Barca Igazolások 2009-2010
Nagyon örülök, hogy Pep csak kölcsönbe akarja egyelőre Robinho-t. Nem vagyok biztos benne, hogy 100% beleillene a csapatunkba, viszont erre jönne jól az "olcsó" kölcsönbevétel. Ráadásul akkor Robinho is jobban lenne motiválva, hogy meg kell dolgoznia a helyéért, és szó sem lehet afféle brazilos lazulásról (lásd a rossz példák: Ronaldo, Adriano, Ronaldinho...). Ennek kiderítésére viszont drága mulatság lenne a játékos megvétele. Ha kölcsönben jön, akkor mindenképp örülnék neki, az azonnali megvételével kapcsolatban viszont lennének kételyeim.
Már elmondtam párszor, hogyha konkrétan meg kéne venni most valakit (és nem kölcsön), akkor én Suárezt választanám. Egy 10-essel vélhetően olcsóbb lenne, fiatalabb is, és korántsem olyan önző. Ha kudarcot vallanánk vele, akkor még viszonylag értéktartó áron el tudnánk adni.
(De ha veszel egy 35millás játékost (Robinho), és totál befürdesz vele (amire sajnos van esély), akkor max. 20-ért tudnád újra elpasszolni, vagyis majdnem a felét elveszítenéd a pénznek.)
Sokszor el lett mondva, hogy végül is nem a mi személyes pénzünkről van szó, hanem a klubról beszélünk, tehát ebbe nem is nagyon akarok belemenni. Ne a pénz döntse el ezt a tranzakciót a Barcánál.
De én szívem szerint Suárezt választanám, ha most kéne fizetni.
Már elmondtam párszor, hogyha konkrétan meg kéne venni most valakit (és nem kölcsön), akkor én Suárezt választanám. Egy 10-essel vélhetően olcsóbb lenne, fiatalabb is, és korántsem olyan önző. Ha kudarcot vallanánk vele, akkor még viszonylag értéktartó áron el tudnánk adni.
(De ha veszel egy 35millás játékost (Robinho), és totál befürdesz vele (amire sajnos van esély), akkor max. 20-ért tudnád újra elpasszolni, vagyis majdnem a felét elveszítenéd a pénznek.)
Sokszor el lett mondva, hogy végül is nem a mi személyes pénzünkről van szó, hanem a klubról beszélünk, tehát ebbe nem is nagyon akarok belemenni. Ne a pénz döntse el ezt a tranzakciót a Barcánál.
De én szívem szerint Suárezt választanám, ha most kéne fizetni.
- Chino
- Llegenda del Barça
Szerintem Busi elég fiatal. Vagy mellé még egy fiatal vkp-t?sjay írta:SZtem VKP poszton kellene erősíteni,mert ha Yaya lesérül nincs védekező középpályásunk. Sztem egy fiatal játékost kellene a padra nem Robinho nevűeket:D
A tehetséges fiatalokat pedig nem kellene annyira erőltetni, mert az nálunk is van. Minek vegyünk a kp-ra egy 18-19 éves playát aki vagy beválik vagy nem, ha ott van Jonathan meg Thiago, hátvédsorba Muniesa + Fontas, elől Jeffren, Gai (Pedro). Szal a hiányposztokra inkább tapasztaltabb játékosokat kellene venni ha már mindenképpen igazolni akarnak. Mire kiöregszenek meglesz az utánpótlás.
Forca Barca!!!!
- Zlatan Boy
- Barça B
Az Elmundon fent van a barca átigazolási politikája között, a középálya megerősitése.A legfőbb jelölt Cesc Fabrégas, aki iránt már a tavaly is érdeklődött a Barca, de Arsene Wenger az Arsenal edzője elútasitotta ezt az érdeklődést az ágyúsok csapatkapitánya iránt.A másik jelölt a sokk közül pedigYoann Gourcuff,akit a Bordeux játékosa ként a 2008-2009-es Francia bajnokság legjobb játékossává választottak meg.És mellesleg Zinedine Zidane utódjának is tartják.Gourcuff iránt egyébként a Real Madrid is érdeklődött.De Gourcuff már kijelentette hogy neki az az álma hogy a barcába játszhasson,mivel szerinte a katalán csapat a világlegjobb klubbja jelen pillanatban.

