Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.11.23. 13:02:36

ozsimiki írta:Utolsó off lesz ebben a topikban:

celebek? akik ott ülnek lehetnek unszimpatikusak azoknak akik más politikai nézetet vallanak,vagy egyszerűen nem szeretik ha arról és ahogy beszélnek,de a legtöbbjük érdemes művész,és jóval többet tett le elég sok porondon, mint a mostani CELEBEK, akiknek elég egy büdöset s.arni,hogy címlapra kerüljenek,és műsort kapjanak.

Tivadar álláspontját meg tényleg a fél világ híreszteli, olvassatok külföldi site-kat, ő azért van ott,h elmondja x dologról a véleményét, amivel sokan nem értenek egyet. és? ezért sikeres még mindig ez a műsor. ők színészek,művészek,írók, a celeb szó rájuk sértő.

innentől átmehetünk az offba,ha folytatni szeretnétek a heti hetesről, meg a véleményekről a vitát.
Ha gondolod átmehetünk az offtopicba, de nem kell erre a celebek kifejezésre ugrani, letettek valamit az asztalra, de aztán az én szememben legalábbis celebekké váltak. Egyébként elhiszem és tudom is, hogy ezt írja az egész világsajtó, de ettől még butaságnak tartom és nem kellene átvennie Tivadarnak. Egyébként épp Farkasházy az, aki nagyon messze áll a Hócipőjével a művészi szinttől. A többiekről pedig mind egyesével lehetne vitatkozni, csak meddő. Nyilván sok és a legtöbb celebtől többet tettek le az asztalra,de ha maguk is azzá válnak, akkor megmondom őszintén engem nem érdekel....

offba folyt köv, Ozsi
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.23. 12:57:13

Utolsó off lesz ebben a topikban:

celebek? akik ott ülnek lehetnek unszimpatikusak azoknak akik más politikai nézetet vallanak,vagy egyszerűen nem szeretik ha arról és ahogy beszélnek,de a legtöbbjük érdemes művész,és jóval többet tett le elég sok porondon, mint a mostani CELEBEK, akiknek elég egy büdöset s.arni,hogy címlapra kerüljenek,és műsort kapjanak.

Tivadar álláspontját meg tényleg a fél világ híreszteli,ahogy Mikaos is írta, ez jön le a lapokból,ezt olvasta, elmondta, így látja na bumm, ő azért van ott,h elmondja x dologról a véleményét, amivel sokan nem értenek egyet. és? ezért sikeres még mindig ez a műsor. ők színészek,művészek,írók, a celeb szó rájuk sértő.

innentől átmehetünk az offba,ha folytatni szeretnétek a heti hetesről, meg a véleményekről a vitát.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.11.23. 12:23:03

barca2010 írta:A kedves Farkasházy úr inkább azon gondolkodjon el, hogy mit művel a heti hetesben már évek óta. Mit képzel magáról ez a senkiházy, hogy a Henryt kritizálja. Egy rossz indulatú beszédhibás féreg.
Teljesen egyetértek, a Heti Hetes már rgóta a magyar médiavilág és egyáltalán az országg egyik legnagyobb szégyene! Elképesztően szakmaiatlanok és ráadásul nem viccesek ezeknek a celebeknek a hozzászólásai, bármilyen témáról is legyen szó. Ez esetben sajnos pont akkor mondta ezt, mikor odakapcsoltam (néha kínzom magam:D),de egyből el is nyomtam. Na nem mintha a tele van vele a Hócipőm Teddy lenne a legrosszabb közülük, de az egyike ezeknek, az biztos.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.23. 11:56:13

barca_bome írta:"Thievvy Henvy a hóna alatt vitte a labdát az írek ellen, kétszer is beleütött a labdába és ezzel tönkre tette a teljes eddigi karrierjét".
Pontosan ezt írja, mondja az egész világ sajtója. Ha egy pillanatig is leállnának józanul gondolkodni, akkor nem írnának ilyet. De minden szavukkal szenzációt akarnak kelteni, ezért nagyobbat mondanak, mint amit valójában kéne. Meg persze gondolom az íreknek drukkolt pl. az idézett fazon.

