Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ott van a jobb felső sarokban.gianni írta:Köv.meccsek,időpontjaik feledésbe merült?
Franco nevezetű, ma regisztrált fórumozó....rhynn a Felhívások topicban:
Ha valaki folytatólagosan megsérti a jóizlést, neve nem szalonképes, regisztrációja azonnal törlésre kerül. Ezáltal összes korábbi hozzászólása elveszik, neve tiltólistára kerül az EUROBARCÁN és a MADRIDISTA.HU honlapján is.
Huha.gergo9 írta:Az hogy lehet hogy 18:26kor elkültdtem egy hozzászólást Keirrison topikjába és a hsz 4 órát visszautazott az időbe és 14:33-ra lett regisztrálva még hozzá az előttem hozzászóló előtt?
Andris írta:Ő az, nem kérdéses a dolog.![]()
kiraktam most ip-vel együtt, nemtom mennyi időnként változik neki.
Beszólhatok neki?Andris írta:Szóljatok mindig, ha újra felbukkan.
Pirossal nem.barca28 írta:Ugye a forumban irhatok bármien szinnel, mert a Messi topicba kiprobáltam egy szint és ezentul azzal szeretnék irni persze ha ez nem ütközik valamiféle szabályba...
Azért nem kell túlzásba vinni ezt,ha ennyire megfekszi a gyomrod pár komolytalan sor,akkor ne látogass bizonyos topicokat.Fecooo írta:..
értettem Andris...Andris írta:Sajnos ő igazából semmi szabályelleneset nem csinál, illetve ritkán. Csak mert mi marhaságnak tartjuk, amit ír, nem rakhatjuk ki. ha úgy elfajul mint kiraly_barca és a többi regje, akkor kipakoljuk. majd figyelünk.