Ferry Corsten:Fontos, hogy igazán higyj abban, amit csinálsz és ne arra törekedj mindenáron, hogy trendi legyél. A lényeg, hogy próbálj egyedi lenni és figyelj oda arra, hogy ne koppints másokat.
- Capon
- Llegenda del Barça
nem tévedsz!! igazad van. Én vagyok a hülye. Kihagytam az írásombol véletlenül. Mea culpa.palesz77 írta:Szerintem Ronaldinhonak az a poszt feküdt a legjobban. De lehet hogy tévedek, bár az az Aranylabda talán jelent valamit...Capon írta:Ez a Robinhos cikk csak erősíti azt az elképzelést, hogy télen már valszeg megszerezzük a brazilt. Az ár szerintem nem lesz probléma, ahogy az sem ha nem tudjuk kölcsönbe elhozni fél évre. Nem hinném, hogy ez dugába dönthetné a dolgot. Minden esetre nem kell készpénznek venni a de egyre valószínűbb hogy Robinho érkezik. Nem mondhatnám, hogy kesergek miatta. Nála alkalmasabb személyt szerintem nehezen találhatnánk. Nem is emlékszem mikor játszott a csapatban utoljára ténylegesen bal támadó. Utoljára talán Overmars tudta bejátszani a bal oldalunkat bár ö inkább kp volt. Ribéry-t pedig már nem látnám szívesen a csapatban. Annyit nyalt már mindkét oldalnak, hogy elkopott a nyelve.Szóval Dinho óta nem játszik ott igazi balszélső, bár Titi sem lehet nagy panasz, de nem az igazi azért - mindamellett, hogy termeli a gólokat, de azok kb 75%-át úgy lövi, mintha éppen középcsatár lenne. Amúgy egyetértek veled mindenben
A kis biciklikirály meg jöhetne télen szerintem. Nem lenne gond. Végre megint lene egy Brazil virtuóz a csapatban. Ha hiányérzetem van a csapat miatt, az egy ilyen virtuóz.Nem létszükség, eddigis tökéletesen működtünk annélkül - bár most Ibra is csinál hasonlókat - csak egy 5-0-nál szeretek látványos cseleket is látni... Nem mintha Ini meg Messi cselei nem tetszenének, csak én imádom nézni az igazi dribbliket
Meg amúgyis, nagy erősítés lenne a balszárnynak. Gondoljatok bele, akkor simán tolhatnánk egy Brazil szélsőhátvádsort, meg egy Argentín-Brazil szélsőtámadósort
Nem lenne gyenge érzésem szerint, remélem sikerül megegyezni...
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Szerintem Ronaldinhonak az a poszt feküdt a legjobban. De lehet hogy tévedek, bár az az Aranylabda talán jelent valamit...Capon írta:Ez a Robinhos cikk csak erősíti azt az elképzelést, hogy télen már valszeg megszerezzük a brazilt. Az ár szerintem nem lesz probléma, ahogy az sem ha nem tudjuk kölcsönbe elhozni fél évre. Nem hinném, hogy ez dugába dönthetné a dolgot. Minden esetre nem kell készpénznek venni a de egyre valószínűbb hogy Robinho érkezik. Nem mondhatnám, hogy kesergek miatta. Nála alkalmasabb személyt szerintem nehezen találhatnánk. Nem is emlékszem mikor játszott a csapatban utoljára ténylegesen bal támadó. Utoljára talán Overmars tudta bejátszani a bal oldalunkat bár ö inkább kp volt. Ribéry-t pedig már nem látnám szívesen a csapatban. Annyit nyalt már mindkét oldalnak, hogy elkopott a nyelve.

A kis biciklikirály meg jöhetne télen szerintem. Nem lenne gond. Végre megint lene egy Brazil virtuóz a csapatban. Ha hiányérzetem van a csapat miatt, az egy ilyen virtuóz.

- Capon
- Llegenda del Barça
Ez a Robinhos cikk csak erősíti azt az elképzelést, hogy télen már valszeg megszerezzük a brazilt. Az ár szerintem nem lesz probléma, ahogy az sem ha nem tudjuk kölcsönbe elhozni fél évre. Nem hinném, hogy ez dugába dönthetné a dolgot. Minden esetre nem kell készpénznek venni a de egyre valószínűbb hogy Robinho érkezik. Nem mondhatnám, hogy kesergek miatta. Nála alkalmasabb személyt szerintem nehezen találhatnánk. Nem is emlékszem mikor játszott a csapatban utoljára ténylegesen bal támadó. Utoljára talán Overmars tudta bejátszani a bal oldalunkat bár ö inkább kp volt. Ribéry-t pedig már nem látnám szívesen a csapatban. Annyit nyalt már mindkét oldalnak, hogy elkopott a nyelve.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- barca28
- Jugador d'estrella
Robinho a kedvenc játékosom szval örülnék ha jönne ,de csak nyáron! Télen én inkább Xavinak a cseréjét keresném és igazolnám le....,de nem én vok LaportaPepésTxiki.... 

Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.

- Andris
- Adminisztrátor
Sergit és Keitátt minek neveznénk tehát ?sjay írta:SZtem VKP poszton kellene erősíteni,mert ha Yaya lesérül nincs védekező középpályásunk. Sztem egy fiatal játékost kellene a padra nem Robinho nevűeket:D
Nem szólva Marquezről és Piquéről akik minden bizonnyal remek kényszermegoldások lennének egy kis időre.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Ezek közül Tenerifét és a Gijont B csapattal is ütni kell, a Sevilla jó csapat, de otthon nem szokott velük problémánk lenni, sztem ellenük és bőven elég Busquets v. Márquez a vkpnak. A Valladolid idegenben nem igérkezik könnyűnek, de nem is verhetetlenek, szóval én parázok. Emiatt a 4 meccs miatt biztos nem vennék télen vkp-t.Tenerife idegenben
Sevilla itthon
Valladolid idegenben
Sporting Gijon idegenben.
Üdv mindenkinek!
Kérlek csak Nanit ne emlegessétek, pont ö az aki nem idevaló (lehet hogy elfogult vagyok, de ebböl a MU-ból ne igazoljunk). Ahogyan azt elöttem leirták megpróbál kilépni Cé árnyékából, de látszik rajta hogy ez soha nem fog menni neki. Majndem minden meccsén látni hogy görcsösen focizik, sokat hibázik, van ugyan egy-két jó megmozdulása, de a sok próbálkozásból ugye törvényszerüen bejön egy-kettö. Itt a Barcában 2*-er ilyen görcsös lenne.
Felejtsétek el öt...
Kérlek csak Nanit ne emlegessétek, pont ö az aki nem idevaló (lehet hogy elfogult vagyok, de ebböl a MU-ból ne igazoljunk). Ahogyan azt elöttem leirták megpróbál kilépni Cé árnyékából, de látszik rajta hogy ez soha nem fog menni neki. Majndem minden meccsén látni hogy görcsösen focizik, sokat hibázik, van ugyan egy-két jó megmozdulása, de a sok próbálkozásból ugye törvényszerüen bejön egy-kettö. Itt a Barcában 2*-er ilyen görcsös lenne.
Felejtsétek el öt...
Nem tartja be a szavát. Vagyis nem ad neki lehetőséget. Azt gondolta hogy most kiléphet Ronaldo árnyékából.miihii írta:bali 15 írta:
Fúú kezdek parázni. A Milan ajánlatot tesz Nani-ért aki összeveszett Fergie-vel 18 miller a játékos. Talán nekünk is bekéne jelentkezni érte?
(bár az is egy hülyegyerek szóval inkább hagyjuk)
Miért is?
De most olvasom hogy így utólag azt mondja hogy megtanul férfikánt viselkedni és elfogadja Alex döntéseit. Szóval a srác marad a helyén.
- miihii
- KHAL
bali 15 írta:
Fúú kezdek parázni. A Milan ajánlatot tesz Nani-ért aki összeveszett Fergie-vel 18 miller a játékos. Talán nekünk is bekéne jelentkezni érte?
(bár az is egy hülyegyerek szóval inkább hagyjuk)
Miért is?
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Várjál. Csak 3 meccsen nem lesznek itt? De ez biztos bajnokságra vonatkozik. Na megnéztem. Január 10-31-ig tart a Afrikai nemzetek kupája.LG írta:Bizony...az Afrika kupára. Az meg nagyon sokáig tart ám. Ha ne vesszünk kp-t. arra a 3 meccsre, amig nem lesznek itt Keitáék legalább 30M E-ért akkor nem nyerünk semmit, de szvsz ki is esünk a bajnokságból.télen elmegy touré és keita, nem lesz egy darab cserénk se középpályára...
A következő meccseken nem lesznek ott az afrikai légiósaink:
Tenerife idegenben
Sevilla itthon
Valladolid idegenben
Sporting Gijon idegenben.
A BL szerencsére ekkor már szünetel és Márciusban kezdődik az egyeneskieséses szakasz. Remélem ez még érinteni fog minket. Mert a jelenlegi helyzetünket nézve a BL-ben ez nem olyan biztos.