Még, hogy "Henry tönkretette a karrierjét"... a fene sem fog erre emlékezni rövid időn belül. Még pár meccsig lesznek fütyülések, de Henry szerintem rutinosan tudja majd kezelni. Úgyis 1 év múlva USA-ba szerződik, s a VB után felhagy a válogatottsággal is. Azt is mondhatnám, hogy sokkal jobb, hogy most kezezett, mint mondjuk 11 éve. Itt most már végképp nem oszt, nem szoroz.
barca_bome
Jugador d'estrella

2009.11.23. 11:46:39

PEEtör írta:
Nem mellesleg Henry kéri utólag a meccs újrajátszását,
Leghőbb vágya szerintem.Aludni sem tud emiatt :wink:
Nyilván nem akarja Henry, hogy újrajátsszák a meccset, de ha tényleg olyan sportszerűtlen lenne megtehetné azt is, hogy szarik az egészbe, majd elcsendesül a dolog...
barca2010
Jugador d'estrella

2009.11.23. 11:41:18

A kedves Farkasházy úr inkább azon gondolkodjon el, hogy mit művel a heti hetesben már évek óta. Mit képzel magáról ez a senkiházy, hogy a Henryt kritizálja. Egy rossz indulatú beszédhibás féreg.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
PEEtör
Barça B

2009.11.23. 11:33:39

Nem mellesleg Henry kéri utólag a meccs újrajátszását,
Leghőbb vágya szerintem.Aludni sem tud emiatt :wink:
barca_bome
Jugador d'estrella

2009.11.23. 11:24:03

Annyira szánalmas volt tegnap a Heti Hetesben, mikor szó se volt a fociról, de a kedves, beszédhibás Farkasházy Tivadar azt találta mondani, hogy idézem:

"Thievvy Henvy a hóna alatt vitte a labdát az írek ellen, kétszer is beleütött a labdába és ezzel tönkre tette a teljes eddigi karrierjét".

Bocs de ezt a beszédhibát csak Henry nevében volt idegzetem szemléltetni! :D

Nem hiszem, hogy Henry ezzel most tönkretette volna a karrierjét, hiszen amit eddig tett azt senki sem veheti el tőle és összességében az egyik legszimpatikusabb, legsportszerűbb játékosról van szó. Nem mellesleg Henry kéri utólag a meccs újrajátszását, ami természetesen nem fog megvalósulni, de ez is bizonyítja, hogy nem hagyja őt nyugodni a helyzet :!:
Fernando
Llegenda del Barça

2009.11.22. 15:32:35

Mikaos írta:
faithnomore írta:akárki akármit mond hülyeség a videobírót bevezetni...ez csak olyan sportoknál lehetséges amiknél nincs folyamatos játék, márpedig a fociról ezt nem lehet elmondani, ahol még az idő sem áll meg sosem egy félidőn belül
Akkor is áll a játék, ha nincs videóbíró. Mert akkor addig ****-gatják a bírót, amíg bírják egy kérdéses, döntő ítélet során.
Legalább az alatt a 20 mp alatt kiderülhetne, hogy mi történt valójában. Ennyibe kerülne...
Most ehelyett, a 20 mp alatt azt látjuk, hogy 10-en nekiesnek a bírónak, és fütyülnek a szurkolók, stb.
Futball. Én így szeretlek.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Andrisveres
Jugador d'estrella

2009.11.22. 14:21:55

A Real ellen mindig betalálsz ,Inter-t is szórtad már meg mesterhármassal...

