Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.19. 01:01:03

Nemrég pont meséltem Mihiinek, hogy milyen jó kis helyzetben lennék,ha Vettel v Rosberg lenne jövőre Alonso helyén, akkor tényleg nagyon várnám a jövő évet, mivel elég pikáns kis párosítások alakultak ki, új csapatok,és kihívások...

Mercedesre is nagyon kíváncsi vagyok, Red Bullra is, na meg természetesen Ferrarira is 8)

na de így is várom a szezont,h a spanyol esett le a csapatnak, remélem besegít a konstruktőri címbe,de az egyénit kerülje el, ami engem illet :lol: (persze ha jó lesz a gép,akkor ő is a végéig ott lesz a legelejében,ahogy remélem Massa,és Vettel is.)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
miihii
KHAL

2009.11.18. 23:31:10

gekkodan írta:Zsák a foltját. Egy helyre került a másik jómadárral, bár Hamiltont bármennyire is utálom, legalább jó pilóta. Most majd láthatjuk, hogy Ron Dennis (aki ugye evidens hogy vissza fog térni, mert már a szezonzárón is ott kardoskodott), hogy fogja a regnáló világbajnokot is minden szégyenérzet nélkül berakni a vízhordó szerepébe. Mondjuk Button VB-címe továbbra sem hivatja Őt semmire, hiszen úgy nyerte meg az egészet, hogy kb kőrözött egy mercivel fél évig, ameddig a többiek meg rollereztek mellette a pályán. Na bumm. Majdnem lefőzte a 92 éves, bottal járó Barichello.

Az egész ahogy van nem érdekel, legalább ott kavar a 2 lufi, ahova való, a piszkos McLarenben.

Remélem Alonso, Massa és még Vettel is előttük lesz, addig legalább lesz idejük megenni egymást.
Még szerencse,h egyáltalán nem érdekel az egész,mert ha egy kicsit is érdekelne,talán még Rosberget,Kobayashit is eléjük írnád :twisted: :wink:

Abban semmi meglepő nem lenne,ha maradna Hami a fő zászlóshajója a Mekinek.Ő a saját borjuk,nagyon jó pilóta,szintén VB,és nem mellékesen sokkal jobban ismeri a pakkot.De azért biztos nem lesz az mondva Buttonnak,h ne előzd meg,akit tudsz.Ha többre képes,mint vízhordó,akkor sztem annyira nem ostobák,h ne támogatnák...

A két lufi meg remélem felszáll az égig 8)

Ezzel a változtatással mindenki jól járt ezek szerint.Te is,mert így egy helyre tudod koncentrálni az utálatodat ( :wink: ) meg én is,mert a kedvencem mellől lecserélték a kollegát és ez már jó hír :lol: Főleg,h azért nem akárkire cserélték.
Maj'meglátjuk-maj'meglátjuk.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
gekkodan
Director del Fútbol

2009.11.18. 18:06:31

Zsák a foltját. Egy helyre került a másik jómadárral, bár Hamiltont bármennyire is utálom, legalább jó pilóta. Most majd láthatjuk, hogy Ron Dennis (aki ugye evidens hogy vissza fog térni, mert már a szezonzárón is ott kardoskodott), hogy fogja a regnáló világbajnokot is minden szégyenérzet nélkül berakni a vízhordó szerepébe. Mondjuk Button VB-címe továbbra sem hivatja Őt semmire, hiszen úgy nyerte meg az egészet, hogy kb kőrözött egy mercivel fél évig, ameddig a többiek meg rollereztek mellette a pályán. Na bumm. Majdnem lefőzte a 92 éves, bottal járó Barichello.

Az egész ahogy van nem érdekel, legalább ott kavar a 2 lufi, ahova való, a piszkos McLarenben.

Remélem Alonso, Massa és még Vettel is előttük lesz, addig legalább lesz idejük megenni egymást.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
messideco
Presidente del Barça

2009.11.18. 18:00:33

MR. TROMORT777 írta: :cry:
Így számomra borzalmas lesz nézni a futamokat, ha egyáltalán nézni fogom.

