Rég írtam már ide, és gondoltam a sok BaL és ML beszámoló mellé, hozok egy kis "újdonságot".
Online módban, rendszeresen indulnak a Konami által létrehozott bajnokságok(competition)[de közösségen belül, lehet sajátot is létrehozni] és nagyon sokan, köztük én is(általában kevesebb, mint több sikerrel), ezekben szoktunk vitézkedni. Amin most indultam 100 fős volt, de szokott lenni 150fős is.
Na szóval:
Nem tudom, hogy mi csoda folytán(talán a kezdés előtt megivott sör miatt, és talán a sorsolás is jó volt), de sikerült bejutnom a Pes International Open competition legjobb 8 játékosa közé. A neve is mutatja, hogy csak válogatottakkal szabad lenni. Nem igazán volt elképzelésem, hogy kivel legyek, így találomra az angolokat választottam. Jó választás lett végül is, hisz a Beckham - Rooney duó vezetésével összejött a három egymásutáni győzelem(1óra alatt ált. 6-7meccsre van lehetőség, és a pontozásban a három egymás után eredmény számít), ami a továbbjutáshoz kellett. A legjobb 16között is még tovább tudtam menni. Utána egy olasz srác a brazilokkal már nagy falat volt, na de azért nem adtam könnyen a meccset, de sajnos két kapott gólra, nem elég az 1 rúgott.
Kellett már ez a kis "siker" élmény, mert mostanában sehogy se jöttek össze a meccsek, eredmények online-n.
Qualifying Round
16 között
Game Over