Henry most neked kell eldönteni a meccseket, itt az idő h befogd a kritikusok száját!! Hajrá!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.22. 00:03:14

faithnomore írta:akárki akármit mond hülyeség a videobírót bevezetni...ez csak olyan sportoknál lehetséges amiknél nincs folyamatos játék, márpedig a fociról ezt nem lehet elmondani, ahol még az idő sem áll meg sosem egy félidőn belül
Akkor is áll a játék, ha nincs videóbíró. Mert akkor addig ****-gatják a bírót, amíg bírják egy kérdéses, döntő ítélet során.
Legalább az alatt a 20 mp alatt kiderülhetne, hogy mi történt valójában. Ennyibe kerülne...
Most ehelyett, a 20 mp alatt azt látjuk, hogy 10-en nekiesnek a bírónak, és fütyülnek a szurkolók, stb.

Melyik a jobb? Ez, vagy pedig addig a kamera/gép/személyzet kielemzi 10 mp alatt (se) a megoldást, várnak a nézők, és nem nyúzzák a bírót, nem dobálnak be semmit a szurkolók?
Szerintem nagyon egyszerű a döntés...

És egyáltalán nem kéne 2 percenként megállítani a játékot, lehetne 2-2 lehetősége 1-1 csapatnak. De ezt majd kitalálják a hozzáértők, nem a mi dolgunk.

ON: hát ma Henry nem sokat játszott, amit azért sajnáltam. De persze értem én Guardiolát, hogy pihentetni akarta a kulcsjátékosok egy részét.
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.11.21. 23:27:15

miihii írta:
Kalap1988 írta: Idei szezonban pl az NBA-ben is bevezették, ahol pedig messze nem múlik annyi egy-egy kosáron, mint a fociban egy gólon. Nyilván pl lest nem lehetne ezzel visszanézni,mert nem tudnak addig a játékosok lefagyni és onnan folytatni, de ilyen esetekben, mint ezen a selejtezőn is volt, vagy egyéb dolgoknál simán lehetne (lesnél is van egy-két olyan szitu,ahol mondjuk gól lesz és utána fújja le a bíró,de az elvétve). Szóval nem csak lehetne,de be is kellene vezetni, nagyon fontos lenne.
A kosárlabdában könnyebben be tudja vezetni,mert egy esetleges szabálytalanság után nem marad még gyakran percekig játékban a laszti,mint fociban.NFL-ben is azért működik,mert pár másodperces akciók vannak és megszakad a játék.Ahol videobírót alkalmaznak,mindenhol áll a játék,amíg használják.
Ha mondjuk van egy szélről beadott labda eltalálja a védő kezét a 16oson belül,és a bíró mondjuk továbbengedi,de megnézik odafent a videókat és mire kielemzik meg leadják a drótot a sporinak,percekig mehet még tovább a játék.Akkor fújnák vissza ez esetben?Hááát,cinkes. :?
Én személy szerint mondjuk ellenére vagyok a videobírónak.Az ilyen esetek,mint ami kiindította a beszélgetést,ugyanúgy a futball részei.Ezek a drámák,emlékezetes cselekedetek -még ha megannyira sportszerűtlenek is- nekem tetszenek.Volt sok olyan,amikor adott pillanatban nem úgy gondoltam épp,mert a szenvedő fél oldalán voltam ( :P :oops: ) ,de akkor is,a fociban benne vannak az ilyenek.Ez is a sava-borsa...
Csak azokra az esetekre gondoltam,ahol nem megy tovább a játék, ahol tovább megy, ott tényleg elvenné a foci hangulatát,sava borsát.
miihii
KHAL

