és bizonyít, de ez inkább a ritkább eset.Robcsyy írta:"Az ukrán Doneck felé tekintget a spanyol Barcelona labdarúgócsapata, amelynek Robinho ugyan az első számú célpontja a következő átigazolási időszakban, ám abban az esetben, ha nem sikerülne megállapodásra jutniuk a Manchester Cityvel, januárban a Sahtar Doneck légiósát, Williant szerződtetnék 20 millió euróért"
azé' nehogymá... Ennyi pénzünk van, h csak így dobáljuk az ukránoknak?
Ennyi pénzből már simán lehetne a minőségibb játékost is venni, ha meg nem akkor pótoljunk rá és vegyünk egy értelmeset... nem ilyen willian, suaréz féléket. szvsz
Azért ennél értelmesebb hsz-ed is lehetne:) Már ne haragudj. Wayne Rooney esetében két dolgot is el lehet mondani, amiből már az egyik is elég ahhoz, hogy elfelejtsük. Egyrészt őt sosem adja el a United, mert per pill Giggs mellett ő a vezér a csapatban, nem tudják pótolni. A másik dolog pedig, hogy Rooney a minap nyilatkozta le ( és máskor is hangoztatott már hasonlókat), hogy a célja, hogy beérje Giggset és akár még egy évtizedig szolgálja a Mu-t és innen vonuljon vissza. Erről ennyit. Football Manager offCáceres14 írta:meg volt olyan hír is,hogy a Barca meg akarja szerezni Wayne Roonet
ehez a hírhez mit szóltok?
LG írta:Pedig nem az.
Én éppen ezért jobban is örülnék,ha először csak kibérelnének Robit egy fél szezonra.Én sem vagyok túlságosan oda az ötletért,h pont a kis brazil kell nekünk.De ha úgy vesszük,az elején Zlatanért sem voltam nagyon oda...MichaaBee írta:Értem a fejtegetésed, ElBartimaeus, de szerintem Robinho rosszul nem járhatunk.Legrosszabb esetben is csak azt a 3 millás fél évi fizetését bukjuk. Ezért jó dolog ez a kölcsön+vásárlási opció, mert kipróbáljuk fél év alatt,h ogy milyen, kell-e, jól beilleszkedett-e, hasznára van-e a csapatnak stb, és ha nem, akkor mehet vissza a Citybe Isten hírével. De hálistennek ennek kisebb a valószínűsége, és akkor 30 milláért találtunk magunknak kiváló balszélsőt. (Jobb, mint Ribéry félig potyára 42-ért). Tehát a kölcsön miatt szerintem nem járhatunk vele rosszul, mert megvenni nem kötelező ha nem válik be, az a 3 millió meg kutyafüle fél évre...
Szerintem meg pont az a jó hogyha a másik oldalról is nyomást tudnánk gyakorolni. Ja és csak kölcsönbe jön!! Ha nem válik be akkor még visszapasszolhatjuk.Nem vagy benne biztos, hogy jól járnánk egy esetleges újabb teljesen befele induló cselgéppel
Robinho,mint bukott játékos? Ne haragudj,de ezt viccnek szántad? másnak nem tudom elképzelni...LG írta:Pedig nem az. Tavaly is az első pár meccset leszámítva gyatra volt. Az sem véletlen, h a City valószínűleg megválna tőle, méghozzá kevesebb zs-ért, mint amennyiért odament. Akkor most egy olyan játékos kell nekünk, aki megbukott egy angol középcsapatban? Hát nemtom, nemtomÉn igazából attól sem voltam elájulva, amit a Realban mutatott, igazából csak Schuster első szezonjában tudott villantani. Sztem ő egy bukott játékos, anno kikiáltották őt az új Pelének, mikor oda ment a Realba agyonsztárolták, ehhez képest csak nagyon kicsi töredékét tudta hozni az elvárásoknak. De tény, még mindig inkább ő, mint Suarez.
De gondolkodhatna a vezetőség normálisabb játékosokban is, mint pl. Ribery.