(bár az is egy hülyegyerek szóval inkább hagyjuk

Bizony...az Afrika kupára. Az meg nagyon sokáig tart ám. Ha ne vesszünk kp-t. arra a 3 meccsre, amig nem lesznek itt Keitáék legalább 30M E-ért akkor nem nyerünk semmit, de szvsz ki is esünk a bajnokságból.télen elmegy touré és keita, nem lesz egy darab cserénk se középpályára...
- El fanático
- Entrenador del Barça
Utoljára a 10.31.-én rendezett Braga-Benfica meccsen láttam játszani, amit a Braga nyert 2-0ra.bali 15 írta:Hát egy kilőve.nagyatyesz írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/pr ... an-2006679
Aki Mataról álmodozott a közeljövőben, az úgy néz ki letehet róla!
Mivel nem követem a portugál bajnokságot, engem is érdekelne, hogy Kerison hogy muzsikál? Tud róla valaki valamit?. Úgy tűnik hogy szűkül a kör gyerekek
.
Amúgy azt hallottam hogy Keirrison nemigazán kap lehetőséget Portugáliában. Vagy mégis? Fogalmam sincs elnyelte a föld...
Persze, hogy tudom ki az a Diego Buonanotte. Tehetséges srác, 21 éves és támadó középpályást játszik, balszélső...Bali 15 írta:Ismered Diego Buonanotte-t? River Plate játékos...
Ismerned kell szerintem hogyha érdekel téged az Argentín bajnokság.
Aztán ott van Nicolas Gaitan a Bocaból, ugyanígy 21 éves ugyanezen a poszton...
A klubVB-n figyelném az Estudiantesből Matías Sánchezt, szintén erre a posztra...
Jobboldali védőt viszont nem az argentin bajnokságból hoznék, mert úgy összességben elmondható, hogy erre a posztra most nincs igazán jó ember, minden csapatnál gyengélkedik a védelem.
Kiegészíteném még Mauro Formica-val a Newell's old Boys-ból, őt tegnap kifelejtettem, de a 0-2re megnyert meccsüket nézve beugrott, hogy kimaradt...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára El fanático 2009.11.14. 11:34:10-kor.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Légyszi használj vesszőket meg pontokat, és tanulj eg írnikirály barca írta:Henry jól van beismerem nem mardthat öröké egy aranylabdás a barcába mert kezd kiöregedni.De akkort is nejöjön már robinho helló csak énvettem észre,hogy már volt a madridba azok mega barcának a föriválisuk.Nem kell ide Elton brazil itvan pedro meg bojan.De tom,hogy ezeknél nagyobb klasszisra utazik a barca.

Robinhoval meg az a baj, hogy volt realos? Hát igen, Spanyolország második legnagyobb csapatában játszani tényleg gáz.. Emiatt nem is kéne megvenni. Meg ott ő húzta a csapatot az utolsó évében...?

Hát egy kilőve.nagyatyesz írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/pr ... an-2006679
Mivel nem követem a portugál bajnokságot, engem is érdekelne, hogy Kerison hogy muzsikál? Tud róla valaki valamit?

Amúgy azt hallottam hogy Keirrison nemigazán kap lehetőséget Portugáliában. Vagy mégis? Fogalmam sincs elnyelte a föld...
-
- Entrenador del Barça
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/pr ... an-2006679
Mivel nem követem a portugál bajnokságot, engem is érdekelne, hogy Kerison hogy muzsikál? Tud róla valaki valamit?
- Zlatan Boy
- Barça B
És mi van akkor hogyha játszott a Madridban???Luis Enrique és Etó is játszott ember!!!király barca írta:Henry jól van beismerem nem mardthat öröké egy aranylabdás a barcába mert kezd kiöregedni.De akkort is nejöjön már robinho helló csak énvettem észre,hogy már volt a madridba azok mega barcának a föriválisuk.Nem kell ide Elton brazil itvan pedro meg bojan.De tom,hogy ezeknél nagyobb klasszisra utazik a barca.