2009.11.21. 22:08:20

Kalap1988 írta: Idei szezonban pl az NBA-ben is bevezették, ahol pedig messze nem múlik annyi egy-egy kosáron, mint a fociban egy gólon. Nyilván pl lest nem lehetne ezzel visszanézni,mert nem tudnak addig a játékosok lefagyni és onnan folytatni, de ilyen esetekben, mint ezen a selejtezőn is volt, vagy egyéb dolgoknál simán lehetne (lesnél is van egy-két olyan szitu,ahol mondjuk gól lesz és utána fújja le a bíró,de az elvétve). Szóval nem csak lehetne,de be is kellene vezetni, nagyon fontos lenne.
A kosárlabdában könnyebben be tudja vezetni,mert egy esetleges szabálytalanság után nem marad még gyakran percekig játékban a laszti,mint fociban.NFL-ben is azért működik,mert pár másodperces akciók vannak és megszakad a játék.Ahol videobírót alkalmaznak,mindenhol áll a játék,amíg használják.
Ha mondjuk van egy szélről beadott labda eltalálja a védő kezét a 16oson belül,és a bíró mondjuk továbbengedi,de megnézik odafent a videókat és mire kielemzik meg leadják a drótot a sporinak,percekig mehet még tovább a játék.Akkor fújnák vissza ez esetben?Hááát,cinkes. :?
Én személy szerint mondjuk ellenére vagyok a videobírónak.Az ilyen esetek,mint ami kiindította a beszélgetést,ugyanúgy a futball részei.Ezek a drámák,emlékezetes cselekedetek -még ha megannyira sportszerűtlenek is- nekem tetszenek.Volt sok olyan,amikor adott pillanatban nem úgy gondoltam épp,mert a szenvedő fél oldalán voltam ( :P :oops: ) ,de akkor is,a fociban benne vannak az ilyenek.Ez is a sava-borsa...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.11.21. 19:50:22

Capon írta:
mixer írta:Szerintem se kéne "technikailag megújítani" a focit.
Ha bevezetnék fociban is a saszsemet, akkor ki döntené el, hogy mikor kell használni? A játékosok vitatkoznának percekig? Amíg nem találnak ki valami olyasmit, ami elég hatékony és nem nagyon hosszabbítja a meccs időtartamát, addig jó minden ahogy van.
Henryt meg nem ítélem el, mint minden sportoló nyerni akart és abban a tizedmásodpercben így döntött.
Azért nem hinném, hogy ez ekkora problémát jelentene. Ne olyan embereket képzeljünk már el akik még életükben nem láttak TV-t sem kamerát és azt sem tudják mit kezdjenek. Sztem nem nehéz elképzelni, hogy egy játékvezető nézi monitorok előtt a mérkőzést és mondja az infókat a bírónak aki dönt. Ha a bíró rosszul dönt akkor 5másodperc alatt rászólnak a fülére aztán ennyi. Egy bedobásnál több idő elmegy. Nem ez fogja akadályozni a játékot.
Ugye a FIFA és a döntéshozók azzal érvelnek a videobíró ellen, hogy a focit a világ minden pontján ugyan azzal a feltételekkel kell játszani. Vannak országok ahol nem engedhetik meg maguknak ezt a fajta megoldást. Ezzel úgy hiszem nem is nagyon lehet vitatkozni. Viszont az olyan meccseket amiken Euro 100milliók múlnak és nézők 10-100 milliói néznek, egyszer úgy is eljön ez a fajta változás. Ma már túl sok múlik ezeken a mérkőzéseken.
Teljesen egyetértek Capon, nem ördögtől való a dolog. Idei szezonban pl az NBA-ben is bevezették, ahol pedig messze nem múlik annyi egy-egy kosáron, mint a fociban egy gólon. Nyilván pl lest nem lehetne ezzel visszanézni,mert nem tudnak addig a játékosok lefagyni és onnan folytatni, de ilyen esetekben, mint ezen a selejtezőn is volt, vagy egyéb dolgoknál simán lehetne (lesnél is van egy-két olyan szitu,ahol mondjuk gól lesz és utána fújja le a bíró,de az elvétve). Szóval nem csak lehetne,de be is kellene vezetni, nagyon fontos lenne.
Capon
Llegenda del Barça

