Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Viszont bejelentkezésnél ilyet nem tudtam beütniMichaaBee írta: Az még csak közepes jelszó, a bonyolult jelszóban vannak különleges írásjelek IS, pl !,*,@,# stb.
Az még csak közepes jelszó, a bonyolult jelszóban vannak különleges írásjelek IS, pl !,*,@,# stb.sjd írta:Elvileg tudsz jelszót változtatni (asszem fel kell menni a windowslive.com-ra)Barca for ever írta:sziasztok! szeretnék egy kis segítséget kérni, feltörték az msn-em és nem tudom h lehet törölni
valaki tudna segíteni?
Nekem is feltörték korábban, de aztán változtattam egy nehéz jelszóra (kisbetű-nagybetű-szám), és azóta nem volt probléma
Dede, az alchoholnak is lehet beállítani vagyis asszem egyből beállít egyet magának.Tim írta: Így igaz! Ha nem akarod feltétlenül kiírni,akkor a démon is jó megoldás lehet.
Mintha az alcoholnak is lett volna virtuális meghajtója..vagy csak rosszul emlékszem?
Így igaz! Ha nem akarod feltétlenül kiírni,akkor a démon is jó megoldás lehet.kudu írta: vagy esetleg Alcohol 120%, vagy csak simán töltsd be daemon tools-al, és úgy is menni fog sztem
vagy esetleg Alcohol 120%, vagy csak simán töltsd be daemon tools-al, és úgy is menni fog sztemTim írta: Azért nem tudod rendesen"kibontani" mert ez egy lemezképfájl.Egyszerűen írd ki lemezre.A nero nem tudom képes-e rá,én ilyen célokra az Imgburnt használom. Az tuti boldogul vele.Egyszerűen jobbklikk a tömöritett cuccra,és írás az imgburnnel opció.
Azért nem tudod rendesen"kibontani" mert ez egy lemezképfájl.Egyszerűen írd ki lemezre.A nero nem tudom képes-e rá,én ilyen célokra az Imgburnt használom. Az tuti boldogul vele.Egyszerűen jobbklikk a tömöritett cuccra,és írás az imgburnnel opció.Andris írta:Letöltöttem egy cuccot, egy nagy tömörített fájl, 4 giga.
amikor kibontom, egy darab txt fájlt látok benne, egy readme, ilyen szöveggel:
This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system
that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification.
Én nemértek az ilyesmihez..![]()
Vki esetleg, hogy mit kéne tennem ?
Elvileg tudsz jelszót változtatni (asszem fel kell menni a windowslive.com-ra)Barca for ever írta:sziasztok! szeretnék egy kis segítséget kérni, feltörték az msn-em és nem tudom h lehet törölni
valaki tudna segíteni?
Az accot akarod törölni, vagy a programot a gépről, mert nem mindegy.Barca for ever írta:sziasztok! szeretnék egy kis segítséget kérni, feltörték az msn-em és nem tudom h lehet törölni
valaki tudna segíteni?
Erre valaki?Üdv, aki picit is ért a "Joomla!" nevű tartalomkezelő-rendszerhez, az dobjon már egy pü-t. Smile Köszönöm![]()
Sajnos nem olyan csapatban védek, ahol lenne bármilyen edzés is. 19 éves vagyok, 8 éves korom óta úgy védek, hogy soha nem volt egyetlen egy kapus edzésem sem. Mindig csak mástól próbáltam ellesni, és magamtól gyakorolni, ebben kértem tőle segítséget. Am csak kispályán védek,nagypályán már nem.chonggy írta: hát jó,ők tudják..
am Kudu,a csapatban,ahol edzessz,nincs külön kapus edző??
mikor én kapuskodtam annak idején,volt külön edzőm is..
kanty írta:A legtöbb Futsal kapus nem visel kesztyűt, kesztyű nélkül pontosabban tudnak dobni.chonggy írta:
am tényleg jó a kapus,de van egy kérdésem:
miért nem visel kesztyűt????
A legtöbb Futsal kapus nem visel kesztyűt, kesztyű nélkül pontosabban tudnak dobni.chonggy írta:
Húú, jó is lennechonggy írta: remélem segiteni fog,és egyszer az eurosporton a komentátor Kuduuu-t kiabál....![]()
kudu írta:Buzdításodon felbátordva írtam, de nem az MLSZ-nek, hanem Balázs Zoltánnak, aki talán az egyik legjobb Futsal kapus. Remélem válaszra méltatKrojf írta: Szerintem tudnának ajánlani szakedzőt, aki el tudna igazítani a kérdésben.
Kispályás, mondhatni futsal edzői is vannak a szövetségnek, mivel ilyen válogatottunk is van.
Írjál csak bátran!
K.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=j9eL4dw28ig
Itt egy video róla
Buzdításodon felbátordva írtam, de nem az MLSZ-nek, hanem Balázs Zoltánnak, aki talán az egyik legjobb Futsal kapus. Remélem válaszra méltatKrojf írta: Szerintem tudnának ajánlani szakedzőt, aki el tudna igazítani a kérdésben.
Kispályás, mondhatni futsal edzői is vannak a szövetségnek, mivel ilyen válogatottunk is van.
Írjál csak bátran!
K.
Szerintem tudnának ajánlani szakedzőt, aki el tudna igazítani a kérdésben.kudu írta:Köszönöm Krojf, de nem hiszem, hogy az én ilyen típusú problémámra válaszolnának.
Mert végül is mivel nem védek nagypályán klub csapatban, csak kispályás bajnokságokban és csapatokban, ezért nem igazán van olyan "szakember" akihez tudnék fordulni, hogy állítson nekem össze egy edzéstervet olyan gyakorlatokból, amiket magam, vagy egy társ segítségével tudnék csinálni.
Vagy ilyesmi kérdések. hogy pl a kidobásoknál hogyan tudnék pontosabban és nagyobbakat dobni. Ilyen jellegű kérdésekre gondolok.
Ha írnál az MLSZ-nek az mlsz@mlsz.hu mailra, akkor talán tudnának Neked szaksegítséget adni!kudu írta:Egy olyan fórumra lenne szükségem, ahol tanácsot/tippet tudnának adni olyanok, akik komolyabban sportolnak, vagy edzősködnek.
Elsősorban kapusedzéssel kapcsolatban lennének kérdéseim, ha valaki tudna ajánlani valamit, azt megköszönném