Én is így vagyok vele. Remélem kap majd autót magának és visszatér, habár ezt kétlem....:roll: Hajrá Mclaren!!!
Kép
"And my heart will leave you never."
STomi1983
Barça C

2009.11.18. 17:39:35

Nem is értem h mi ez a sületlenség h Button nyeri a vb-t!!!Nem fog ő még labdába sem rugni Hamilton mellett,és ugyan azt sem szabad elfelejteni h Alonso már nem 1 renaultban ül!!!!!!!!Egyébként meg sztem a Mclarent nagyon vissza fogja vetni az a költségvetésben keletkezett űr amit a Merci távozása okoz!Szóval "ne igyunk előre a medve bőrére". :lol:
MR. TROMORT777

2009.11.18. 17:36:17

:cry: :cry: :cry: :cry: Raikkönen :cry: :cry: :cry: :cry:
Reménykedtem, h az új Mercivel meg tud egyezni, de sajna nem.
Fantasztikus pilóta, és remélem fog még az f1-ben versenyezni.
A mai forma-1 egyik legnagyobb KARAKTERE száll ki a gépezetből. :cry:
Így számomra borzalmas lesz nézni a futamokat, ha egyáltalán nézni fogom.

Más: A Button-Hami párharc számomra egyértelmű: Hami jobb pilóta(annak ellenére mondom ezt, h utálom)
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.18. 17:21:48

Nah ez jó!

Nem is hallottam róla,h ez tervben lenne,de örülök neki.

jó kis páros,remélem csak a 3. összetett beli helyekért küzdenek majd, (bár ezt nem hinném sajna)

Remélem Massa,Vettel,és Rosbergnek is nagyon jó idénye lesz 8)
Kép
miihii
KHAL

2009.11.18. 15:46:10

El fanático írta:
Az, hogy a Mercedesnél kiestünk a pixisből, az hosszútávon igen nagy probléma lehet, ha a jövő év úgy hozza és a Brawn-féle csapat most is hozza az idei formát, el kell majd gondolkodni egy másik motorszállítóval való leszerződésről.
Ha viszont jövőre kiderül, hogy Brawn se sz@rik aranyat és nem brillíroznak, viszont mi jól teljesítünk, előfordulhat, hogy a Mercedes felülbírálja a döntését és ismét szorosabbra fűzhetik a szálakat a McLarennel.
Sajnos motorbeszállítóból sok választás nem maradt, a BMW kiszállt, a Renault ha fel is számolja a gyári csapatot, esetleg szóba jöhet, Az Audi nem száll be a F1be és a Porsche sem, a Toyotának kakukk, a Ferka szóba sem jöhet...

Jövő évre biztató, hogy a Hamilton-Button páros várható, ami kiegyensúlyozottabb lesz, mint a Ferrarinál az Alonso-Massa párosítás
A Merci 2015ig még szállítja az erőforrást a Mekibe,így (ha olyan megbízható tud maradni a német cég,mint mostanában) ezzel egy jó ideig még nem lesz gond.Az,h szétváltak útjaik még nem jelenti azt is,h nem fog jól működni az önálló McLaren,csak mert mostantól nem ők lesznek a fő csapásirány a csillágosoknál.Nézd meg,idén milyen motorokat kapott a Brown.Nem sok gond volt velük,pedig idáig ők voltak a "mellékes".Szal ez azért bíztató a jövőre.
Az utóbbi évek legmegbízhatóbb "szívét" kapják az Ezüst Nyilak,botorság lenne más után nézni.5 év rengeteg idő,addig még változnak annyit a dolgok,h bőven van idő közben kimatekozni a hogyan továbbot...Egyelőre imádkozzunk,h a dojcsok továbbra is strapabíró és bikaerős mocikat pattintsanak a vasakba.