2009.11.21. 19:30:51

mixer írta:Szerintem se kéne "technikailag megújítani" a focit.
Ha bevezetnék fociban is a saszsemet, akkor ki döntené el, hogy mikor kell használni? A játékosok vitatkoznának percekig? Amíg nem találnak ki valami olyasmit, ami elég hatékony és nem nagyon hosszabbítja a meccs időtartamát, addig jó minden ahogy van.
Henryt meg nem ítélem el, mint minden sportoló nyerni akart és abban a tizedmásodpercben így döntött.
Azért nem hinném, hogy ez ekkora problémát jelentene. Ne olyan embereket képzeljünk már el akik még életükben nem láttak TV-t sem kamerát és azt sem tudják mit kezdjenek. Sztem nem nehéz elképzelni, hogy egy játékvezető nézi monitorok előtt a mérkőzést és mondja az infókat a bírónak aki dönt. Ha a bíró rosszul dönt akkor 5másodperc alatt rászólnak a fülére aztán ennyi. Egy bedobásnál több idő elmegy. Nem ez fogja akadályozni a játékot.
Ugye a FIFA és a döntéshozók azzal érvelnek a videobíró ellen, hogy a focit a világ minden pontján ugyan azzal a feltételekkel kell játszani. Vannak országok ahol nem engedhetik meg maguknak ezt a fajta megoldást. Ezzel úgy hiszem nem is nagyon lehet vitatkozni. Viszont az olyan meccseket amiken Euro 100milliók múlnak és nézők 10-100 milliói néznek, egyszer úgy is eljön ez a fajta változás. Ma már túl sok múlik ezeken a mérkőzéseken.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.11.21. 19:10:16

akárki akármit mond hülyeség a videobírót bevezetni...ez csak olyan sportoknál lehetséges amiknél nincs folyamatos játék, márpedig a fociról ezt nem lehet elmondani, ahol még az idő sem áll meg sosem egy félidőn belül

ez tényleg csak olyan sportágaknak való mint az amerikai foci, ahol 10 másodpercenként áll a játék

véleményem szerint nem kell és nem fogják bevezetni ezt a következő években
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
mixer
Jugador del Barça

2009.11.21. 18:50:24

Szerintem se kéne "technikailag megújítani" a focit.
szajko
Director del Fútbol

2009.11.21. 18:31:38

Most Henry kezese miatt nem fognak megválotozni a szabályok főleg, hogy Platini szerintem örült annak a kezesnek. :D

Jó lenne ha ma középcsatárként kezdene és pöckölne vagy 2-t...
bali 15
Director del Fútbol

2009.11.21. 18:30:35

Na látom visszaolvasva hogy Henry kezezéséről szól a vita már egy ideje.
Mondják itten hogy az NFL-hez hasonlóan videóbíró bevezetésére van szükség. Egy a gond. A fociban nincsen idő arra hogy legyen ilyen. És az igazat megvallva ti is tudjátok hogy igazából a les miatt kellene videóbíró.
Csak hát nincs idő :?
Olyan jó sok csodás találmány van amivel igazságossá lehetne tenni ezt a játékot de nem tesznek semmit...
Ezt nézzétek meg:
http://sport.ma.hu/tart/rcikk/g/0/36749/1
Sanama
Llegenda del Barça

2009.11.21. 18:21:39

Ja,mint teniszben a Sasszem.

De én akkor sem szeretném... Ettől foci a foci, nekem így tetszik, ahogy van.

Videóbíróval valószínűleg, nem Triplázó Barca a Pep-Team, és még sorolhatnám.
Eazzy
Entrenador del Barça

2009.11.21. 18:19:08

Sanama írta:Mikaos,

Nekem ne próbáld megmagyarázni,hogy a Videóbíró csak az "ilyen" szitukban lesz használatos.
A nagy francokat.

Ha már lesz, miért ne kérhessem akkor amikor akarom? Mert a "kis" szabálytalanság nem szabálytalanság?
Mi van ha kicsit rúgok a bokádba 21méterre a kaputól, nem ugrok a hátadra 4méterre attól? Akkor nem kérhetem ki?

