Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is azt mondom h. a bosnyákok neccesek, a többi az jöhet..Vash írta:marci. írta:Túl egyéretlmű lenne,és ez a baj.![]()
Ezrest sztem ne rakj rá!
A magam részéröl én csak a bosnyákokat tartom kockázatosnak ezért azt ki is szedtem és inkább megfogadom a továbbjutokat.
marci. írta:Túl egyéretlmű lenne,és ez a baj.![]()
Ezrest sztem ne rakj rá!
hát igen ilyenkor 1es szorzóval számitják be..langpeter14 írta:Még szerdán tettem 1 ilyen szelvényt:
Észak-Írország - Szerbia V0-1
Spanyolország - Argentina H2-1
Írország - Franciaország V0-1
Németország - Chile (az 1. félidőben)HElmaradt
Ilyenkor kiveszik a német meccset és megkapom a többi meccsért a pénzt,vagy mi történik
Pontosabban egyes szorzóval számolják,tehát olyan,mintha kivennék.A többinek a szorzójával kalkulálhatsz a pénzfelvétkor.langpeter14 írta: Németország - Chile (az 1. félidőben)HElmaradt
Ilyenkor kiveszik a német meccset és megkapom a többi meccsért a pénzt,vagy mi történik
Ez ilyen veszteségminimalizáó b.uziság, szerintem értelmetlen játszani. 5 fogadásból képez 10 darab hármas fogadást, neked ebből 1 jött be, szerintem még örülhetsz hogy ennyi pénzt visszaynertél vele.socio66 írta:Életem első kombinált szelvényét játszottam meg tegnap és végre jött is a nyeremény.
Siena-Grosseto H (2-0)
Milano-Khimki H (68-72)
Almeria-Hercules 2-3 gól (0-1)
Lietuvos Rytas-Partizan H (78-56)
Kongsvinger-Sarpsborg 08 H (3-1)
3/5-ös kombinációval tettem meg,éppen bejött.
Egyébként ilyenkor ugye kiesik a két bukott meccs oddsa.Ezt a maximális nyereményből kell 'kivonnom'?
szerk:
500 Forintot kaptam úgy,hogy ezrest fizettem a szelvényért..
Most ezen mi a nyeremény..?
küldtem privát üzenetet neked,olvasd elmessito91 írta:sracok! kene egy kis segitseg!
szeretnek bwinen fogadni, de nem tudom, hogy hogy kell. valaki elmagyarazna reszletesen? penzbe szeretnek fogadni meccsekre.
érdekes, nekem tegnap elfogadták a 4*100-as szelvényemgyuri03 írta:
nemlehet 100ft-al fogadni. Régen énisazthittem de nem lehet min 500ft a kobináltnak..
faithnomore írta:3/4-es meg a többi kombóval 100-zal is játszhatsz? ezt eddig nem is tudtam, mert alapjátéknál is minimum 200 ft-ot lehet játszani
Jah jónak tűnik, tedd meg te isValdés1 írta:Laci0820 írta:Mit szóltok az én Tippmixemhez a holnapi napra?!
Atletico Madrid - Marbella ( 0-1): H
Osasuna - Xerez: H
Deporticvo - Murcia: H
Sp. Gijón - Recreativo: H
Várható nyeremény: 1500 Ft
Véleményeket!
megnéztem az ujságba és elég jónak tűnik, lehet megteszem uygan ezt
Laci0820 írta:Mit szóltok az én Tippmixemhez a holnapi napra?!
Atletico Madrid - Marbella ( 0-1): H
Osasuna - Xerez: H
Deporticvo - Murcia: H
Sp. Gijón - Recreativo: H
Várható nyeremény: 1500 Ft
Véleményeket!