Ha jövőre ne adj Isten nem úgy jön össze a szezon a (Brawn-)Mercedesnek,akkor sem hinném,h elkezdenének udvarolni a Mekinek,hisz' az az ő égésük lenne (am sztem nem lesz :wink: ),így még koncentráltabb munkát folytatnának,h kijavítsák a hibákat.Nem gondolom,h egy esetleges sikertelen kezdés esetén visszatáncolnának a régi (hú,de régen volt :lol: ) kerékvágásba.Ezek németek:makacsabbak,állhatatosabbak annál.

Az utolsó részhez meg csak annyit,h bízom benne,h igazad lesz kiegyensúlyozottság ügyben.De mindenesetre igen bátor ezt kijelentő módban írni :wink:

Button.
Én nagy örömmel fogadom,bízom benne.Remélem ez a VB cím,meg az angol angol csapat és Hami olyan teljesítményre fogja ösztönözni,h tátva marad a szánk! [-o< Előre nem mondok semmit,de sztem nagyságrendekkel erősebb lett a Meki ezzel a Kova-Button cserével.Veretesebb páros,akik egy-egy jó package-el nagy dolgokra lehetnek hivatottak...Úgy legyen! 8)

HAJRÁ MCLAREN/MERCEDES! :P
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.11.18. 14:28:39

Hmmm érdekes páros, bár őszintén szólva szerintem Buttonnak semmi esélye nem lesz megszorongatni Lewist. Így nagy valószinüséggel Heidfeld kerül Rosberg mellé a Mercedeshez... Nem tudott kibújni Kubica árnyékából, mégis ő járt jobban, egyelőre.
2 angol az angol cspatnál, két német egy német csapatnál. :roll: :)
Sanama
Llegenda del Barça

2009.11.18. 14:20:18

Button - Hami

szép kis páros lesz :D 2angol egymás mellett, mindenesetre érdekes lesz.
Lewist tuti spanolni fogja,hogy a jelenlegi címvédőt kell legyőzni, ugyanavval a kocsival, persze még a többieket is.

Én örülök,hogy Kimi helyett Button jött, aztán majd kiderül mire mennek egymással :D
Vito
Llegenda del Barça

2009.11.18. 14:19:28

socio66 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/fo ... ja-2007198
Szerintem jövőre Button csúnyán meg fog égni Hamilton mellett,százszor is megbánja majd,hogy odament. :)
még az is lehet, hogy megég.
mindenesetre az biztos, hogy nem az a besz.ri fajta. tisztában van vele, hogy egy olyan zsugás mellé ül be, akire évek óta építik a csapatot, már rookie kora óta, mégsem ijed meg a kihívástól.
azért ne temessük, hátha látunk majd olyan csodát, mint anno a senna-prost kombótól :wink:
angol csapat, két angol vb-vel
barca28
Jugador d'estrella

2009.11.18. 14:18:11

Viszlát Kimi :!: Örök kedvenc maradsz :!: :!:
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
socio66

2009.11.18. 14:05:23

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/fo ... ja-2007198
Szerintem jövőre Button csúnyán meg fog égni Hamilton mellett,százszor is megbánja majd,hogy odament. :)
El fanático
Entrenador del Barça

2009.11.18. 11:09:56

http://www.f1hirek.hu/hir/Raikkonen_job ... 0911180855

Nos, ez a legújabb fejlemény és végre egy olyan hír, ami némi vigyorgásra adhat okot :D

Az, hogy a Mercedesnél kiestünk a pixisből, az hosszútávon igen nagy probléma lehet, ha a jövő év úgy hozza és a Brawn-féle csapat most is hozza az idei formát, el kell majd gondolkodni egy másik motorszállítóval való leszerződésről.
Ha viszont jövőre kiderül, hogy Brawn se sz@rik aranyat és nem brillíroznak, viszont mi jól teljesítünk, előfordulhat, hogy a Mercedes felülbírálja a döntését és ismét szorosabbra fűzhetik a szálakat a McLarennel.
Sajnos motorbeszállítóból sok választás nem maradt, a BMW kiszállt, a Renault ha fel is számolja a gyári csapatot, esetleg szóba jöhet, Az Audi nem száll be a F1be és a Porsche sem, a Toyotának kakukk, a Ferka szóba sem jöhet...