Én teljes mértékben ellenzem a Videóbíró dolgot, szerintem hülyeség, a sport nem erről szól, hogy gépesítsünk mindent.
Ez is hozzátartozik a foci "szépségeihez", habár nem szép dolog...
Ez azért megoldható lenne, hasonlóan az NFL-hez, lenne mindkét csapatnak mondjuk 3 lehetősége, amikor beszól hogy ezt a szituációt újra szeretné nézetni a bíróval. Így nem néznének vissza minden kis dolgot, de meg komolyabbakat igen. Most érted, ezt már ki lehet alakítani. Ha pl valaki kap egy szabadrúgást, és aztán gól lesz belőle, már nem lehetne a videóbíróval visszavonatni, mert ha nem is volt szabálytalanság, akkor is azt mondjuk még a szabadrúgás előtt kellett volna megnézetni. Vagy hasonlók, azért ez annyira nem bonyolult...
Sanama
Llegenda del Barça

2009.11.21. 17:56:02

ozsimiki írta:
Sanama írta:
Messi-s téma:

Jaa, szóval ha én kézzel beverek egy gólt, végül kikapunk, akkor még engem fogtok sajnálni ??? :twisted:
:roll:

nem, csupán akkor nem lesz semmilyen súlya,és így jóval hamarabb válik érdektelenné. ez elég egyértelmű folyamat.
Én értem ezt . :) De Messi kezezésével nyertünk, nem?

De most akkor nem egyenlően kellene elbírálni?

Mi van ha Messi akkor nem kezel, és szív a csapat, és kihat a továbbiakra?
Az én szememben, az is pont ugyan olyan fontos szitu volt,hogy gól kell, mint Henry-nak a mostani...
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.21. 17:53:34

Sanama írta:
Messi-s téma:

Jaa, szóval ha én kézzel beverek egy gólt, végül kikapunk, akkor még engem fogtok sajnálni ??? :twisted:
:roll:

nem, csupán akkor nem lesz semmilyen súlya,és így jóval hamarabb válik érdektelenné. ez elég egyértelmű folyamat.
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2009.11.21. 17:45:31

Mikaos,

Nekem ne próbáld megmagyarázni,hogy a Videóbíró csak az "ilyen" szitukban lesz használatos.
A nagy francokat.

Ha már lesz, miért ne kérhessem akkor amikor akarom? Mert a "kis" szabálytalanság nem szabálytalanság?
Mi van ha kicsit rúgok a bokádba 21méterre a kaputól, nem ugrok a hátadra 4méterre attól? Akkor nem kérhetem ki?

Én teljes mértékben ellenzem a Videóbíró dolgot, szerintem hülyeség, a sport nem erről szól, hogy gépesítsünk mindent.
Ez is hozzátartozik a foci "szépségeihez", habár nem szép dolog...

Messi-s téma:

Még mindig tartom:

Ha az elmúlt 5évben, egyszer is lett volna ilyen sansz a Magyar csapat kezében,hogy továbbjusson ,azaz kijusson VB/Eb-re, mindenki megdorgálná mondjuk Sanyit,hogy nem szép dolog a kezezés:
DE VÉGRE KINTVAGYUNK.
És sokan mondanák,hogy :
-ellenünk is kezeltek már
-benne van a fociban
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.21. 17:43:50

Mihu írta:.szerintem a culékat és a madridistákat egy kicsit jobban izgatta az szerintem, mint egy francia állampolgárságú Marseille szurkolót, hogy kijut-e a válogatott a VB-re...
ha az írek lőttek volna 120.ban egy gólt, akkor se rinyálna már rég ennyi ember...Espanyol lőtt a végén...

már én is unom am a témát, sokan átsiklanak az felett,h akik "rinyáltak" a java részüknek az utána lévő ünnepeltetése nem tetszett (amiért szintén elnézést kért, ergo tényleg nem volt szép tőle,saját maga szerint SEM).

persze az se jó dolog,h ezzel lett meg a továbbjutás.
Kép
Lezárt