Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A hozzászólásainak zöme olyan "csajos", az indoklások a magyarázatok, és a többiek "Kingázása" miatt nekem ez a kép állt össze.westerngom írta:
- honnan tudod, hogy jáány?!, elvégre bármilyen nick-el írhat bárki, arról nem is beszélve, hogy Király Arnold barátom is ezt a nicket használja néha brahiból!![]()
- egyébként van valakinek friss hír arról, hogy alakul a játékos keret hétvégére??
- whooo, ez jó hír! Kíváncsi vagyok, hogy sikerült a rehab. és mikorra fog beilleszkedni a csapatba!Mikaos írta: Egyébként Milito állítólag jelölve lett a KlubVilágbajnokság 23-as keretébe!
Majd holnap derül csak ki. Gondolom, Yaya Touré és Milito még nem lesznek a keretben, a többi akárhogy alakulhat.westerngom írta:- egyébként van valakinek friss hír arról, hogy alakul a játékos keret hétvégére??
- honnan tudod, hogy jáány?!, elvégre bármilyen nick-el írhat bárki, arról nem is beszélve, hogy Király Arnold barátom is ezt a nicket használja néha brahiból!senkialfonz40 írta:Kitartó a kislány, ez be..arás!Andris írta:Kedves Kinga!
Nemtudom, feltűnt-e, de most fogunk huszadszor törölni. Arcom leszakad.
Kitartó a kislány, ez be..arás!Andris írta:Kedves Kinga!
Nemtudom, feltűnt-e, de most fogunk huszadszor törölni. Arcom leszakad.
Igen tudom, sajnos. Észrevettem. Remélem, javul a csapat helyzetkihasználása. Nem tudom, mi van Leóval, neki is gond a befejezés.MichaaBee írta:Kedves Kinga!barca1010 írta:Nem tudom, hogy emlékeztek-e, de tavaly Eto'o góljával nyertünk. Messi tavaly sem rúgott minden meccsen gólt. A kezdő felállást én sem értettem. leo kétszer is adott nagyon jó labdát, amiből gól lehetett volna, de a társak kihagyták. HELYZETKIHASZNÁLÁS A GOND!
Nem tudom, hogy feltűnt-e, de a meccs legnagyobb helyzetét épp Messi hagyta ki.(Amikor egy az egyben belerúgta a kapusba.)
Sajnos idén mindenkinek a helyzetkihasználásával gond van, ezalól max Ibra lehet kivétel. A real és a sinter ellen ez bőven kevés lesz, remélem nagyon megrázzák magukat a fiúk, Laporta meg mélyen a zsebébe nyúl egy balszélsőért a télen, aki jelenleg csak Robinho lehet.
Kedves Kinga!barca1010 írta:Nem tudom, hogy emlékeztek-e, de tavaly Eto'o góljával nyertünk. Messi tavaly sem rúgott minden meccsen gólt. A kezdő felállást én sem értettem. leo kétszer is adott nagyon jó labdát, amiből gól lehetett volna, de a társak kihagyták. HELYZETKIHASZNÁLÁS A GOND!
Hát nem tudom..Osansuna ellen Puyol adta amúgy a gólpasszt.S.Agüero írta:Xavi nincs formában igaz h ő adta az osasuna meccsen a gólpasszt meg kb az összes előző meccsünkönbarca1010 írta:...
Egyébként sem Xavi sem Iniesta nincs formában.![]()
Attól függetlenül nincs formában, ő olyankor parádézik 90 percen keresztül. Persze a 2 rangadón akármilyen fomrában is legyen, kezdőben a helye, és remélem Iniesta lesz mellette.S.Agüero írta:Xavi nincs formában igaz h ő adta az osasuna meccsen a gólpasszt meg kb az összes előző meccsünkönbarca1010 írta:...
Egyébként sem Xavi sem Iniesta nincs formában.![]()
Kedves Chino!Chino írta:Sajnos ez az X igazságos volt.
Én azért nem hordanék le mindenkit, ahogy itt néhányan teszik. Messi sztem az első félidőben nem játszott olyan rosszul, sőt, a támadószekcióban kizárólag az ő játékában volt benne a gól. A másodikra ő is eltűnt, de ki nem. Rá nehezedik a legnagyobb nyomás, nem lehet könnyű. Azt se felejtsük el, hogy nem egy kutyaütő csapat ellen játszottunk, hanem az idei Bilbaoval idegenben(!!) ahol mindig iszonyat nehéz. Ilyen szervezett és kemény védekezés nem fekszik egy nagy csapatnak sem. Ez perzse nem jelenti azt, hogy nem kellett volna behúzni a meccset. Én Pedro-t nem értem. Annyira süt róla, hogy nem egy kezdőbe való játékos, ho9gy az nem igaz. Sokan védték őt és, hogy még fiatal meg milyen fontos gólokat lőtt stb., de én tartom hogy nem Barca szint, esetleg Messi cseréjének elmegy. Aki pozitív csalódás volt az sztem Busi. Voltak hibái, de sok labdát szerzett és jól játszotta meg őket. Sztem kifejezetten jó volt. A gólt Piqué meg Csiga szépen összehozta.
Én 2 alapvető hibát vettem észre. (persze volt még mellette) Az egyik, hogy a gólunk után a játékunk meghalt. Semmi pörgés, magunkra húztuk az ellenfelet, tisztán látszott, hogy ennek gól lesz a vége. Ilyet még középcsapatok sem engedhetnek meg maguknak, nemhogy a Barca. Magyar bajnokikon látok ilyeneket.
A másik a csatársor összeállítása és a cserék. Amikor megláttam ezt az -Ini---Messi---Pedro kezdőt azt hittem szívbajta kapok. Nem tudom miért erőlteti Pedrot és miért nem bízik Bojanban. Sérülése előtt nagyon jól ment neki, azóta nem kap lehetőséget. Sokan írják, hogy ilyen sz@r meg nem idevaló stb., de mit lehet alakítani 7-8 perc alatt. Azért ezt se feledjük.
Szerintem nincs még katasztrófa, nem kell itt senkinek a kardjába dőlni. 11 forduló után még veretlenek vagyunk. Ráadásul jönnek a sérülések is. Bízzunk benne hogy a köv. meccsek már jobbak lesznek és mindenekelőtt bízzunk a csapatban.
Sorry, ezek szerint nem olvastam rendesen utána.CFirpo3 írta:"Bojan Krkics kimaradását egészségügyi okokkal magyarázta az edző a kezdőcsapat kijelölésekor, tehát a fiatal csatárt vagy sérülés, vagy betegség miatt nem állhatott a csapatba."Chino írta:Nem tudom miért erőlteti Pedrot és miért nem bízik Bojanban.
forrás: eurobarca
"Bojan Krkics kimaradását egészségügyi okokkal magyarázta az edző a kezdőcsapat kijelölésekor, tehát a fiatal csatárt vagy sérülés, vagy betegség miatt nem állhatott a csapatba."Chino írta:Nem tudom miért erőlteti Pedrot és miért nem bízik Bojanban.