Jövő évre biztató, hogy a Hamilton-Button páros várható, ami kiegyensúlyozottabb lesz, mint a Ferrarinál az Alonso-Massa párosítás - tegyük hozzá, hogy bizonyára Massa is tudja, hogy az idény végén nagy valószínűséggel Kimi sorsára juthat.
A Brawnnál Rosberggel számolhatunk, ha Heidfeld jön mellé, akkor a konstruktőrit már előre át is adom.
Kubica nem sok jóra számíthat a Renaultnál.
Vettellel jövő is számolni kell, feltéve, ha újra jó kocsit kap a segge alá.
Kép
miihii
KHAL

2009.11.16. 22:07:29

Na,ez szép fordulat,nem mondom... :P
Meglepett ez a húzás,de egy kicsit örülök is neki.MEgnőnek a jó szereplés esélyei,mivel ezután 2 csapatom lesz,4 pilótával 8) Persze,ha bejön a dolog és a Meki megáll a lábán a Merci motorral (miért ne tenné...) valamint a németek is összekalapálnak egy ütős kis vasat.
Ha már divatos benyögés,h nincs első- és másodikszámú pilóta egy csapatnál,akkor én átvetítem:
Nincs első- és második számú csapatom,egyformán fogok szurkolni nekik :twisted: De azért akárhogy alakul,Hami lesz az első az egyenlők közt 8)
Ezzel a projecttel máris megnövelték a várakozásaimat a következő idényre.Kíváncsian várom mi sül ki ebből.Na meg a pilótákra...
geridoss írta: Ki lehet számolni, mennyi a haszna rajta :wink:
Simán:
x-1 júró :lol:

Azt nem mondom,h az évszázad üzlete,de brutálisan nagyot húzott,pedig Ross az egész :twisted:
geridoss
Director del Fútbol

2009.11.16. 22:03:30

ozsimiki írta:Azért ez kéész...
Tényleg jól néz ki az autó.
Ross enyhén szólva hatalmasat fogott, ha jól emlékszem, 1 €-ért vette meg a Hondát. :lol: És 100-200 millióért adta tovább? Vagy mennyi is volt pontosan? Tudja valaki :?:

Ki lehet számolni, mennyi a haszna rajta :wink:
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.16. 21:05:03

Azért ez kéész...egy évig volt olyan,h Brawn GP, abban az egy évben mindent megnyertek,aztán elvileg,papíron megszűnnek. :lol: mármint a név,meg a hozzá tartozó dolgok, Mercedes gyári csapat lesz.

nem sok ilyenre volt példa :D ez a Ross tényleg tudta,h mikor kell csapatot alakítani,majd "megszüntetni" az a szép,h 1éven belül.

az F1 történetének egyetlen 100%os csapata? :lol:

ezen a képen pedig nagyon jól néz ki a Merci (pedigdenemszeretem):

(és még nincsen semmi extra sem rajta,lehet ezért tetszik, sőt ez csak egy jövőkép valszínű...)

http://www.nemzetisport.hu/f1/jenson-bu ... m-2007031/
Kép
gianni
Entrenador del Barça

2009.11.16. 17:17:34

Ross Brawn tud számolni nem hiába :D megvette-átvette "ingyen"a Hondát vb.-k lettek most meg jósok pénzért eladja a mercinek :D .
Mondtam én a válságok idején sokan buknak,csődbe mennek de páran hasznot is húznak azért :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.16. 14:16:46

Hm,Hm...

így visszavonom azt a fejtegetésemet,h jövőre a Brawn-ok nem lesznek vébé esélyesek. elég nagy tőkét kaptak, nevük elveszett,de így óriási sansz lesz megint,h megfelelően tervezzenek,építkezzenek. és nem amatőrökből áll a vezetőség,szóval érdekes lesz.

már majdnem biztosra vélik tudni,h ROsberg, Heidfeld páros lesz náluk,de Button maradása is még benne van a pakliban.