Ferry Corsten:Fontos, hogy igazán higyj abban, amit csinálsz és ne arra törekedj mindenáron, hogy trendi legyél. A lényeg, hogy próbálj egyedi lenni és figyelj oda arra, hogy ne koppints másokat.
király barca írta:De akkort is nejöjön már robinho helló csak énvettem észre,hogy már volt a madridba azok mega barcának a föriválisuk.

Azért kell Robinho mert ő most az egyetlen elérhető klasszis. És ami fontos olcsó. Saját magához képest

" a majd jövőre" féle taktikával. És már leírtam ezerszer te leírom ezeregyszer is hogy nem minden ifinevelésből lesz Messi. Jó gyerek ez a Pedro de veszélyesen túl van értékelve. Technikás szélső kő. Ő csupán gólérzékeny. De az nagyon

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2009.11.13. 18:47:52-kor.
-
- Barça C
- Kapcsolat:
Henry jól van beismerem nem mardthat öröké egy aranylabdás a barcába mert kezd kiöregedni.De akkort is nejöjön már robinho helló csak énvettem észre,hogy már volt a madridba azok mega barcának a föriválisuk.Nem kell ide Elton brazil itvan pedro meg bojan.De tom,hogy ezeknél nagyobb klasszisra utazik a barca.
barca a király idén is triplázik a madridot megint beleépiti a betonba abarca.
- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Ember...csak gratulálni tudod neked, de tényleg...Cáceres14 írta:kellene egy csere jobbhátvéd mert még nagyon hosszú a szezon és lehet, hogy majd D.Alves újra megfog sérülni
ez a csere jobbhátvéd kevésbé támadó legyen hanem inkább jól védekező

Ez az első normális hsz-d amit valaha leírtál a fórumon

De hogy ne legyen teljesen off, egyetértek veled, tényleg szüség lenne egy jobbhátvédre cserealapnak...és most ne gyertek nekem azzal hogy puyol is eljáccik ott ha kell, mert láthattuk legutóbb is hogy már nem a régi, ami labdaátvételt és gyorsaságot jelenti. Az egyetlen pozitívum az, hogy meglepően jól ad be szélről, de ezzel ki is merültek a képességei. Persze szeretem nézni a játékáát, mert a barca-szíve húzza előre, de akk is..néha ez nem elég. Kell valaki Alves mögé..

- Chino
- Llegenda del Barça
Természetesen Rooney kellene ide.király barca írta:De hamár átigazolásról beszélunk akkort inkább Rooney érkezen mint robinho.Amugy is kinem sz........le a brazil válogatottat én utálom a brazilokat.Régotta a lelkett tartja a barcában xavi iniesta ha föjön pl.iniesta a pályára akkort ugy összetudjátszanni Henry-velés a többiekkel.Szóval szerintem nemkell változtatni a barcán.Deha jövöre téleg visszavonul Henry Akkort egy jolképzet fiatalt kéne igazolni de sztem
még marad egy két évet még Henry. MUHAHAHAHAHAHAHA!!!!
FORCA BARCA
MESSI ZSENI

Az, hogy utálod a brazilokat tényleg tökéletes ellenérv. Szerintem röpítsük ki Dani Alvest is.

Henry pedig nem valószínű hogy marad, mivel ő mondta hogy eligazol az USA-ba, de te biztosan jobb haverja vagy és jobban tudod.
Jólképzett fiatalt pedig a Barcában is lehet találni, nem feltétlen másik bajnokságból hozni euro milliókért, akiket még be is kell építeni, a fiataloknál ráadásul nem egyik napról a másikra megy. Ráadásul nincs szükség egy új Quaresmára Mire Henry elmegy kell egy olyan játékos a helyére aki elég nagy klasszis ahhoz, hogy pótolni tudja és a csatársorunkban ne legyen gyenge pont. Init játszatni egy szezonban végig a jobb oldalon nem túl jó húzás, ő a kp-ra való, az az igazi posztja. Silva sem rossz ötlet, de a Valencia nem fogja adni, ráadásul ő sem az a kimondott csatár-típus Ini és Xavi előtt nem kell egy hasonló stílusú playa. De ez csak az én véleményem.
Egy kérdés. Keirrisonról tud valaki vmit. Igazán arra lennék kiváncsi, hogy mennyire mobilis. Szélsőt tud-e játszani vagy tipikus center.
Forca Barca!!!!