Rosberg kaphat egy jó kocsit, végre 8) bár sajnos pont a mercit,akikért nem fogok drukkolni,de bízok benne,h jók lesznek.

hm, Mekiből kiválltak,azért szép lesz külön: Ferrari, McLaren, Mercedes, többiekről nem is beszélve.
Kép
levproff
Director del Fútbol

2009.11.16. 14:11:28

gianni írta:http://www.formula.hu/f1/hivatalos-merc ... 29750.html
Na még egy kis csavar az f1-ben :D
Én is pont ebbe a pillanatba olvastam ezt a hírt.. :(
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
gianni
Entrenador del Barça

2009.11.16. 14:03:52

ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.16. 11:53:46

http://f1ferrari.hu/hirek/montezemolo_a ... sa_mellett

vidin hogy elásta magát a sofőr azzal a "csúnya" verdával...homokozni nekem is odaadhatnák, vagy kavicsozni...
Kép
miihii
KHAL

2009.11.14. 12:53:17

Még egy kis adalék Kimi pénzügyeihez.Nemtom mennyire hiteles,de mindenesetre érdekes kérdést vet fel...
http://www.sportklub.tv/article/technic ... /hu_31197/
miihii
KHAL

2009.11.13. 23:54:28

ozsimiki írta:elképesztő ez a Kimi.

a fanjai szerintem nagyon reménykednek abban,h ne legyenek igazak a hírek a követeléseiről,mert milyen jogon? annyira azt hangoztatja,h jó csapatnál folytatja csak,ez lenne ugye a meki, akkor meg mire fel akar még egy valagnyi pénzt is? nem csinált semmi extrát az elmúlt 2évben,sőt...

ha mindene a versenyzés, akkor 5milla is elég kell,h legyen neki, ha tovább követelőzik,akkor egyértelmű,h tényleg le se tojja az egészet,csak a zsé miatt marad (így is kőgazdag már eléggé, szal simán versenyezhetne kevesebb lóvéért)

én azt remélem,h megy a mekihez,és kicsit még oda akarja magát tenni, ez esetben nem látunk még1 2.számú pilótát Hamilton mellett.
Kábé ahogy mondtam...
Nincs mire nagy delát pengetni a finnek.Ha meg sokat akarna a szarka,...ÁR/ÉRTÉK arány,ennyi.
Ha meg többet akarna,akkor esetleg ajánlanék neki mondjuk pontpénzt,mint a foci alsóbb osztályaiban...Egyfajta teljesítménybért.

Lehet,h nem mindenképpen másodikszámú pilótának hozták Kovát.Az előélete alapján volt benne fantázia,én naon örültem neki.Aztán hamar jött a rideg valóság...A tavalyi Kimit viszont feltétlenül csak másodhegedűsnek szerződtetném.Színtelen-szagtalan...Viszont egy "Főnix-madár" Kimivel pengeélen táncoló páros jöhetne létre.
Kíváncsian várom a fejleményeket.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.13. 23:05:06

elképesztő ez a Kimi.

a fanjai szerintem nagyon reménykednek abban,h ne legyenek igazak a hírek a követeléseiről,mert milyen jogon? annyira azt hangoztatja,h jó csapatnál folytatja csak,ez lenne ugye a meki, akkor meg mire fel akar még egy valagnyi pénzt is? nem csinált semmi extrát az elmúlt 2évben,sőt...

ha mindene a versenyzés, akkor 5milla is elég kell,h legyen neki, ha tovább követelőzik,akkor egyértelmű,h tényleg le se tojja az egészet,csak a zsé miatt marad (így is kőgazdag már eléggé, szal simán versenyezhetne kevesebb lóvéért)

én azt remélem,h megy a mekihez,és kicsit még oda akarja magát tenni, ez esetben nem látunk még1 2.számú pilótát Hamilton mellett.
Kép
Válasz küldése